Радев поздрави българите и призова да се борим с изпитанието на 2020 г.

Да се обединим срещу опасността, призова президентът
19 апр 2020 10:07,
255
Радев поздрави българите и призова да се борим с изпитанието на 2020 г.
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев поздрави българите по случай Великден.

"Възкресението, проправило път към вечността, е съхранената от мракобесие вяра и оцелялата в изпитания надежда", написа Радев във Facebook.

Той припомни, че на днешния празник се борим с изпитанието на коронавируса.

Днес сме призвани да надмогнем изпитанието на 2020г., да търсим най-верния път и съгласие за справяне с дългосрочните последици от кризата. Не с насаждане на чувство за вина, страх и разделение. А с осъзната отговорност и грижа за ближния, с обединени усилия срещу опасността и вяра в утрешния ден", написа президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
7
 
! Отговори
До48 преди 4 години
Не ни е нужен Курц .Имаме си Бойко
32
11
 
3
 
! Отговори
за боко преди 4 години
До Хахахааааааагласуваха по малко отколкото за радев...без радев да разчита на купеният вт на администрация,учители,полицаи и др. смятам , че радев е по широко подкрепян отколкото боко.относно критиките...ами посочи нещо положително от управлението на боко но не започвай със стабилността , че сме стабилно последни в ес по заплати,правсъдие,борба с корупцията,осъдени политици
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нашите политици в тази криза се оказаха малко като на ромска сватба:делян пеевски дарява 100 000 лв.георги гергов дарява на младоженците 150 000 лв.пенсинерка от село лъки дарява пенсийката си от 250 лв.момиченцето от софия дарява спестените парички в касичката по 50 и 20 стотинки в размер на 50 лв.феновете на левски даряват 600 лв. нова телевизия пуска дарителска сметка и смс кампания...досега събраните средства са близо 200 000. и т.н. и т.н.
30
5
 
10
 
! Отговори
! преди 4 години
Първо този празник е проруски защото църквата е проводник на руско влияния. Второ тази комунист за пореден път се обърна срещу евроатлантическите ценности които са отричани от църквата а ЕС е свръх държава с евроатлантическа ориентация а не прокремълска църковна ориентация. Трето, аз подкрепям г-н Борисов защото той е единственият политик които не присъства на официални църковни и патриотични празници именно защото те са анти европейски настроени.
29
9
 
1
 
! Отговори
ама ти преди 4 години
До Анонимен39 боко месия го изкара...още малко спасителя ще го наречеш !!! защо смяташ , че след боко кормилото трябва да вземе някой от съществуваите политически субекти ??? кой от тези участвали в политиката през последните 30 години е направил нещо добро за България ??не ни трябват пак стари муцуни просто защото ще е от трън та на глог. трябват ни нови лица...нещо като себастиян курц !!
28
6
 
18
 
! Отговори
Хахахааааааа преди 4 години
Много е елементарен горкия .От както генерала от КГБ Решетников ни го натресе .И излъга много народ че е независим .Нищо друго не е правил освен да очерня управлението на страната .Да всява напрежение и омраза.Без да му пука дали е Коледа или друг официален празник .Оскверни Левски. Зовеше няколко пъти на бунтове срещу избраното Българско правителство.Лобира за мафиоти и какви ли не още мръсотии.След като всичките тези действия му сринаха рейтинга.От скоро му наредиха да обърне палачинката.
27
6
 
22
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Просъскано със злоба "приветствие" от Радеф носи много по-опасни вируси от днешния ! Този никога не се е кръстил и няма нищо общос християнството ! Виж , с болшевизма е сроден ! Не очерняй празника , чо.рапе !
26
4
 
22
 
! Отговори
Реплика преди 4 години
Радев, нали Изпитанието не беше Коронавирус, а Провокация на Кабинета !
25
37
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Благодаря ви господин Президент, вие сте най-достойният президент до сега.
24
37
 
9
 
! Отговори
стар комунист преди 4 години
Благодарим Ви г-н Президент,бъдете и Вие жив и здрав! Нека за пореден път думите Ви да достигнат до тези хора в държавата ,които наистина вижда и чуват!Христос воскресе на целия християнски свят и нека Възкресението ни донесе вековната вяра ,че винаги има нов път за извървяване!
23
9
 
35
 
! Отговори
Поздрави от Пловдив преди 4 години
Честно казано, когато човек е възпитаван от дете в християнски дух, доста по-искрено звучи. В това число Бойко Борисов. А вашия президент е никой пред Бог. Да мълчи днес, както мълчи и на датите за поклон пред паметта на жертвите на неговата партия. Съвсем скоро беше годишнината от ужасяващия атентат в църквата Св Неделя. Къде беше вашия велик льотчик тогава?
22
16
 
9
 
! Отговори
До 31 преди 4 години
Боко е най-голямата смешка,която ни е управлявала.По-голяма смешка и от Т.Живков.А ти си го обичай.Както сам казва "Аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме".
21
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Благодарим, господин президент, желаем ви здраве и успехи!
20
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до ПловдивА той твоя вожд Тиквата щото като ни честити Великден е по- различно викаш?Че той Тиквата е 2 пъти по- върл комунист от Радев, бе ***!
19
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пловдиииив,що не си гледаш недоразуменията,които избирате за кметове на Пловдив?Президента го избраха над 2 милиона българи и за твое сведение не е бил комунист,за разлика от основното герберско ръководство,во главе с вожда.За Гърневски пък въобще ми е гнусно да говоря.
18
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Пловдив А той твоя вожд Тиквата щото като ни честити Великден е по- различно викаш? Че той Тиквата е 2 пъти по върл комунсит от Радев, бе ***!
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Русомразможе би "***" си ти старшина, дето си написал глупостта, но истината е че на времето старшините ви назначаваха хора без образование да пазите бае тодар, а след това ви дадоха пенсии да си мълчите, но вместо да си мълчите вие клеветите...
16
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев президент на президентска република. Парламент и управляващи в Белене
15
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
точно така днес е великден,утре също!христос воскресе на всички!и от вторник какво правим? ристарт на какво?на кухата икономика,която имахме до скоро?икономика базирана на хазарт в най-долнопробния си вид,търкане на билетчета и прекупвачество...а да не забравя и туризма,който отиде в небитието,екстензивно земеделие с непродаваема продукция и тук-там някоя фабрика за производство на тапицерии за мерцедеси и бмв-та.тази ли икономика ще рестартираме?
14
13
 
25
 
! Отговори
Пловдив преди 4 години
Този са го избирали по приликата му с Тодор Живков. И точно комунист-атеист да ми честити Възкресение Христово, благодаря, не.