Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.

Бившите му съпартийци били далеч от хората
27 юни 2020 10:34, Александър Попов
425
Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.
Снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов официално обяви, че ще прави партия, като до септември ще бъде учредена.

Възможностите за име все още се обсъждат, но отсега са ясни амбициите тя да участва на парламентарните избори през 2021 г.

Бившият втори в ГЕРБ обясни, че е взел това решение, след като е получил огромна подкрепа от симпатизантите си за решението да напускане партията на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
"Ще се постарая да изградя това, което мога да правя, но ще премахна грешките, които съм допускал при самото структуриране и изграждането на ПП ГЕРБ. Най-голямата грешка беше, че нямах опит – имах огромна енергия, обикалях страната, докато някои се занимаваха с други дейности", заяви Цветанов пред bTV.

Той допълни, че не поддържа никакви отношения с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Поздравили се само за празници и рождени дни.

"Има непоследователност и хаос в управлението. Самият факт, че се правят предложения за законодателни промени, където не са намерили място в управленската програма на нито една политическа сила – означава, че се правят законодателни промени, които не отговарят на потребността", коментира Цветанов и даде пример с идеята за създаване на Държавна петролна компания. По думите му реализацията на подобен проект ще ни върне 20 г. назад заради липса на пазарен принцип.

"Давам за пример и последното вето на президента, свързано с НСО и това, което се прави като възможност за подобна структура в МВР. Това е различието, което съм имал и докато бях председател на вътрешната комисия в парламента. Тогава казах на зам.-министъра Краси Ципов, че докато аз съм председател на вътрешната комисия – това няма как да стане, защото не кореспондира с управленската програма, която ние сме говорили", коментира още той.

Цветанов заяви, че бившите му съпартийци не живеят с проблемите на хората, а целят единствено политическа реализация на гърба на симпатизантите. По думите му България отсъства от дебатите за бъдещето на Европа.

Той определи като нелепи предположенията, че стои зад снимките от спалнята на премиера. Той обясни, че няма достъп до най-личното пространство на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


425
Още по темата: партияЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
0
 
0
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Мечтата на Цецо:Всяка година нови Ф16, братовчеда на Цецо представител на Ф16 за България.България обявява Русия за враг номер 1. Пенции над 500 лв абсолютно забранени, щом мърдат с 300лв на месец.Винетки+тол система+винетка за пешеходци
363
0
 
3
 
! Отговори
САМОТОХА БЕЗ КРАЙ преди 3 години
ЦЪФНАХМЕ И ВЪРЗАХМЕ! И ТОЗИ МАЛОГРАМОТЕН ШОФЬОР ЩЕ ПРАВИ ПАРТИЯ.А КАНДИДАТ ПАРТИИЦИ БОЛ -АВАНТАДЖИИ И КАНДИДАТ МИЛИОНЕРИ КОЛКОТО ИСКАШТОВА Е ДЪРЖАВА: ШОФЬОР ДО ШОФЬОР, ЛЕТЕЦ ДО ЛЕТЕЦ,ПОЖАРНИКАР ДО ПОЖАРНИКАРСВЕСНИТЕ СЕ СПАСЯВАТ БЕГАЙКИ " ПРЕЗ ГЛАВА"ВИЕ СТЕГНАХТЕ ЛИ СИ БАГАЖА?
362
1
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Властта е наркотик - храни егото и го прави зависимо...
361
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако не е опрашено едно цвете как изобщо ще върже. Одма да го проводаъ по линия на Ботанижеско_зоологическата градина до Симитли. Там в работно време Кметът Опрашител ще мъ пръсне де требе една две унции мъжка майонеза.А за Цетан Цветанов нищо друго освен което ГлаФчеф и метовиа Боря- с уважение и дълголетие за да връща
360
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо след като всички чалгафони са толкова способни не направят една фирма, да плащат данъци и така да помагат на родината? Нали са гоеми бизнесмени, зао трябва да са политици? Ясно е, че щом на ланяното племе му харесва управителя си бизнесмен пеевски, и да му мирише на лаена които да плуват в морето друго не заслужава, то и за това е на път да изчезне
359
4
 
7
 
! Отговори
Do 358 преди 3 години
Докога други ще са виновни за герберската некадърност?Десет години сте на власт и все някой ви е виновен.Засрамете се.Крадете и с дупе.
358
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нейсе, втасахме го! След онзи плешо с обичките, който беше омръзнал с нескочаемите си "Шоу" и омекналия си мозък, сега ново възкресение - на Цецо Апартаменто! Този предател се залепи за американците и си мисли, че всичко му е уредено! След закуски и обеди, вече и партия! Ние помним! Ние не сме Всеопрощаващия Господ! Този сам скача на ръжена!
357
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Типично човешко ,и по точно подлешко...Що плюеш там ,където си се хранил и си част от нещо ,което си градил...Жалък...
356
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този нали щяха да го вкарват в затвора?
355
1
 
3
 
! Отговори
Uslovie za Pypeschpe преди 3 години
Vseki chlen minimum sus 7 jilischta i 9 asansiora
354
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партията ще се казва сигурно АзС / апартамензавсеки/
353
2
 
6
 
! Отговори
тулупче преди 3 години
Тва на снимката е караконджул.
352
2
 
6
 
! Отговори
DOG преди 3 години
Този кой беше?
351
1
 
7
 
! Отговори
09.09.00 преди 3 години
Желаем му успех като физкултурник да направи спатакияда през септември.
350
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Несериозно е. Първанов и Калфин не успяха с АБВ, Цветанов какво си мисли. Никой не го беше и чувал, преди Борисов да стане кмет и да го обяви за втори човек в партията си.
349
1
 
13
 
! Отговори
манолски преди 3 години
тоз е много доно същество и обикновен апаратчик с трансатлантически зависимости. Не става за държавник
348
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който се запише в партията, Цветанов ще го вози срещу заплащане във вътрешния асансьор.
347
2
 
15
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Не е първия гйонсурат,който има подобни мераци. Някой си мислят,че регистрирането на партия е като да регистрираш фирма.Не знам колко над 100 станаха вече париите в България. Подобно чудо няма никъде по света. Всеки провалил се политик си избива комплексите с нова партия.Мъртво родена, разбира се.....
346
0
 
9
 
! Отговори
Куку преди 3 години
Старите хора казват че на умряло куче нож не се вади
345
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
защо този престъпник не е в затвора, а ще прави партия още да краде?!? Лаура, къде си???