ГЕРБ отстрани общинското ръководство на партията в Плевен

Причината: Незадоволителното представяне на местните избори
5 юни 2020 07:40, Анисия Иванова
25
ГЕРБ отстрани общинското ръководство на партията в Плевен
Снимка: ГЕРБ

Трус в структурата на ГЕРБ в Плевен. Изпълнителната комисия на партията отстрани общинското ръководство на ГЕРБ в града, съобщиха от партията.

Тъй като тези хора са избрани за общински съветници именно от листата на ГЕРБ, сега ние ги призоваваме да подадат оставки като членове на местния парламент с оглед на снетото доверие от тях", посочи Пламен Нунев, член на ИК на ГЕРБ. Той съобщи решението на ръководство на ГЕРБ по време на партийно събрание в Плевен.

Назначава се временно общинско ръководство в състав: Генади Динков - председател, Валентина Вълчанова - секретар, Румен Мотовски, Георги Данов, Мариана Бонджева и Христо Кочев. Сменен е и областният административен секретар Ралица Добрева. На нейно място е утвърден Цветомир Генчев.

"Досегашното общинско ръководство е сменено заради незадоволителното представяне на местните избори. Изпълнителната комисия на ГЕРБ има пълно доверие на областния координатор в Плевен Мирослав Петров, разчита на неговата компетентност, способност и комуникативност и сме убедени, че той ще съумее да стабилизира структурата на партията в областта“, категоричен бе Пламен Нунев. Той съобщи, че Изпълнителната комисия е стигнала до взетите решения след подробен анализ на ситуацията в Плевен и областта, като са взети под внимание позициите на всички страни.

На заседанието, на което присъстваха областният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров, общински съветници и кметове на населени места – беше обсъдена работата на всички структури в областта, както и бяха определени целите пред новото общинско ръководство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Деливерски преди 3 години
Този който раздава присъди в Плевен от страна на ръководството на ГЕРБ,се издъни както на президентските избори,така и на скоро отминалите избори за местно самоуправление.Русенци се чудят,как справедливият Борисов,не изрита този некадърен и самозабравил се "фактор"!?В подсъзнанието на обикновените хора,"ровичка" една мисъл за някакви други взаимоотношения. Ц.Цачева на трето място за президент на БГ,даскалицата предложена от Нунев остана в историята.Днес кмета на Русе е П. Милков от БСП!
22
0
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ преди 3 години
А в Тервел кога ще ги смените,наядоха се че и повръщат.стари конуняги,социалисти и сега гербаджия.с такива хора партия не се прави.марш.
21
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
Ситурно,са отказали да крадат,такива честни,на герб-комунисти,не им трябват.
20
0
 
2
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
До Анонимен 14 Ех мечти , мечти !
19
6
 
6
 
! Отговори
Azz преди 3 години
Какво става с партия ГЕРБ? Това разпад ли е? Нещо тотално не е наред.
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Местната администрация е 32000 човека, а централната администрация е 65000 човека и ГЕРБ не ги владее. ГЕРБ "владее" шефовете, които са малко. Какви милиони при администрацията сънувате?
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде, г-н Цветанов получава готова местна структура.
16
5
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Всички от...вихрушката ГЕРП,са го ударили през...просото,защото вече са разбрали,че си отиват;да ги сменят,пука им.Само Боко не е разбрал,че е за...последно на кранчето с народните пари и се прави на...интересен.Ооо темпора,оо морес.Случаят с премиерската...кариера на Б.Б.от Б. след време ще влезе в...учебниците на НБУ-всички катедри,всички...специалности.Мутрите като...следват там ще знаят че един от тях е стигнал вече...висините и ще се стремят да повторят...подвига отново,със...знания и хъс.
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само падането на огромното корупционно котило ЕС ще свали и тукашните им сурогати.Всичко друго е излюзия.ГЕРБ владее администрацията ,която е близо половин милион.Изборите са спечелени още преди да са започнали.
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голем смех.Цецо краде структурите на Боко.Преливане от пусто в празно.Корабът на Баце вече е пробит,а новият на Цецо въобще няма дъно.Шайката се разпада.
13
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партия велика води нашия победен строй! Винаги верни на Герб и на нашия вожд , учител и гений на Западните Балкани! БиБитко ,бе....
12
23
 
5
 
! Отговори
Герб ДА! преди 3 години
Партията е по здрава от всякога, доверието към нашия водач е огромно. Наложи се да се почисти от тези предатели и да се поставят нови чисти хора. Ще гласуваме за Герб!
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми демократична партия. Следващата стъпка е трудова терапия в Белене ,където при романтични условия ще изплащат вината си пред родината-майка.... и трудовия матрял...
10
2
 
15
 
! Отговори
Малко им е преди 3 години
Трябваше да ги пратят в Белене... А сега подаряват на Цветанов готова структура.
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И що само в Плевен ?
8
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавите са тръгнали надолу каквото и да правят ще стават все по-зле, няма да са първите които ще изчезнат и от тях ще остане само лошия спомен.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пиар като за офтси. Става!
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу дебелата, алчна и нагла Мутра!
5
0
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Хахахаха, Боко е на принципа - "...Пашата обича смелите...". Не свършиш ли работа си аут на мига :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предсмъртни конвулсии на шайката.