Борисов сменя зам.-министъра Живков: В ГЕРБ това е практиката!

Екоминистърът да обяви името на заместника на Живков в понеделник
Обновена: 31 май 2020 11:53 | 31 май 2020 11:50, Петя Славова
198
Борисов сменя зам.-министъра Живков: В ГЕРБ това е практиката!
Снимка: БГНЕС


Зам.-министър Красимир Живков, който е сред обвинените за аферата с боклука ще бъде сменен в първия работен ден на новата седмица. Това обеща премиерът Бойко Борисов по време на инспекцията му на обхода в Поморие. Той допълни, че очаква името на неговия заместник от екоминистъра Емил Димитров още в понеделник сутринта.

Още по темата

Премиерът заяви, че задържаният сам трябва да обясни защо е изготвил списъкът с имена, който вчера публикува прокуратурата и който касае незаконен внос и преработка на опасни отпадъци.

"Въобще не искам да коментирам. Всеки бизнесмен може да си сложи списък и да си го сложи в касата. И аз мога да напиша списък. Задържаният ще каже, аз не искам да гадая. Когато предупредихме, че ще има проблем с отпадъците, това беше преди местните избори. Оттогава ДАНС, МВР под ръководството на прокуратурата работят.", каза Борисов.

Борисов заяви, че зам.министрите се сменят по негова заповед и категорично отсече, че няма да има милост за никого. "В ГЕРБ това е практиката! Никой да не мисли, че ще му се размине".

Днес се гледа мярката на шестима от обвинеямите за аферата с опасния боклук от Специализирания наказателен съд. Прокуратурата иска за четирима от тях "постоянен арест", а за останалите двама – "домашен арест".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
12
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
Курупция,курупция повече от 10 г вече в тази държава! Един сменяме,Па назначаваме друг.И нещата все се връщат в изходна позиция! Добре че наближават Парламентарните! Промяна ще има този път! Гаранция!!!-:)
113
2
 
8
 
! Отговори
Joro Хубавеца преди 3 години
Защо ми триете коментарите искам да съм *** за 30 лв днес. Бг направете ме ваш колега ще бъда верен на вашият Вожд Бойкан и ще продам страната и семейството си!
112
7
 
9
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
Тридесет години демокрация и комунистите не се свършиха.Чумата явно се предава по полов път. Комунист е моя татко , комунист ще съм и аз.
111
3
 
19
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Те си пълнят джобовете наволя, а след това ги сменяват и слагат следващ крадец. В ГЕРБ не разбират, че властта им е корумпирана отгоре на долу и обратно. Хората мълчат, но натрупват негативи към ГЕРБ.
110
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да практика е.виждаме
109
1
 
12
 
! Отговори
kory преди 3 години
От 1.06.,тази година,веднага да заминава консул в Мапуто,Бряг на слоновата кост,или вЗахарибаде!Там ще прави същото,като в България и ще носи кинти!Практиката отдавна е такава Борисов,ама взехме да се притесняваме за теб!
108
1
 
8
 
! Отговори
Сетих се за, преди 3 години
И ти ли Бруте ? Не знам защо.
107
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корупцията е практиката в ГЕРБ, факт.
106
3
 
18
 
! Отговори
Барни Ръбала преди 3 години
Борисов е член на БКП от преди 30 години ,значи ГЕРП е БСП2
105
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той се оял с милиони, ще го маха. И кво на негово място слага следващия гладен. После и той се ояжда и него го маха. И после всичките тея напред с милиони, за какво им е изобщо работа. Революция трябва, безредици, а не някави спокойни митинги и ония да ни се хилят зад прозорците. От всичко друго файда няма...
104
1
 
23
 
! Отговори
обективен преди 3 години
Крадците от Хунтата вече крадат с космическа скорост ,защото знаят че повече от година-две няма да изкарат.Този Живков е поредния бушон.Но имението му е за милиони , а и списъка му е за милиарди.А такива бушони има вече хиляди във всяко министерство , агенция ,служба и кметство.
103
6
 
10
 
! Отговори
Сърп и чук преди 3 години
Накрая се появява ***, громи лошите и събира овации! Аплодисменти! Завесата пада! Задава се мандат 15-20! Офцете - във възторг! ***, вместо да раздава пари пред камерите и препуска с джипката по обектите, си контролираше подчинените, тези неща нямаше да са като пандемия и фестивал на корупцията! Докато Той позира и *** и социолози Му отчитат пик на рейтинга калинковци, калинчета и калинки яко усвояват! Пекинската гъска се изцепи - ,,Не даваме Делян!". Къде е Делян, бе!? И Йончева заспа!
102
9
 
4
 
! Отговори
НАРОДА преди 3 години
До ха-ха-хааа Народа , умник , народа казва, че е 1 ,не ти хахо !
101
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Skoro milqrderi schte ni napravi bace uraaa Srandja Kaleko milqrdei
100
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барбас Ганьос-*** и безродник.
99
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Bravo bace milioneri ni napravi 34 milqrda ni vze da si imame i sega nie leeesno
98
3
 
8
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До 71 ! Борисов, може да те назначи за три месеца, но след като се нагушкаш, може да има и съд ,и на друго място, хем ще те гушкат, хем много ще те мушкат! Идва времето когато няма да има измъкване. Бъди сигурен! Все пак си помисли, преди да те назначи и преди да се нагушкаш, защото има една поговорка: " Лакомо "Д"кръв Сер...!"
97
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
-Съучастника на Божков -Влади Горанов защо не е в ареста бе Тиквуне?Ако списъка на Живков беше открит в касата на зам.министър от страна на ЕС ,сега целия кабинет "Тиква-3" щеше да е в ареста.Ама Каскета затова е сложен там-да пази бандитите от Герб и да преследва конкуренцията.
96
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Хаил Борисов!! На следващата снимка с леко изпъната ръка в лакътя , едни мустачки и е типичен хаил Борисов !
95
4
 
19
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 3 години
Очакваме престъпника Кр.Живков да стане посланик ,консул или министър в друго министерство.Такава е практиката на Хунтата "ГЕП".Живко Суджука, Харизанов Тръбата ,Пацо Терасата ,Московски ,Ненков,Цвъко ,Цецка ,Филип Златанов-Тефтера и хиляди други крадци от бандата на Барба Ганьос вече си харчат на спокойствие откраднатото от всички нас.Наглост ,наглост ,наглост...това е отличителното на този режим.Нито един осъден гербераст за последните 11г.Нито един!!!