Караянчева: Радев иска служебен кабинет, няма да успее

„Симпатизантите ни си тръгнаха мирно снощи“
Обновена: 11 юли 2020 09:34 | 11 юли 2020 09:34, Елка Василева
164
Караянчева: Радев иска служебен кабинет, няма да успее
Снимка: НС

Президентът Радев има идея да събори правителството и да направи служебен кабинет. За негово съжаление няма да успее. Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева пред Нова телевизия.

„От страна на ГЕРБ това беше митинг в подкрепа на правителството, а не контрапротест. Нашите структури и симпатизантите на ГЕРБ казаха стига толкова. Нека да разкажем и да подкрепим правителството в това, което прави. Ние искаме да се чуе нашият глас. Затова толкова бързо се организирахме”, каза Караянчева.

Още по темата

Тя благодари на структурите и симпатизантите на ГЕРБ, които са заявили своето отношение и подкрепа. „Те си тръгнаха съвсем мирно. Така се прави протест или митинг. Хората, които каниш, трябва да можеш да ги управляваш”.

Тя бе категорична, че някой трябва да поеме отговорност за това, което се случи снощи. „Някой ги кани тези хора – президентът, разбира се. Все по-трудно ми е да говоря за президента, ще говоря за г-н Радев. Когато кажем президент – това е човекът, който обединява”, добави тя. 

Председателят на парламента подчерта, че Радев търси политическа кариера.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
30
 
! Отговори
Русофил преди 3 години
Тука няма управление има твърдоглавие ,простотията на ГЕРБ злоупотреба с власт.Провинцията е по глупава Караянчева отдавна да си уволнена,джуджето Атанасова също,змията Дариткова също.Марш завинаги.Вземете и Паси и Плевналиев циркаджията.Да се надяваме на победа на истината Радев е човека който говори истината.Герб ходи с 25 охранителя от голяма любов от народа.
14
7
 
25
 
! Отговори
до до Въпрос преди 3 години
......Ако не ГЕРБ, кой трябва да изберем?....приятелю, самозабравили сте се, започвате да приличате на партията на Хитлер през тридесетте.....незаменими за нацията
13
5
 
30
 
! Отговори
Караянчева преди 3 години
Пекин е в Африка а България в Европа .Вервайте ми .
12
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 4Такива са в ГЕРБ, изобщо не й пука, стига да има пари, влияние, власт.
11
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гледай ти, спонтанно ви били пидкрепили, и да питам как дойдоха в Сф, на автогарата или жп гарата....хаха нее организирано като пионерчета.....сраммм, в голяма София не събраха хора.
10
33
 
10
 
! Отговори
До Въпрос? преди 3 години
Въпреки че 70% от населението не участваше на миналите избори, 30% от останалите 30% избраха ГЕРБ.По-скоро въпросът е: Ако не ГЕРБ, кой трябва да изберем?
9
3
 
19
 
! Отговори
истината преди 3 години
Да , точно ,той трябва и е обединител.
8
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лелеее да ти каже шефа че си тъ.а пу..ка и ти да му се кланяш ,ужас ,това е култ къмличността, Северна Корея на Балканите.
7
6
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази жена грам достойнство няма. Не мога да повярвам.. след всичко което чу по свой адрес.. толкова е тъжно.
6
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гугутке, що не кажеш колко хора от София дойдоха да ви подрепят? Чиновниците ви дето ги бяхте строили там не се броят!
5
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За коя се мисли, че говори от името на кабинета? А кабинетът по-добре да не се озърта и да сдава властта.
4
8
 
61
 
! Отговори
Въпрос? преди 3 години
Някой може ли да ми каже защо в София ГЕРБ не получи подкрепа, а трябваше да идват хора от цялата страна? Възниква въпроса как печелят тези хора изборите в София от 2008 година са на власт без прекъсване?
3
6
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко ли трябва да си безгръбначно същество, след като е чула онзи циничен запис, да продължава да се пъчи гордо по телевизията...
2
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доживяхме и Женското Начало в Кърджалийската Приода да се изходи по въпроса...
1
5
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само едно нещо трябва да се обясни ясно, без завъртулки - и то е защо се налага държавна институция да охранява обикновен гражданин като Доган, който "официално" е никакъв. А и другият изтъкнат гражданин стъпвал 2-3 пъти в парламента какъв повод е дал със законотворческата си дейност за да има заплахи към него? До момента, нито една институция, нито управляващ политик не е дал ясен отговор. Поради това народа остава с впечатлението, че всички институции работя за опредлен кръг, а не за народа.