Дядото на бития студент към Борисов: Не съм комунист, омерзен съм!

Всичко, което съм постигнал, съм го направил с моя труд, заяви д-р Димитров
Обновена: 20 юли 2020 21:46 | 20 юли 2020 21:35, Анисия Иванова
309

Дядото на бития студент от Хага - Евгени Марчев, отговори на премиера Бойко Борисов и заяви, че е дълбоко омерзен от неговия коментар.

Във втората вечер на протестите в София напрежението ескалира, няколко души бяха задържани, а срещу част от тях имаше и полицейско насилие. Едно от момчета, което влезе в болница, е студентът в Евгени Марчев. В Брюксел вчера премиерът коментира случилото се за първи път.

Още по темата

"Горчиво съжаляваме, но никога, никога това не е било толерирано от нас, но неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да имаме възможност да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон или където и да е било. На тяхната възраст ни караха, когато имаше авария в Чернобил да маршируваме на манифестации", заяви министър-председателят.

Часове след изказването на премиера дядото на Евгени се обърна към Борисов, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Бях изумен, изненадан съм, омерзен съм, че начело на нашата държава има такива хора. Аз не съм никакъв комунист, аз съм един д-р Димитров. Моите родители са прости орачи и копачи, нямам закрила от никой, сам съм се борил и всичко, което съм постигнал, съм го направил с моя труд", каза той.

Според дядото на битото момче единствената причина някой да не може да изпълни мечтите си, са вътрешните граници и честността.

Очаква се в близките дни да станат ясни резултатите от вътрешната проверка в СДВР. Полицаите, които се виждат в разпространените клипове са временно отстранени от работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
1
 
4
 
! Отговори
Оруел преди 3 години
До 253 моля??? -Сесил Каратанчева.
230
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора осъзнайте се, природата не търпи такива дисбаланси. Бойко е Алфа самец докато Христо даже не е и Бета такъв. Няма достатъчно букви в гръцката азбука за да характеризираме тази мижитурка. Да вървиш срещу природните закони е не само аморално но и в случая изключително непрактично. Бойко просто ще го изяде с парцалите. Бойко може да бъде свален само от друг Алфа самец и това не е Христо.
229
8
 
31
 
! Отговори
Българка преди 3 години
Нямам думи,с които да изразя възмущението си.Учудвам се,че един политик,който има претенциите да стои начело на България може да изрече това.Това е позор не само за него,но и за всички нас,които го избрахме и които го търпим все още...
228
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Столетницата отново на колене в поза партер а отзад Бойко запотен извършва възвратно-постъпателни действия с таза си. Това си е чист мазохизъм, да се опитваш да му смажешТопките с голоДупе.
227
6
 
20
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Гледам коментарите и се вижда че герб яко са отворили джпба за ***
226
15
 
8
 
! Отговори
Аврора преди 3 години
Христо Иванов планира нов удар по море срещу крепостта Росенец. Този път ще бъдат задействани специално тренирани делфини (назаем от тов. Путин). Животинките трябва да преминат първия обръч на охраната и да пробият дупка във вътрешния периметър с помощта на мини-лазери прикрепени към главите им. След това Иванов в стил Джеймс Бонд ще се промъкне незабелязано в крепостта под вода дишайки през тръстика. Очаква се след шока от дръзкото нападение Доган да се предаде без бой.
225
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя бил комунист, оня бил комунист, а тарикатът Боко какъв е бил? Да не е бил тракторист?
224
5
 
15
 
! Отговори
БББ=БоБоБарцелона преди 3 години
тоя бил комунист, оня билл комунист, ама трябва да гледаме разликите.ТЖивков и БойБорисов са били комунисти.След Живков остана земеделска империя, огромно панелно строителство, развита лека, тежка и военна промишленост. Сами издържахме 300 000добре обучена и въоражена армиа имаща солиден офицерско-генералски състав. Имаше масово работещи роми, здравеопазването беше лекуващо, образованието обширно, децки лагери и санаториуми за възрастни и деца. За съжаление БойБорисов се оголямонужди от всякъ
223
15
 
7
 
! Отговори
Моторни Песни преди 3 години
ДНЕС, защо орязвате важни части от интервюто с д-р Димитров? По-специално частта в която коментира качеството на шоколада по време на СоциализЪма и сега. Перефразирам..."едно време като ни изпратиха на бригада на Хаинбоаза с едно блокче шоколад с другарката цяла нощ се таковахме. Сега изяждаш цял шоколад (Джъмбо 400г) а резултата е кругла нула. Повтарям - геврек, нула, развейш."
222
5
 
9
 
! Отговори
O, Брадати! преди 3 години
Смешни-несмешни...ГЕРБ изчезват от политиката... перманентно.....
221
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
доста смешни са кандидатите за политикани и приятелките им кръгчета ... единия завзема Росенец с гумена лодка ... другия реже жици на метрото ... третия опънал палатка пред БНТ :)))Тъжно ми е за децата от протеста ... защото съм бил на тяхно място.
220
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на протеста щяло да ходи милото ... аз пък ще ходя на море :)
219
6
 
7
 
! Отговори
Излях се преди 3 години
Излях доста неща, дето исках да кажа. Ай чао. Ще се видим утре на протеста, приятели! Лека нощ!
218
1
 
11
 
! Отговори
Забранете Google преди 3 години
И Facebook забранете.Днес всеки човек от народа, с един компютър втора ръйа за 50 лв и интернет за 5 лв, е способен да ви разобличи милиционерските шмекерии, само като проследи историята ви през годините.Подайте си достойно оставките, поемете си отговорността за престъпленията и ще ви оставим на мира.Искаме модерна държава(електронна администрация/гласуване), развиваща се икономика, стимулиране на предприемачеството, РЕФЕРЕНДУМИ (когато е нужно) и много други неща. Време е да приключвате
217
5
 
7
 
! Отговори
Много тези имам преди 3 години
Следя скандалите около премиера от доста време.Грешката ми е, че не ги записвам. Но той Чичко Гугъл пази всичко. Има и WaybackMachine. Няма как да изтриете миналото.Ще има разследване на прехода и то ще бъде МНОГО СЕРИОЗНО!Очаквам го скоро - 5-10 години. Много хора ще пострадат. Ще има и вендета за престъпниците, които смятат че им се е разминало.Не сме в комунизъм, ДРУГАРИ - имаме интернет = информация.ИНФОРМАЦИЯТА НА НАРОДА СЕ ИЗРАВНЯВА С ТАЗИ В МВР! ОТИВАТЕ СИ!
216
5
 
9
 
! Отговори
! преди 3 години
Гешев организира досъдебно производство и вкара хора в предварителния арест за снимки на прокурор. Опит за сплашване било според Гешефтурата.Изказването на министър председателя на България, относно роднини на протестиращи е особено тревожно - напомня на опит за сплашване на протестиращите и техните семейства. Гешеф да се самосезира и да вкара ББ в предварителния арест, защото ББ може и да потрети своите действия като използва 60 000 репресивен полицейски апарат
215
8
 
2
 
! Отговори
Моля?!!??!?!!?!?!?!? преди 3 години
Какво е това 14 годишно момиче, с което Бойко е играл тенис и е канил в дома си?Вие почнахте да си измисляте много жестоко... айде стига толкова!
214
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съд до дупка за тлъстата Тиква.И този дядо ли беше виновен, че Тиквата разцъкваше тенисче с 14 годишно момиче и го канеше в къщи?Или дядото виновен, че вместо да си гледа управлението тоя дебелия се правеше на футболист при положение, че не може да пробяга 20 метра.
213
6
 
8
 
! Отговори
Тънка Заплаха преди 3 години
Проверихме те подробно. Проверихме и близките ти. Извадихме досието на дядо ти. Знаем всичко за теб. Не пускай жалби, ако ти е мил живота.АЗ ВИДЯХ МУТРЕНСКА ЗАПЛАХА В ДУМИТЕ НА БОРИСОВ, А ВИЕ?
212
5
 
7
 
! Отговори
Аптека Банкя преди 3 години
Баце няма право да говори за който и да било роднина на битото момче!Ако съм аз - директно пускам жалба за заплаха, документирам всичко, пускам жалба в ЕК и допълнително в ЕСПЧ, тъй като говорим за заплаха от Премиер на република, член на ЕС.