Нинова: БСП са членовете й, не аз или Националният съвет

Членовете на партията били за промяна, категорична е соцлидерката
12 юли 2020 15:33,
89
Нинова: БСП са членовете й, не аз или Националният съвет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП са членовете й. Не съм аз, не е Зарков, не е ръководството, не е дори Националният съвет. Членовете на БСП не са разделени по тези въпроси, които обсъждаме днес. Има разделение в Националния съвет. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова във връзка с това, че част от социалистите провеждат национален съвет без нея, предаде БГНЕС.

Още по темата

Разделителната линия е ясна – за промяна на мафиотско-олигархичния модел на управление или кръгла маса с него. Аз съм убедена, че членовете на партията са за промяна. Тези, които искат да сядат на кръгла маса с управляващите, си е техен проблем, добави Нинова. Тя съобщи, че преди сряда няма да има заседание на Националния съвет. „Ако го обвързвате с вота на недоверие, то на 13 юни Националният съвет взе своето решение. Определи темата корупция и направихме работна група, която да разработи мотивите. Направихме график за среща с парламентарни и извънпарламентарни партии. Тази работа е свършена на 13-ти от легитимното заседание на Националния съвет”, обяви Нинова.

След като властта ни отказа събора на Бузлуджа, ИБ решихме да го проведем пред Министерски съвет. На този митинг ще поканим разбира се и други хора, които искат да ни подкрепят. Това ще бъде нашият, на партията митинг, но това не пречи да участваме, да се включваме във всички протести. Датата ще уточним утре на ИБ. Имаме решение, че преместваме националния събор на левицата от връх Бузлуджа пред Министерски съвет, каза още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП свърши парите от обира на КТБ и взеха да се самоизяждат. Поради тази причина отчаяно се опитват да се докопат до властта, за да заредят банковите си сметки с друг грабеж
53
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Др.Нинова сламено човече в тъй наречената "партия" .....И ей тези смешни кариеристи искат да ни управляват!!!Ако не беше трагично щеше да е смешно...Гледам тук едни комунистически потомци вече "правят" партия на Хвърчилков!!!ОЗ-Фатмашката ли ще се казва?А дрОгари?????
52
8
 
5
 
! Отговори
Курнелия крепи Бойко преди 3 години
*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.
51
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес.бг, цял ден ли ще ни занимавате с процесите в изкуфялата БСП.Мен, ако ме интересува, ще отворя, Дума.бг
50
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зимният дворец да не падне през юли? Нинова събира чужд електорат пред НС, а на Позитано й събират багажа за село.
49
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха-ха-ха!Ездачката на коне, биволици, кози и протести е прогонена от собствената си партия!Дерзайте, другари!!!
48
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България не може без БСП,това е най-старата партия в България и хора от цялата страна ги обичат,колкото и да ги оплюват троловете,но в момента ситуацията е сложна.Вижда се и как през годините БСП правят отстъпки в името на България,интелигентни хора са събрани там,жалко ще е ако не са в управлението.Ако могат да се обединят с ГЕРБ или с ДПС,да се обединят!
47
12
 
0
 
! Отговори
гост преди 3 години
Стъпка в правилна посока - първо чистиш компрометираните. Чакаме Гербавите да си направят съвета без ББ, ама там трудно - комуниста мутра от БКП следва Путинската линия за несменяемост.
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Госпожо или господине Нинова/ов казал го щото с ББ се разбирате като мъже и сега не ви знам точно какви хермафродитни гмота сте, в ефнс партия държава семейство банда или каквото и да е отговорен и съвпадащ с нея е взимащия решения.В случая това сте вие г-го никова а гласоподавателите на БСП хич и не ги питате какво искат освен по избори за отбиване на номера.Тъй че излезте честно и кажете като Бойко истната той каза ГЕРБ това съм аз а вие *** допълните а БСП пък съм именно аз.
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм български гражданин, редовен данъкоплатец и никога не съм имал проблеми с МВР. Като такъв - не искам БСП да се правят събор в центъра на София. Когато се събират на Бузлуджа оставят тонове *** след себе си. Не желая София да стане сметище, не желая да разнасят вируси!!!! Настоявам Столична община да не допуска събор на БСП в София!!!!!!!!!!!!
44
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП трябва да се престрашат(без значение кой е начело на БСП), трябва да се престрашат и направят крачка напред - обединиение с ГЕРБ или опозиция и концентриране на силите си за победа,иначе ще изпуснат влака!Обедининение с ГЕРБ ми звучи по-добре,но ако решат могат и да го играят опозиция, те си знаят най-добре кое е по-добро,лошото е,че изглежда в момента са под натиск.
43
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде червенушковци, сбийте се до кръв, време е...
42
2
 
19
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
За да има мир, Нинова в Сибир!!!
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересното е,че е от отпаднал кандидата на Нинова,а е останал човека на Божков - Паргов и за шеф на София от БСП. Което означава,че други сили решават и Нинова не е това зло,за което я представят,има и по-зле от нея в БСП.
40
1
 
6
 
! Отговори
от страх преди 3 години
Изборите след няколко месеца , защо си чупиш кратуната ?
39
1
 
9
 
! Отговори
Никакви избори бе преди 3 години
Големия печеливш от тях ще е ДПС..И гладните кУмунияги веднага ще спретнат исторически доказана вредна за страната тройна коалиция...
38
13
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
не съм фен на бсп...Но не виждам защо има такова брожение в тая партия?Нинова ми е симпатична,просто слушайки я как говори,виждам един свестен и честен политик.А дали бившия свинар "гергов"-агента на боко под прикритие в бсп, подклажда некакви вражди,аз не знам.Но е добре за самите тях да се очистят от пара/зитите и да легитимират лицето си.!...Обаче,техна работа..
37
2
 
13
 
! Отговори
пред парламента преди 3 години
Нинова бяга от Националния съвет на БСП за да не я изритат.
36
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде разберете се, бе. За доброто на държавата. Никой не е идеален. Експертно неутрално правителство да довърши мандата. А на изборите каквото реши народът.
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашето послание днес е, че ние сме партийни членове в партията си.