ГЕРБ обсъжда новата Конституция във вторник, ДПС мисли

БСП отказа да участва в консултации
161
ГЕРБ обсъжда новата Конституция във вторник, ДПС мисли
Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ стартира консултациите с парламентарно представените партии за свикване на Велико народно събрание за приемане на нова Конституция.

Още по темата
Консултациите ще се проведат във вторник в зала „Изток“ на Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на партията.

От страна на ГЕРБ в консултациите ще участват шефката на депутатите от ГЕРБ Даниела Дариткова, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и Менда Стоянова.

Консултациите във вторник са с ВМРО, НФСБ и независимите народни представители.

На 2 септември с представители на ВОЛЯ.

На поканата от ГЕРБ за среща, от БСП отговориха, че имат решение на партията да не участват в консултации за нова Конституция.

Към настоящия момент от ДПС все още не са отговорили на поканата на ГЕРБ за среща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Стели"Аз не мога да разбера Борисов защо се връзва на шепата проституиращи, които се лансират и поддържат финансово от Черепа и Маджо!"Боко е човек на Маджо. Ако Маджо спонсорира протестите, което не би ме учудило, то протестърите и Боко играят за един отбор, сещаш ли се
57
1
 
3
 
! Отговори
пълен боклук преди 3 години
До 10-те Божи заповедиТова е всяка нова конституция подменена от властта!
56
8
 
7
 
! Отговори
Няма да мине преди 3 години
Няма да мине номера с кьорфишека "нова конституция". Доган вече е отписал Бойко, а без БСП и ДПС няма как да се съберат 160 гласа.
55
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А случайно ли е, че герберите 10 години помагаха на Божков да богатее чрез лотарии и стана сигурно двойно по-богат :)И случайно ли е, че няма дори започнато дело срещу виновните за това?
54
2
 
3
 
! Отговори
10-те Божи заповеди преди 3 години
До Имало едно времеТова е единствената неподправена конституция! Всички останали са бълен ***!
53
18
 
11
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Пълна подкрепа за легитимно правителство на ГЕРБ и коалиционните партньори !Пълна подкрепа за господин Борисов- най-успешният министър председател в цялата ни история
52
10
 
14
 
! Отговори
Случайно ли е:)))))) преди 3 години
И къде спаха тези "протестиращи" четири години а се активизираха сега когато напънаха най-големия олигарх престъпник в България!Избори има само след няколко месеца г-да "протестиращи" :))))
51
3
 
8
 
! Отговори
Имало едно време преди 3 години
Съмнение да падне върху член от ГЕРБ - ще го изключим от партията.
50
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В грешка си. Протести свалиха първия кабинет на Борисов, например. Тогава Божков си беше тук.А и да те питам, той хубаво избяга в Дубай, ама кой ще отговаря за укритите с помощта и на държавата 700 милиона?
49
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алооо ГЕРБерастиии протестите са от няколко години ... вие слепи ли сте ???За Гешев имаше протести, за медицинските сестри, за учителите ..... явно така ви изнася 11г само се тупате в гърдите без грам покритие ..
48
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС е Агент Сава- той продължава да се забавлява с всичкиТочно. И разни бойковци му се умилкват в краката да им даде още порции. Пък герберите ще се задавят от възторг как Боката бори комунистите, докато всъщност им натресе турците.
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Та къде беше краварката и кои са навсякъде?
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Та къде беше краварката и кои бяха навсякъде? Иначе са се наредили - ***, ПСП, ПДП ...
45
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да позволим с мутренски пари да се извърши преврат!Ако ще гражданска война да стане!!!!!!
44
12
 
13
 
! Отговори
А? преди 3 години
Как така протестите започнаха когато Божков избяга в Дубай!?
43
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОКАТО ГЕРБ И ДПС МИСЛЯТ, КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ВЕЧЕ ГИ ИЗМЕСТВАТ ОТ РОМСКИТЕ МАХАЛИ АГИТИРАТ И ПОДКУПВАТ РАЗДАВЯЙКИ НА РОМСКИТЕ ФАМИЛИИ ВАУЧЕРИ ЗА ПОЧИВКА В 5 ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ...И ДОКАТО ОТРУДЕНИЯ И ИЗНЕМОЩЯЛ БЪЛГАРСКИ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ЧУДИ ОТ КЪДЕ ДА СПЕСТИ И КАК ДА ВЪРЖЕ ДВАТА КРАЯ,ТО ЦЕЛИ РОМСКИ МАХАЛИ СЕ ПЛАЦИКАТ ПО БАСЕЙНИТЕ НА 5 ЗВЕЗДНИТЕ ХОТЕЛИ С ПАРИТЕ НА ИМЕННО ТЕЗИ ДАНЪКОПЛАТЦИ.
42
7
 
16
 
! Отговори
Проституиращи преди 3 години
Тези хора протестират за пари, ще ви кажа защо!Ако искат промяна ще настояват за промяна на правилата!А те искат избори веднага и какво очакват от изборите освен старата манджа! Значи те не се интересуват от бъдещето на България а тях ги интересува да падне Борисов и Главния прокурор за да може да се върне Черепа от Дубай! Това е целта на занятието!
41
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберастите треска ги тресе. Единственото което правят е че се чудят как да отърват тиквата от затвора. Преди две три седмици пък в един комплекс, в едно село близо до град дето сабя не сече, огън не гори и в него лесно се не влаза , кмета на въпросния град, имал интересен гост, софиянец, слухтящ енергиен вампир. Жената на кмета пък, цялата овъртолена в схеми, вика не казвайте че много крадем, да не ни спрат парите.
40
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лице.. мери такива нали искате промяна!ГЕРБ ви подава ръка!!!Ама който е свикнал да краде като БСП и ДПС как да се съгласят!
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другаре, нова конституция няма да има от това правителство. Борбата е стани зада седна. И кой ше харчи парите на ЕС 29 милярда. ?????????