От ГЕРБ: Няма да има трета оставка на кабинет "Борисов"!

Готвел се сценарий като с кризата с боклука в София
Обновена: 30 дек 2019 16:38 | 30 дек 2019 16:30, Веселина Йорданова
177
От ГЕРБ: Няма да има трета оставка на кабинет "Борисов"!
Снимка: Facebook

Няма да има трета оставка на кабинет "Борисов", заяви зам. -председателят на парламентарната група на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия Красимир Велчев в Перник.

Още по темата
В последно време политически опоненти, заинтересовани среди, правят така, че цялата вина за кризата с водата в Перник да се припише на ГЕРБ, заяви още Велчев, като добави, че от последните 30 години ГЕРБ е управлявал в Перник само 4.

Коментарът му е по повод обявеното намерение на БСП да поиска вот на недоверие на правителството заради проблемите във водния сектор.

Той направи аналогия между ситуацията с водата в Перник и кризата с боклука в София по времето на мандата на Бойко Борисов като кмет. По думите му подобен сценарий се готви и в момента, предаде БНР.

"Знаете, че два пъти Борисов подава оставки. Трети път няма да има. Този път няма да подава оставка. Това трябва да ви е ясно", посочи Велчев.

Той нарече наглост вчерашното посещение на лидера на БСП Корнелия Нинова в Перник.

По-рано днес в Перник, където беше на поредно посещение, премиерът Бойко Борисов заяви, че в темата с водната криза в различни градове вижда план за дестабилизация.

“Това е един план сега в различни градове, водна криза и за февруари. Те се готвят за подобна работа./.../ Няма да ни изненадате, защото съм пратил всички по ВиК секторите и много по-бързо ще имаме реакция, отколкото си мислите“ заяви още премиерът в Перник, където беше на посещение заради водния проблем в града.

Ботевград също е заплашен от водна криза - кметът Иван Гавалюгов обяви, че в местния язовир "Бебреш" има вода за още 6 седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До знамКогато ден след ден излизат наяве гафовете на управлението Борисов все повече хора се осъзнават!Така,че колкото и да е нагъл и той разбира,че поредна театрална оставка ще го изхвърли от властта завинаги!А Нинова не ме интересува!
39
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Няма да има трета оставка на кабинет "Борисов"!"Тогава че ви биеме!
38
21
 
6
 
! Отговори
знам преди 4 години
че за разлика от госпожа Лъжа, Бойко няма да подаде фалшива оставка. След три месеца на конгреса Нинова ще я изхвърлят като мръсно коте от кебапчийницата БСП.
37
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А с тези 32 милиона, за които говори Лиляна Павлова през 2016 какво е свършено? На клипа говори за ремонт на язовира И ПРЕЧИСТВАТЕЛНАТА СТАНЦИЯ! Пернишките батки нали идваха в София да подкрепят назначаването на"шерифа на народа". Сега защо не го попитат къде са тези 32 милиона?!
36
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТонкатаЧетеш ли си глупости които пишеш с това разредено пространство между ушите се чудя как пазиш равновесие.
35
17
 
3
 
! Отговори
България 2030 преди 4 години
Тъкмо Баце е започнал няколко крупни инфраструктурни проекта. Оставете го да ги завърши, че ако дойдат бесепарите ще се върнем в 2005г.
34
2
 
22
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Ех как ти се искаше да паднат обилни валежи,па да кажеш:Спокойно ,наредил съм нали все Ти нареждаш,тааа наредил съм да се следи нивото.Да и Студена нямаше да прелееш щото ВИЕ и ДПС източихте язовира с ВЕЦ-ове дето има под път и над път....Е да ама не валя.Та вместо двойно ,да се фукаш ,двойна са у---ра!!!Е те тва стана!!И сега номерата не минават.Парите ги няма и водата я няма.И природата и Господа те не искат,изчезни бре!!
33
2
 
23
 
! Отговори
Георги преди 4 години
И този на амбразурата да защитава некадърното им управление! Когато цялата власт е била в ръцете ви,а сте допуснали от безхаберие и алчност да се стигне до тук с какви очи говорите,че нямате вина! Как 4 години не разбрахте,че се задава проблем? А ако сте знаели защо няма наказани?
32
2
 
29
 
! Отговори
Колония на САЩ преди 4 години
ГЕРБерската колониална хунта няма махане по мирен път ! Само с калашници и гранати ще се орпави положението !
31
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България има ресусрси минималната заплата да стане 1000 лв и пенсията 500 обаче трябва да се махне един самодържец самодържеца трябва да го държите далече от властта остане ли на власт пенсиите по 132 лв и заплатите по 440 лв ще останат
30
0
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
10 000 перничани пред министерски съвет с винкели и ... Боко е написал оставка 3.
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тонка Борисов няма да има овече и ти оставаш без заплата уволнение те чака
28
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мани има и заблудени,които му и вярват на Борисов?!Е това ме дразни жестоко!Как може комунист да им вика,че е демократ и да си краде по заложен сценарий от 2016 от Павлова и тия наивници да му вярват?Е *** народ е това и си го избират наистина даже!Имат го за бай Тошо и си мислят,че ще им върне старото време.Ужас някакъв!Кошмар толкова години още тъпчем на място!
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои да ми каже за 4 г ГЕРБ 1 лв. ли не са дали за язовира излиза клипа с Лиляна е монтаж ли не разбирам?!
26
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващите 20 дни са критични за Перник не клатете стабилността.
25
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хе-хе има малка разлика за предишните оставки никой не го гонеше особено при втората докато сега е различно .
24
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се пърчете щото да не дойде целия перник при вас и ще се наакте
23
1
 
39
 
! Отговори
anonimen преди 4 години
Голяма наглост, но не се учудвам. Никой не прехвърля вината защото тя си е основно ваша. кой е областен управител на Перник, кой обеща 2016, че режим в Перник няма да има, кой отговаря за язовирите в БГ, как водата в един язовир се отклонява и министъра на регионалното развитие уж не знае и много други въпроси КОЙ на които отговор няма да дадете естествено...
22
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 23 нито 4 нито 14 няма д аима а ще има затвор по-скоро от колкото си мислиш а за президент забрави но затвора е сигурен
21
3
 
32
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Комунистическият Тато построи и напълни язовира.Капиталистическият Суджук го опраска.Банани,банани,банани!