Рестарт е необходим, подкрепи Николова премиера

Министърът на туризма коментира посланията му в Пловдив
15 авг 2020 14:42, Петя Славова
110
Рестарт е необходим, подкрепи Николова премиера
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов даде ясно послание и аз приветствам неговото решение. Рестарт е необходим”, каза  вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова в Пловдив.

Още по темата

По повод предложенията на премиера Борисов за свикване на Велико народно събрание тя заяви, че той е бил категоричен. "С промените ще разберем какъв е духът на младите и какво искат", каза тя допълни тя.

Николова коментира и думите на президента Румен Радев: "Той трябва да е обединител на нацията и да показва това, което Конституцията му е вменила като правомощия. Това е поредно говорене на президента.", каза Николова.

Министърът обобщи и ситуацията около коронавирусната пандемия. По думите й, животът и здравето на хората са изключително важни в момента заради опасността от COVID-19. "С обединените сили на правителство, местна власт, администрация, включително и на църквата, трябва да преодолеем негативните последици от пандемията, която налага удар върху икономическия живот на целия свят", завърши накрая Николова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Мдааа... в комбина с Христо Иванов, герб си оправдаха внс, което да приеме конституция в съответствие с истанбулската конвенция.Дерзайте верващи!
34
3
 
18
 
! Отговори
Майна преди 3 години
Гербаджийска кифла, какво да кажи?!
33
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Английски не говори, но може да има добър устен френски.
32
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държанката на оня татарин.
31
2
 
14
 
! Отговори
Озадачен преди 3 години
Много ми е интересно как Боко ще влезе да гласува в парламента каквото и до било без да вкуси от народната любов демек без един домат или яйце да полети от някъде?
30
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Извинявам се, но тази какъв професионалист е, като изключим че е любовница на Варели и явно ги умее нещата с устата. Не говоря за английския й език, налЕ.
29
2
 
12
 
! Отговори
Валерковица преди 3 години
по-добре да си трае.И гербаджиите не я кльопат ...
28
2
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Сигурно ли е, че това не е шимейл?
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това българската смешнат политическаннекадърна връзкарка с великия английски език ли е?
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съд справедлив трябва за всички тия калинки, и после дълъг период в килия
25
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко президент!Долу Фигуранта
24
0
 
13
 
! Отговори
Майселф преди 3 години
Уот ду ю мийн?
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Офчеството булгаристанско,"рестарт" на всичко предишно,означава рестарт на всичко това,което се стовари на главите на Стадото през изминалите 30 години,под Сянката на Старата Конституция със Сянка На Нова Такава,с мижава козметика!!!!Разбери го Стадо м***лоумно и стани да си извоюваш ТВОИТЕ ИСКАНИЯ,а не някакви си "права",които бандитите ще ти "дадат",чрез една нова тоалетна хартийка,наречена "НОВА конституция"!Разберете,няма революция,проведена от този,срещу когото е насочена!!!
22
1
 
16
 
! Отговори
неееам думи преди 3 години
На снимката ни показва как е спечелила министерското кресло.
21
2
 
14
 
! Отговори
Един българин преди 3 години
Дългият компютър Бойко Правец решил да се рестартира и като се включвал пак,процесорът му гръмнал.Поуката е: Всяко нещо е до време. Както и властта Бойко. Пенсионира се. Време му е.
20
1
 
15
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
1990 Г. ОБЕЩАХА РАВЕН СТАРТ ЗА ВСИЧКИ. САМО ЧЕ НЯКОЙ СТАРТИРАХА С КУФАРЧЕТА С ДОЛАРИ А НА НАРОДА МУ ОБЕСЦЕНИХА ЛЕВА. СЕГА МИ ГОВОРЯТ ЗА РЕСТАРТ АМИ ДАЙТЕМИ ЕДНО КУФАРЧЕ И ДА РЕСТАРТИРАМЕ ЩОТО ИМА ХОРА НА НАШИ ХОРА ДЕТО ЩЕ РЕСТАРТИРАТ С ХОТЕЛИ, ЗАВОДИ И СЪС МИЛИОНИ. ДА РЕСТАРТИРАМЕ ПО РАВНО
19
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искат рестарт на мандата си, нищо друго. Още 4 години, да правят каквото си искат. Депутатите взимат по 7-8000 лева с всичките командировки и привилегии ...
18
1
 
15
 
! Отговори
Знае се! преди 3 години
Разбира се, че на тая и трябва рестарт - да се засилят кражбите на една мутра, известен като винкела. Щом са от ГЕРБ или са патерица на ГЕРБ само кражби, източване, обсебване, измами, монополизация, рейдърски грабежи и други подобни им трябват. В ГЕРБ и онези, които им пригласят - ВМРО, НФСБ, Атака - там чисти няма!
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Отлични езикови умения" в СВ-то не означавало, че знае чужди и български езици.
16
4
 
2
 
! Отговори
Баи преди 3 години
И ас сам за примиера - бурисуф , само тои даде на нас помущи и рабуть никои друг за толкус гудиниПак ши гласувам за негу