Волен Сидеров: Опасно ли е да казваш каквото мислиш?

Лидерът на "Атака" напусна 3-то РУ
Обновена: 16 апр 2020 16:20 | 16 апр 2020 16:20, Нели Христова
183
Волен Сидеров: Опасно ли е да казваш каквото мислиш?
Снимка: БГНЕС

"Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш?" Този въпрос зададе Волен Сидеров на излизане от ареста на 3-то РУ. Той бе задържан след като призова българите да отидат на църква за Великден за да покажат, че Бог е над ген. Мутафчийски. Лидерът на "Атака" определи повдигнатите обвинения като "доста несъстоятелни".

Още по темата

"Обръщам се към премиера, защото той разпределя средствата в държавата - да се направи ремонт тук, особено тоалетната, защото има спешна нужда. А нищо не се знае. Може и да им се наложи и на тях. Не са нужни много средства, а е хубаво да има нормална обстановка", коментира Сидеров пред събралите се журналисти.

По повод поисканата му гаранция от 100 000 лв. Сидеров на въпрос дали подобна гаранция не съответства само на убийство отговори: "Има едно убийство, свързано с този празник. След това обаче има Възкресение. Утре е Разпети петък, а в неделя е Възкресение Христово. Поканих българите действително да отпразнуват този празник като най-големия", каза политикът.

"Пак се връщаме на това. Коментар по телевизията. Аз казвам, че Бог е над Мутафчийски", обясни пред репортери Сидеров. Заяви, че е бил задържан без основание и през цялото време не получил никакъв документ. Връчили му го 10 минути преди да го пуснат.

"Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш", попита репортерите Сидеров. И посочи, че по темата трябва да се замислят управниците. Поиска отговори от президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов и председателката на парламента Цвета Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
10
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Да се ходи на църква не е забранено, така че специално за това обвинение Сидеров няма от какво да се притеснява.
5
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се усетиха Каскета и Тиквата, че тази глупост със Сидеров- вместо да го злепоставят и да намалят електората му, сега си го набиха самите отзад- с този ход Сидеров спечели поне една трета от хората които бяха гласували за него, а и не само които са гласували през годините за Атака...сега много хора заради тази прoстoтия за задържането му които никога не са гласували за него, а са набожни- ще гласуват за него на следващите избори. Сами си го нахакаха и Тиквата и Каскета!
4
23
 
17
 
! Отговори
Шаши преди 4 години
Волен, премиер. Волен, Премиер
3
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров се държи гаменски сам си е виновен.
2
18
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В щатите щяха да те съдят за тероризъм перко
1
21
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Можеш да кажеш, че не си сългасен с подхода на правителството. Не можеш да подстрекаваш обществото към неизпълнение на приетите мерки и закони.