Красимир Дачев: Нуждаем се от рестарт на системата и нова Конституция

Необходимо е държавата да подкрепя бизнеса, заяви той
Обновена: 16 авг 2020 20:43 | 16 авг 2020 20:40, Ния Христова
46

 

"Много добър политически ход от страна на премиера Борисов. Има нужда от рестарт на системата и нова Конституция! Нали това искаха протестите?". Това каза за предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR бизнесменът Красимир Дачев.

"Изисква време да се сложи точка на порочната връзка власт- бизнес. Необходимо е държавата да подкрепя бизнеса, да съществува диалог, но не посредством олигархични кръгове", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
На инструктаж ли вика Банкянският белмез ,та едно и също повтаряте да ви ?в@ у чукундурите
11
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смешно е как всички зависими ***, политолози, назначени бизнесмени се върнаха да повтарят написания текст, който Тиквата прочете. Рестарт на държавата да иска този, който я управлява вече 11г.?! Хаха Повервахме
10
16
 
10
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Аре по-сериозно. Първо, протестът е технически безсмислен - избори и без това ще има. Второ, м/у ГЕРБ и останалите (БСП, Костинбродска, ***, Учиндолски и пр.) изборът е лесен, макар че някои може да прескочат бариерата. И трето, всички са матирани от ББ - това, което го искат, сега го предлага ББ, за да паднат маските на демагозите, които искат старото положение - контрабанда, куче влачи рейс. Обречени да.
9
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САМО ТОЗ, КОЙТО ЗНАЕ КАК ДА ПОСТИГНЕ ТОВА КОЕТО ИСКА, ТОЙ ЩЕ УСПЕЕ! Сапунката със оставките не ви ли омръзна вече бе!? Ай стига с това развитие в застой! КОНТРОЛ! КОНТРОЛ! КОНТРОЛ!
8
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дачеев , Плама , Плама кожодеро ти мазен. Услужливо разграби изключително рентабилно предприятие в Северна България. Продаваха на едро масла в 15 държави и то гарантирани продажби. София и целия северозапад караше с горивА на Плама. Собствена транспиртна система за фоставки на компизиции нефт от нефтения терминал във Варна.Ей тоя келе.ш разби вдичко.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОЛИГРАФ ЗА ВСИЧКИ МИНИСТРИ, ПРЕЗИДЕНТИ, ПРОКУРОРИ И СЪДИИ! КОНТРОЛ! КОНТРОЛ! КОНТРОЛ!
6
2
 
12
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
Точно вие "бизнеса" сте проблема, вашата дребна, алчна, ненаситна душица сме на този хал. България е и на всички българи, и не е коректно само вие да се възползвате от ресурсите и. Сигурно се сещате,че играта свърши, няма аборигени отдавна, но наглостта ви няма край. И вашето време ще дойде! Заедно, народа е силен. Стига с този социален инженеринг, няма как да се задоволим със семки и бонбонки, отдавна станахме пълнолетни демократи. Време да развържете кесията.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Ганьовския народ, не нов закон му трябва, а някой който да започне да контролира спазването на сегашния, от главата към опашката! КОНТРОЛ! КИНТРОЛ! КОНТРОЛ!
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарю Дачев,нека рестарта включва малко въпроси и отговори,да речем за ПЛАМА-Плевен,как я"управлявахте"какво имаше във складовете и?
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарю Дачев,ама и пълна ревизия на приватизацията да включва рестарта, съгласен ли?
2
5
 
9
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Подобно на Борисов и "бизнесът"не схваща защо някакви хора вървят всяка вечер по площадите безплатно да искат "оставка".Няма как да е друго ,все пак са като скачени съдове.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рестарт означава пак същото отначало.