Ангелкова отвратена от снимките с премиера

Министърът отрече да има конспирации за опашките по границите
18 юни 2020 13:42, Петя Славова
166
Ангелкова отвратена от снимките с премиера
Снимка: БГНЕС

"Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство? Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек”. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред Нова тв.

По думите й, цялата партия стои зад гърба на премиера и така ще устоят на атаките. "Всички са срещу ГЕРБ, дори и президентът Радев, който трябва да бъде обединител на нацията, непрекъснато критикува, вместо да предлага конкретни решения", обясни тя и допълни, че не се говори за успешните неща, направени от ГЕРБ, а вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати.

За Ангелкова напускането на ГЕРБ от Цветан Цветанов, не е мъжка постъпка. Според нея, не е достойно, човек, който до вчера е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуска.

 "Не разбирам как хората в структурата, която те е създала като политик, може изведнъж до такава степен да се променят, че да не отговарят на определени принципи и да не бъдат компетентни", заяви тя.

Във връзка с километричните опашки на границата ни с Гърция и има ли вина България за тях, Ангелкова отговори, че не може винаги тя да се търси в страната ни.

Още по темата

"Не разбирам защо всички решения, които са някак си неприятни за българите, които пътуват, трябва непременно да бъдат обвързани с конспирации или решения вътре в нашата страна", посочи тя.

"Опитваме се по всякакъв начин да улесним пътуванията и към България, и извън България, защото всеки сам трябва да реши къде иска да прекара своята почивка. Не разбирам защо всичко, което се случва при нашите съседи, трябва да е провокирано от нас", каза още министърът на туризма.

Солени глоби ще има за платените плажове по Черноморието. Ангелкова коментира примера от последните дни - безплатен чадър и шезлонг, а кафе срещу 8 лева. В такива случаи глобите за  търговците и концесионерите ще бъдат между 3 и 10 000 лева.

"Направихме необходимите проверки. Изпратили сме указания и ще има санкции, тъй като плажните принадлежности не трябва да се смесват с допълнителната търговска площ", заяви Ангелкова.

По думите й, става въпрос за единични сигнали, които със сигурност отвращават хората. Затова пък именно те нарицателно и са удар върху труда и усилията на останалите в бранша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко е много пpocт, но излиза по-добре на снимки от тази.
30
0
 
9
 
! Отговори
мак преди 3 години
Вчера предположих, че ще почне едно възмущение, едни изказвания в защита на вожда и познах. Всички от герб ще се изредят да хленчат. Явно го обожават, пък и са зависими от него и партията. Но ако не беше такъв какъвто е, той и обкръжението му, нямаше да има врагове и нямаше да има драма със записи и снимки.
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чърчил бил един от най-великите пиячи. Твърди се, че не е изтрезнял през време на цялата Втора световна война. Само Юнкер и Борисов се доближават до него по алкохолна подготовка.
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туй ..са парите от членският внос !!!..или от ремонта на графа !!.. То от км магисРала са 30%комисия демек . 3 милиона!! Ето ти 1 км в шкафа. Толкоз построил..та 1 кн ли не заслужаваЯ във Варна..34 милиона за булеварда- венециански !!
27
0
 
12
 
! Отговори
Мисис БГ туризъм преди 3 години
Тя, ако се погледне в увеличително огледало, тогава ще види какво значи отвращение.
26
1
 
22
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство?_Хахах? тази как замазва ситуацията) Тук не става въпрос за това как Борисов спи -всеки щеше да каже -Ами уморен е човекът -цял ден работи за България- Тук въпросът е че това е една Мутренска Обстановка с пистолети алкохол злато в кюлчета и пари в брой над 2 милиона и човек пльоснал се на леглото след уморителна среща с жрица на любовта! Затова става въпрос!! Отделен е фактът че жрицата го е снимала по заръка на ЦВЪК
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 25Освен всичко друго баце пие уиски за 50 хиляди паунда литъра.
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добре снимката на спящия Слънчо, отколкото тази в новината.
23
1
 
19
 
! Отговори
А-Я преди 3 години
Пичове..този дето е снимал дали не си е щипнал а ?! Две стигат за апартаментБокич да не знае колко са яТой ги брои като филии с масЕдно две три...В шкафчето са около милион, Севда ходила 43 пъти.., ми тез пачки се събират в дамска чантаНожков да не е плащал в монети по лев
22
0
 
12
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Ако се погледне в собствената си душа, ще се отпрати още повече.
21
0
 
7
 
! Отговори
333 преди 3 години
На Мутрьо от днес и МерКУРия му е ретрограден!!! Да внимава много, щото някой по-долен от него го е хванал на мерника!
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 22.Не са 500к.1,5 млн евро са. Плюс злато. Бонус пистолет. За съжаление няма снимка от гардероба. Около 50 млн ще събере
19
3
 
14
 
! Отговори
Абе... преди 3 години
Защо е отвратена...не го ли бе виждала гил досега ??Или че чекмеджира само за себе си тойА не дели.... Е за отвращение си е..
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо си мисля че утре ще излезе нова порция герблайна. Взеха да бягат своите. Бойко понеже е *** ще го отнесе.
17
2
 
28
 
! Отговори
zeus преди 3 години
Всички сме отвратени, аз примерно от факта, че тези 500 000 евро в чекмеджетата не мога цял живот да ги изработя с честен труд, а за Баце това са сигурно комисионните за няколко дена.
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
баце е толко ***, че не му пукасам го каза на ненеговия запис
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ангелкова да си гледа подпорните стени и да не се меси!
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние сме отвратени от нейните
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В бяла страна тези хора щяха да са изгнили в затворите още от млади.
12
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз съм отвратен от тази, а пък ако се появят снимки от нейна спалня ще имам едни хранителни процеси по връщане на храната