Караянчева за Радев: Дълбае разделителни линии дори пред паметника на Левски

Това беше поход срещу душата на нацията, написа тя във Facebook
19 фев 2020 21:50, Анисия Иванова
105
Караянчева за Радев: Дълбае разделителни линии дори пред паметника на Левски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Председателят на парламента Цвета Караянчева изрази в социалната мрежа своето възмущение от начина, по който тази вечер беше почетена паметта на Апостола на свободата.

"Разделението на нацията, за което Румен Радев работи вече трета година в Президентството, тази вечер даде отровните си плодове пред паметника на Апостола. С освирквания и грозни дюдюкания няколкостотин човека, поведени от президента, оскверниха по безподобен начин паметта на Левски в ден, когато уж трябваше да сме единни в преклонението. Не, няма да допуснем политизация, кълняха се вчера организаторите на шествието от "Дондуков" 2 до Паметника", написа тя във Facebook.

Още по темата

"Защо ли никой не беше изненадан, когато екнаха режисираните скандирания „мафия“ и „Радев“? Заради нечии болезнени амбиции и дребнаво озлобление доведената тълпа оскверни демонстративно историческата ни памет, последните останали нишки патриотизъм, които ни обединяват и в крайна сметка - паметта на Апостола на свободата. Защото на някои им беше по-важно да разчистват лични сметки и да бълват омраза, вместо да преклонят глави пред една от последните ни останали национални икони.

"Разделяй и владей“ е една от най-циничните политически максими през вековете. Тази вечер президентът Радев доказа, че няма да се поколебае да дълбае разделителни линии дори пред паметника на Левски. Обаче втората част, поне тази вечер, за негово съжаление, му се изплъзна. Защото тази вечер демонстрира също, че той не знае какво е тълпа и няма идея как да я контролира. Явно на този етап стратегията му ще е да руши. Да пали фитила, независимо какво ще изгори. Да гори там Левски, да гори националното самосъзнание, да горят последните мостове на единството на българите", коментира Караянчева.

Ясно е как историята ще запомни този поход срещу душата на нацията. Но това е в бъдещето. Така, както сме тръгнали, повече трябва да се боим за утрешния ден", завършва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
23
 
12
 
! Отговори
БСП са гадове преди 4 години
До 49. Глу.пак позитански, не е нарекла тълпа българския народ, а шепата гнусни *** на радеф, докарани от Костя Копейкин.
61
16
 
9
 
! Отговори
Гербер преди 4 години
До 67 червен анонимник. Това последно го чакате от 10 години, а все не идва, а? И постоянно ви къса ме червените зад.ници на избори.
60
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България. Над нея облаци от дим.( горят ***)НАРОДЪТ - ***,животът тежък, скучен. Живот без маска и без грим озъбено, свирепо куче.
59
13
 
15
 
! Отговори
Azamara преди 4 години
Долна руска ***...
58
9
 
25
 
! Отговори
ББ преди 4 години
И мислещите и почтенни ой братя ще ви повярват...Божков и схемите ми са ваш продукт...вие го създадохте и пазихте мила госпожо...КТБ вие давахте наградите за банкер на годината...вие внасяхте парите на държавните предприятия в КТБ ...вие управлявате 10 г. и чак сега разбрахте че Перник е без вода...и за *** сега разбрахте...комисионни и пари под масата са вашите богове...Народа ни е гледал този филм...вие не сте гледали...Отмъщтението на един Народ,Бог да пази България
57
19
 
11
 
! Отговори
Радист преди 4 години
Я колко комуноидчета са се струпали под президентските нозе да пеят оди на възхвала на най-недостойния ни президент :))) Смешници!
56
21
 
10
 
! Отговори
Asd преди 4 години
Разказвачът на мокрите съниша на Нинова защо се излага? На последните избори БСП спечелиха само в Горно Нанадолнище и то при слаба избирателна активност. Никаква връзка с реалността нямат напъните ви, другари. Смешно е. За пореден път.
55
8
 
29
 
! Отговори
ЦВЕТО МА преди 4 години
Що не си стоя на село при МИСИРКИТЕ, тръгнала и тя с мъжете
54
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудовищно малоумно е да наречеш БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТЪЛПА!!! Това го може само неадекватен *** ,каквато е пекинско-виетнамската ***!!! Незабавно трябва да и покажем,че сме единни в каузата си за спасението на РОДИНАТА ни от крадливата гербераска шайка като и поискаме ОСТАВКАТА!!! НЕЗАБАВНО!!!
53
3
 
23
 
! Отговори
ПЕКИНСКАТА ПАТИЦА преди 4 години
няма думата
52
1
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
До Анонимен 53А,няма да избяга,вервай ми.И тя иска да папка по-дълго време,емоциите са за плебеите,не за отговорните другари.
51
19
 
8
 
! Отговори
do 54 преди 4 години
До Анонименбегай да я късаш в Москва, нали там ще се скрие президента, вместо да е тук и да празнува с народа. То колко ще е криене, колко ще са оправдания и договорки си е друга бира.
50
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боко в Дубай на Черепа ще прави чай ,ще бяга той от любовта народна ,че вече е огромна
49
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идва денят на освобождението , трети март !Нека скъсаме оковите поставени от една мафиотска структура ,овладяла държавата !
48
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Караянчева,ако знаеш в действителност какво извършиха герберите през тези години, първа ще се погнусиш и избягаш от ГЕРБ!
47
9
 
31
 
! Отговори
До 34 преди 4 години
МАМКА ИМ ГЕРБАДЖИЙСКА КРАДЛИВА.
46
42
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев отново олекна. Скоро може да излети, но не като изтребител, а като балон с въздух
45
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ще си плащате за дяволията да издигнете Цедка, да направихте Фатмо президент, че и след мандата му ще му плащаме, махнете ги тези придобивки, като неща, които обединяват те ще се съгласни и народът обединен от махането на тази неправда!
44
7
 
31
 
! Отговори
пекинска патиц преди 4 години
Патката да си гледа агитката......РАДОСТ ЗА ПИК и БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!https://segabg/sites/default/files/_sega/styles/front_slider_small/public/74620914_2739270706299861_2773214976632946688_n.jpg?itok=pikUDOOy
43
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно- Бойко все се заобикаля с големи бели птици.Преди беше Цецка, сега тая и МендаКомплекси!?