Цветанов: Много хора искат нов политически проект

Политикът не смята да прави партия на 19 април
5 мар 2020 15:04,
96
Цветанов: Много хора искат нов политически проект
Снимка: БГНЕС

Действително посещавам населени места в страната, тъкмо приключих среща в Горна Оряховица, следва такава във Велико Търново, а след това продължавам към Русе. Това коментира пред БНР Цветан Цветанов, бивш вътрешен министър и ръководител на Евроатлантическия център за сигурност, по повод медийни публикации, че на 19 април ще обяви създаването на нова партия.

Още по темата

„Това, което искаме да реализираме чрез Евроатлантическия център за сигурност, е да направим съответните обсъждания на теми, свързани с политики и това, което е разписано в нашата неправителствена организация. Дейности, които са свързани със сигурността на страната и с евроатлантическите ценности, за които трябва все повече и повече да говорим, защото виждаме, че с фалшивите новини и хибридните атаки, с дезинформацията, обществото бива заблуждавано“, коментира Цветанов .

Цветан Цветанов е категоричен, че на 19 арил няма да прави нова партия.

„Но пък няма да скрия, че са много хората, които желаят да се направи нов политически проект, който действително да бъде на една по-здрава основа, за реални политики и за политики, с които действително да бъдат защитавани интересите на малкия и средния бизнес“, допълни той.

"Има международна публикация в чужда преса – в Испания, и точно затова е темата за твърденията, че премиерът Бойко Борисов има къща в Барселона. Поставят се въпроси, на които не бих могъл да отговоря", посочи още Цветан Цветанови и допълни:

Цветанов смята, че ЕС трябва да не допусне мигрантската криза да се превърне в тази като от 2015 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ей,неблагодарници долу,гледам че подмятати глупости по адрес на господина Гешев!..засрамети са!..И оставети човяка!..Той сега /в 16:49/ е залегнал до един курник в очакване да арестува злодеятеля,крадящ на бабите кокошките...Засрамети са!..И "Подкрипети меСНия шериф!"..
57
3
 
9
 
! Отговори
НЕ, ЦЕЦО! преди 4 години
Рано е за нов политически проект. Такъв ще има чак след атаката на NASA, когато всичките червени крадци ще са избягали в делтата на Амазония.
56
2
 
15
 
! Отговори
Хахахахахахахах преди 4 години
Да Цецо! Искаме да направиш нова партия и да ни управляваш ти !! Цяла България за това си мечтае! Егати *** честно! Доказано е, че хората губят преценка за реалноста, когато влязат във власта!
55
3
 
12
 
! Отговори
ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР преди 4 години
Росен Плевнелиев - Президент преди Румен Радев .Защо Господин Плевнелиев не е в Документите на Прокуратурата заради Корупция с Тока ?Господин Гешев , ако започнете от Свежите Корумпирани Политици , ще стигнете до Началото на Прехода - даже да отидат на Луната , Русия ще ги върне .
54
3
 
18
 
! Отговори
ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР преди 4 години
Господин Гешев ,Този Човек защо не е Разследван ?Има Достатъчно Материали за 25 годишна Присъда ?Страх ли ви е ?Или сте на Заплата към ГЕРБ Партията ?
53
0
 
8
 
! Отговори
Гешев преди 4 години
чичовото,айде чиче,виж как Физкултурника си закупи 6 апартамента.С какви пари?Мозъчният тръст,как го финансира?Разходките до Вашингтон? Мани го Черепа и Приватизацията,чиче подуши около Цвъки,откъде капе пара.Шефът ти,нещо за къщата в Барцилоната,викаш чиче го оправда,а?За една румънка,Главни Прокурор питам,тя нещо така вземе да се поразмърда,става лошо.
52
0
 
8
 
! Отговори
хихи 49 преди 4 години
И ти си от измислените политинжинери. Със силата на вярата ли реши, че политическия проект на Цветанов ще е успешен.Какво ще седи зад него, СДС и ДСБ-идеи и философия. Които в обществото се котират самостоятелно без коалиции на под 1%. Или някаква болестно състояние на американофилия, в такава степен, че се е развило в българофобия. За него интересите на САЩ са много по важни от българските национални интереси. Нещо, което е доказал на дело. И всичко това го виждаме, да не сме ***.
51
0
 
4
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
До 49 ИнтелектуалецЦв Цв , това тили си?
50
0
 
6
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
Много хора ви търсят г-н Цветанов,но вие се криете... :)
49
9
 
1
 
! Отговори
Интелектуалец преди 4 години
Мисля че Цветанов ще има голям успех при нов политически проект. След което могат да се обединят с Герб и да управляват заедно. Аз лично бих желал Цветанов като обединител на нацията да оглави президентската институция.
48
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Файда няма. Никой не е просъществувал от основната партия с под партия. Ти няма да си първия. Просто ББ е движещата личност... Няма бойко няма герб, няма и Цветанов. Изобщо не се хаби. Ппдобре вложи сили в работа полезна за държавата. Слави Трифонов най вероятно, ще е новия проект. Ти вече си минало. Казвам го като човек който харесваше вашата работа особено в МВР. За мен най силния вътрешен министър след 90та.
47
1
 
19
 
! Отговори
Аз преди 4 години
АКО ПОМНИТЕ : Кристиян Вулф - президент на Германия, беше принуден да си подаде оставката, за дето бил на почивка във вилата на приятел индустриалец. Само за това !!! Де го тоя морал в България ? Човек вече го е гнус да гледа и слуша разни, като тоя.....
46
0
 
9
 
! Отговори
смях преди 4 години
Цецо, ако забиеш тоя пирон в ковчега на ГЕРБ, който ще го направи втори ще ти подарим още един апартамент. Не с асансьор, а с хеликоптерна площадка.
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цвъката Спасител и той!Мухаха!Шъ съ опрайм!Га цъфнат налъмите!За туй ли беше се ппкрил?Да позабравим и неговите золуми!?Да ви сссера и на политическите проекти и на партиите ви!Народе,бягай от таз ***!Цецо слушалката щял да ни оправя!
44
2
 
15
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Къв е тоя гласец от политическото гробище ?
43
2
 
8
 
! Отговори
Я па ти преди 4 години
Защо да не купи още един апартамент у нас.Има жена и три деца,а не либовници по Барцелоната.
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
който е бил веднъж в политиката драпа хапе вади кирливи ризи само пак да се върне там тава за какво ви говори за безнаказаност на властта -има ли някой осъден от потиците сигурно ама е с условна и никой няма от тях по затворите
41
2
 
16
 
! Отговори
СССР2 преди 4 години
Защо този не се скрие някъде в дълбока неизвестност и не ходи да си обикаля по апартаментите да събира наеми? Такова безочие! Да ти покажат кирливите то ризи пред цялата държава и вместо да те съдят, само да те помолят да подадеш оставка от всички постове (а едва ли, ако беше чист щеше да го направиш) и сега да имаш наглостта да се показваш пред българите да им обясняваш какво искат. Ами искат такива като теб да връщат откраднатото. Ама ти едва ли нещо ще върнеш!
40
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижда се че ,банкянският пазач е научил уроците от бай Тошо , Черният Мавър ,Мони мадридския крадец и ченгетато Меди Доган . Създават си клонинги за да задържат властта!
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минаха повече от 6 месеца от последния апартамент? Време е за нов.