БСП отказаха да участват в заседанието на Правна комисия

"Управляващите произвеждат хаос", категорична е левицата
Обновена: 19 мар 2020 18:25 | 19 мар 2020 18:14,
81

Депутатите от БСП обявиха, че няма да участват в заседанието на Правна комисия, в което се разглежда на второ четене Закона за мерките за извънредното положение. Това стана ясно от изявление на секретаря на ПГ на "БСП за България" Филип Попов по време на брифинг в Народното събрание, предаде Агенция "Фокус".
Още по темата


"Ние няма да участваме в хаоса, който произвеждат управляващите. Да, ние подкрепихме извънредното положение, но не може да подкрепим хаоса и неадекватни социални, икономически и политически мерки. От сутринта до настоящия момент това са всичките документи и доклади, които ни се дадоха по този закон. Те са взаимноизключващи се и неадекватни. Няма как да продължим да участваме в този хаос, създаден от управляващите", допълни Попов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
6
 
9
 
! Отговори
Хе Хе преди 4 години
ГЕРБ да не прекаляват с полицейщината че от нея до военно положение е един хвърлей и тогава Президента поема властта. Трябват по скоро мерки за превенция в закон за месец а не глупости като авансови вноски и тем подобни. Трябваше да спрат всички срокове за месец и готово. И да ударят като Тръмп по едно месечно плащане например 500-1000 лв. за всички за да си стоят вкъщи. Те пишат закони все едно извънредното положение ще е за години.
22
7
 
22
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 4 години
БСП е най-ретроградната партия в страната. Като само знаете да плюете и критикувате какво предлагате бе,
21
3
 
10
 
! Отговори
До до ГЕРБ преди 4 години
При тройната коалиция беше 2.70, МРЗ беше 280 кинта, а Марешки го нямаше. Това какво е?
20
4
 
24
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Браво! Най-после умна постъпка ! Без комунистите ще се свърши поне някаква работа - те само пречат на всичко в държавата!
19
2
 
11
 
! Отговори
до ГЕРБ преди 4 години
искам само да питам днес дизела на бензиностанциите на Маре6ки е 1,72, а по големите вериги 2,13 това спекула ли , дъмпинг ли или "конкуренция"
18
15
 
7
 
! Отговори
Червен кашон преди 4 години
Другаре , при БСП на другаря Станишев имаше растеж и свобода, а при ГЕРБ мизерия и вируси. Да върнем Станишко на власт!
17
30
 
11
 
! Отговори
Мразя ФАЩ преди 4 години
Герберунгелите са изгонили и журналистите ,какво ли корт тайно от българският народ!Тази криз я употребяват за прокарване на тирания !Стига Бойковизъм!След като отмине на бунт целия народ и да ги натикаме в затвора за национално предателство и престъпна безотговорност!Ефектите за икономиката ни ще са много по страшни от някакъв си корона вирус!Истинската заплаха е ГЕРБ!
16
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбира се, че ще откажат. БСП кога е мислела за гражданите наистина? Какъвто пРезидента им такава и Партията - Майка.
15
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво,без това партията на червените олигарси само пречи на вземането на решения.
14
14
 
27
 
! Отговори
апо преди 4 години
БСП и президента точно в тази ситуация ще усилят опитите за дестабилизация на държавата , независимо от това дали правителството действа или бездейства , дали е право или греши.Целта им е кристално ясна - тотална разруха , смяна на управлението и преориентиране на страната към архаични и вредни модели на управление с дебело подчертано руско ( съвеЦко ) влияние.
13
7
 
22
 
! Отговори
555 преди 4 години
Как се измъкват тея ***
12
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червената Мафия си помисли, че щом има извънредното положение, значи могат да се държат сякаш е дошла съветската армия и вече могат да турят ръка на БНБ, и да започнат експроприация на часната собственост.
11
6
 
15
 
! Отговори
Хойнелия Нинова преди 4 години
Искаме си парите или нищо няма да подкрепим.
10
9
 
18
 
! Отговори
Хайде преди 4 години
Запролети се и Другарете хванаха гората!Кадя бря,още е студено Трябва ли ,нещо да се решава,бегане му е макята!
9
9
 
17
 
! Отговори
Алчен преди 4 години
Държавата иска да изстиска авансово тези, които в момента са заплашени от фалит..под 30 000 месечно) с авансов данък.. Не да разсрочи, не да облекчи данъчния товар, а рязко да го увеличи, като се предвижда облагане на база успешната 2018г.Или.. просто казано, правителството се опитва да пречука икономиката с ръждива брадва. Ще фалира малките бизнеси и сума ти народ ще останат на улицата.Това е умишлено престъпление срещу бъдещето на стотици хиляди семейства и цялата българска икономика
8
9
 
23
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Браво на бсп, без тях работата ще се свърши по-добре и по-качествено. Наистина мъдро решение в полза на хората.
7
25
 
12
 
! Отговори
Мразя ФАЩ преди 4 години
"извънредното положение" въведено от герб е по -страшно от какватои да е било чума!Тавака неадекватност и некадърност няма никъде!Съсипаха малкото останала икономика!Народен съд за предателите!
6
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
така поне ще оставят хората да си свършат работата! иначе никой няма да усети липсата!
5
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БКП'то подкрепи извънредното положение с надеждата да се доберат до държавния резерв и да раздават пари на кум, сват и брат !
4
8
 
28
 
! Отговори
срив преди 4 години
тия шумкари не спират да се заиграват със страха и здравето на българите!надявах се че заради опасността за българите от тоя вирус шумкарите ше си променят държането, но не, целта им е хаос, сваляне на правителството и да вземат властта!