Борисов: Битката с коронавируса не е отминала, има и безотговорни

Днес е рекорд по починали в Европа - 30 000
Обновена: 6 май 2020 11:11 | 6 май 2020 11:05, Александър Попов
420
Борисов: Битката с коронавируса не е отминала, има и безотговорни
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов посети Црънча навръх Деня на храбростта и празника на Българската армия. Премиерът присъства на демонстрациите на военните там.

Той не пропусна да заяви, че продължава и битката с коронавируса и нищо не е отминало.

"Виждате, че пристигащи от чужбина носят коронавируса. Как ще тръгне туризмът тогава? Нищо не е отминало. Днес е рекорд на починалите в Европа - 30 000. Още нищо не сме разхлабили, което носи пари в бюджета. Всяко едно разхлабване на мерките е консултирано със специалистите. Ето, индивидуалните спортове - това ще помогне на хората да бъдат по-здрави", каза премиерът.

По отношение на завръщащите се от Нидерландия той заяви, че действията са им безотговорни, но държавата нняма как да не приеме своите съграждани.

"Извънредното положение ще бъде прекратено и заменено със закон. Ако продължим да сме дисциплинирани и да спазваме мерките, всичко ще е наред", каза още Борисов.

Той коментира и думите на президента Румен Радев, че се всява страх сред населението заради коронавируса.

"Значи това е към Путин, вижте, че всичките му министри са болни. Това е и към Меркел, Макрон, Европейската комисия и всички, които съобщават тези данни", добави премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
2
 
19
 
! Отговори
деменция преди 4 години
Барселона е все по близо. Ще го пенсионират с почести и ще отида да работи мис бикини с виагра по лекарско предписание.
264
4
 
34
 
! Отговори
Живял-видял преди 4 години
Половината ми живот мина при соца, останалата половина при демокрацията.С ръка на сърцето си мога да кажа, че дори при тоталитаризма не съм бил подлаган на такава гьобелсова пропаганда и такова всяване на паника както в последните два месеца.Днес дойде черешката на тортата - 30 000 умрели за един ден в Европа. Болен мозък управлява държавата, увреждането му е трайно и не подлежи на лечение!
263
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що бе, едно скъпо платено тяло си има човекът?!
262
4
 
26
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Хайде , скрий се бе , Толуп охранен . Омръзна ни, втръсна ни да гледаме ежедневно дебелото ти крадливо туловище.
261
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов прави каквото може, но никой не може да налива акъл с фуния в балканска глава.Работата с уста е инфантилен рефлекс от пеленаческа възраст.Работата с акъл се включва на по-късен етап на развитие, нали, имаме ана-лен стадий, фали-чески стадий, докато стигнем да работа с акъл, ще се съглася със З.Фройд по въпроса.
260
0
 
6
 
! Отговори
Двойното гражданство преди 4 години
Кой го въведе бе ***.
259
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До довечера има още време за 25 000души ,молете се за живота си ! ББ държи на думата си !
258
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Севда нещо го е подвела Баце със статистикат. Ще я прати да вика като глашатай по площадите "няма 30 000"
257
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Барба Ганьос мисли с устата си. Като говори, дори и той не знае какво ще излезе.
256
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шефе, остави джипката и направи някое кръгче с хладилният камион.
255
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЦЪФНАЛ ГЕРБ !
254
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ей мутрочервена, докага ще продължаваш да лъжеш и да разпространяваш неверни и лъжлива инфорамция от телевизията, дока бе ? докога ще продължаваш да стресираш възрастните хора бе НАГЛЕЦ ? ДОКОГА БЕ ?Къде ги видя тия 30 хиляди починали от вируса в Европа бе, в целия свят са 5 хиляди !Нема ли в тая държава поне един прукорор с топки дето да прибере тоя НАГЛЕЦ?
253
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да живее ГЕРБ и Б.Б. довели страната до национална катастрофа. Слава.Слава.
252
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес е рекорд на заразените в България.За това нищо не казваш,но си измисляш за 30 000 починали в Европа.Говориш си на ангро,както обикновено,но едва ли вече някой ти се връзва.
251
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе вие какво искате бе,да не ви плашели.ама знаете ли как се лекува това-НЕ,няма ваксина,няма апаратура,няма алгоритъм,няма защитни облекла,****те разнасят всичко и навсякъде,това не се вижда ,всеки има хронични болежки ,не се знае в каква посока ще тръгне,поспрете се с вашите свободи,пейки,ресторанти,фитнеси и епилиране,можете известно време без тях,в Израел слагат една лента пред къщата и няма излизане,това ли искате с вашите вили,марули и чевермета!
250
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Психологически погледнато огромната част от гурбетчиите псу-ват България. На тези наши сънародници сигурно им е ГОТ, че няма да са сами в страданието като заразят още 10-20 души.Реално погледнато тези наши гурбетчии са ВРЕДНИ за постоянно пребиваващите в България и ТРЯБВА да се изолират в хотели или болници подобно на международните шофьори за 14 дневна карантина.Всичко друго е една голяма илюзия наречена криворазбран патриотизъм.
249
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хаххаха нормалната маска е прекалено малка, за да обхване добре налятата и акъл с мас тиква. Каква пародия...
248
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм *** и вие сте прости за това се разбираме!Ало ,Банов съм ,ало Танов ,не Мишо Бирата съм ! Пържола за кучето!Продай си пръстените! Продайте си мерцедесите! Гръцкия остров!И в моята партия има хора готови да скачат през прозорците за мен!Къщи за гости, апартаменти,тераси, посланик !Къща в Барселона! Чувалите за трупове! Детските пързалки в морги!30 000хиляди загинали от коронавируса днес в Европа ! Самолети на хартия ,за милярди ! ***! ТОЛУПИ!Премиера на България! ПУНТА МАРА!
247
0
 
11
 
! Отговори
гога преди 4 години
погледнах wolrdometers и за вчерашният ден са починали 1960 души.Не мога да го разбера този, така наизуст ли говори, няма ли кой да спре тези плъни глупости,няма ли си PC да отвори и прочете ,не се изисква много ум за това
246
3
 
21
 
! Отговори
ЗА ДА Е НА ВЛАСТ преди 4 години
Борисов и щаба му, освен да плашат и зомбират народа, нищо не правят! В типичния безпардонен, мутренски стил всяка сутрин на закуска ни сервираха заразени,които изкарваха болни,брой умрели, детски площадки морги, чували с трупове, хладилни камиони и пр.И всичко това, колкото може по-дълго да има извънредно положение, боко да крадва без контрол. Всеки, който вдигне глас срещу безобразията му,безхаберието му, некадърността му да се справя с вируса да го глобяват, прибират на топло и съсипват!