Валери Симеонов: Пред НС се въргаляха полуголи хора на плажни кърпи

Той не изключва следващото правителство да е без Борисов
320
Валери Симеонов: Пред НС се въргаляха полуголи хора на плажни кърпи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите са от най-различни социални нива, голяма част са хора, които се чудят как да уплътнят вечерните си часове, смята лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

"За това управление са гласували 1,5 млн, на протестите виждат хиляди. Пред парламента се въргаляха хора на плажни кърпи, полуголи. Такъв тип протести нищо не правят, освен да нарушават свободите на останалите хора, които живеят в столицата. Няма документ, с който са заявили искания. С Христо Иванов винаги е имало нормален диалог с него, но не чувам той какво иска - някаква петиция", коментира той пред БНТ.

Още по темата

"На какво основание се иска оставката на главния прокурор? Никой не казва нищо. Няма никакви аргументи. Когато прокуратурата трябва да си свърши работата, тя трябва да извърши обиски, за да установи укриват ли се документи. Президентството е сграда без специален статут. Нито са влезли с автомати, нищо с картечници. Тези хора нямат имунитет", каза Симеонов за акцията на прокуратурата в президентството.

"Когато обществото бъде облъчвано с обратна информация, редно е прокуратурата да защити своите действия. Някой път те се представят изопачено. Знаете ли защо протестират пред БНТ? Посяга се на единствената обществена телевизия в България. Не може телевизията да е заложник на уличните претенции", каза Симеонов.

"Нямам никакво съмнение за вота на недоверие. Утре или вдругиден ще има коалиционен съвет, за да обсъдим евентуалните промени в кабинета. Като се върне премиера ще коментираме работата на всеки министър. За мен Горанов е един от малкото успешни финансови министри. За останалите двама нека не говорим сега, нека мине съвета", каза Симеонов.

Той не изключи възможността следващото правителство да не е оглавявано от Бойко Борисов.

"Според мен тези протестиращи не могат да бъдат определящи като анализ на общественото поведение. Хората, които работят, не ги виждам сред тези протести. Виждам партийни групички всякакви, нереализирани хора с амбиция за власт, друга група са хора, които се управляват от Дубай, третата група са хората, които са недоволни от живота си, т.нар. "лузъри", които виждаме на всички протести, четвъртата група са студентите, които са дошли в България, защото университетите в чужбина са затворени. Като се върнат, тогава да определят бъдещето на държавата", каза Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не могат да гласуват против него, а за някой друг. Разликата е голяма.
211
34
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мякащия довчера никому неизвестен селянин се е взел много на сериозно. Нали утре тези същите ,,въргалящи се на плажни кърпи'' ще гласуват против теб бе овчар,ей така,докато се чудят как да си уплатнят времето и ти пак се връщаш в колибата на село.
210
17
 
58
 
! Отговори
точен цитат преди 3 години
БСП създаде Пеевски а ГЕРБ го Угои!
209
31
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, Валери Симеонов. Казва Ви го в очите.
208
4
 
46
 
! Отговори
Иван Иванов преди 3 години
Ти като стоиш само на компа и си бъркаш в носа или в гъ.. няма как да видиш пари.
207
18
 
42
 
! Отговори
ЕК и ЕП преди 3 години
Българският народ брагодари само не отпускайте парите преди да изтече мандата на Властелинът на ЧЕКМЕДЖЕТАТА, че нищо пак няма да разбереме от помощта Ви
206
11
 
40
 
! Отговори
, (нерегистриран) преди 3 години
Много заплахи от герб. Преди да обиждаш преброй до 10 (десет). Нечистоплътни бяхте и в душите сте същите.
205
20
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валери Симеонов се е вкопчил във властта като *** за палма. Добре знае, че повече няма да влезе в парламента и властта.
204
16
 
54
 
! Отговори
един обикновен преди 3 години
Не завиждам на такава държава в която такъв "***" като В.Симеонов е някакъв фактор. Той напоследък е най-големия законотворец, представяте ли си? На никой ли не му е ясно, че той е куклата. Въпроса е кой / кои са кукловодите!
203
18
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези полуголи хора са избиратели и е несериозно политическо лице да казва няма да представлявам избирателите на България защото не ми харесва как се обличат.
202
20
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Валерка
201
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези с кърпите, кога ще осъзнаят, че Ристо Реформатора и сие, с това си тъпо изпълнение по никое време, само доунищожиха десницата изцяло...
200
17
 
47
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Този се въргаля в краката на Борисов,защото властта му се услади.Щеше да дава Домусчиев на прокуратурата за злоупотреба с 58-милиона държавни пари.Началникът му го извика на килимчето и му каза:Луд ли си да закачаш бизнесмена,който е на път да дойде при нас.Днес този,ще "събаря"сараите на Ах. Доган!?Ако Ердоган вдигне савака на бежанците които са на турска територия и те хукнат към нас,ти къде ще се завреш байно,когато тук стане напечено.Борисов,помисли,какъв таралеж имаш в долните си ***.
199
19
 
44
 
! Отговори
До 205 преди 3 години
Те в Лондон и отдавна се смеят, като знаят кой е на чело на правителството ни, не се безпокой за това
198
19
 
42
 
! Отговори
ни са знай преди 3 години
Колко хора гласуваха за този татарин ли е, черкезин ли е, та се прави на незаменим политически фактор?
197
1
 
54
 
! Отговори
sa преди 3 години
Така е сега когато има 29 милиарда евро , всички са полудели, не мислете че нещо ще се промени дори да сменим цялото правителство. Огрома грешка е тези пари да се разпределят от политици. Те трябва да отиват директно до предприемачи с конкурс в Брюксел. В днешно време няма политика , няма партии, всекигледа само в парите
196
21
 
59
 
! Отговори
Истина преди 3 години
В Лондон ви се смеят за тези пишман "протести". За смях сте !Само дето ще си начешете крастата ... ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ !
195
14
 
69
 
! Отговори
Софианец преди 3 години
Прав е Валери Симеонов !На Бабикяновците им се иска да са повечко, ама хората ги разбраха що за птици са.А адвоката на Иванчева (че му забравих името) да изясни вчера сутринта като плашеше хората, че ако не ги чуят тях (разбирай той, Бабикян и Минеков) ще предприемат други действия. Да каже: Терористичният акт в метрото ли имаше в предвид ?Ако е така - прокоратурата и полицията да си свърши работата, пък ако ще след това и арменският поп да протестира.Законът над всичко !Това е държавата.
194
12
 
47
 
! Отговори
баце преди 3 години
Той не е от Бургас, а от врачанско . Той не е Симеонов, а Балевски . Баща военен , той заклет член на БКП по семейна традиция. С морето се е свързал в последствие.
193
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той си е от Бургас и при нас има плаж!!