Бойко Борисов в джипа: С пътищата идват и заводите

Строителството им обаче било сложно заради тунелите и мостовете
383
Бойко Борисов в джипа: С пътищата идват и заводите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов се качи в джипа, за да инспектира отсечката Видин-Монтана. Заедно с него беше и зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Още по темата

„Процесът е необратим. Проектът е финансиран, работи се усилено”, заяви премиерът Борисов.  За региона евросъюзът е отпуснал над 200 милиона евро за финансиране.

Според него строителството на пътища у нас е страната са изключително трудни и сложни, защото изискват да се направят много  тунели и мостове.

„При всяко населено място трябва да се направят отклонения. Първия проект при Ботевград-Мездра го бяха направили с кръгови, представете си тези тирове как ще минават“, заяви премиерът.

Той се похвали,  че още със започване на новия път Ботевград-Мездра са направени заявки за изграждането на два нови завода.

През август кабинетът отпусна 379 млн. лева за модернизацията на близо 69 км от пътя Видин-Ботевград между пътния възел „Макреш“ и обходния път на гр. Монтана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


383
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
0
 
16
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Какви пътища, магистралата до Бургас и после този до морето да бабуни и дупки само!
209
2
 
6
 
! Отговори
емигрант преди 3 години
До diana21: Искрено казано всички и леви и десни и със и без среден пръст и с *** и без *** отзад забравиха две важни неща:- ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА- СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА(не късото съединение и не прахта в очите) Със здраве и съжалявам вазе, аз заминах, надявам се някой ден децата ми научени и облагородени да покажат, че и навън има радетели за България! Да знаят, че някога там е имало държава!
208
0
 
16
 
! Отговори
мак преди 3 години
Това, че "навсякъде се строи" не означава, че българина живее по-добре. Няма ли кой да каже на този да спре с безсмислени те обиколки високопарно наречени инспекции? Полза никаква, само евтин пиар.
207
15
 
4
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 239Знаеш ли какво, нещастнико? Ние сме емигранти точно защото бягаме от това, което направи БСП със страната ни! А Бойко само се опитва да оправи нещата, но явно някой пречи и е явно, че това са точно БСП и сие. Какъвто и напредък да има страната - те са винаги недоволни, защото искат те да седнат на неговото място! Та погледни тези протести - ББ постигна такъв успех в ЕС, а те вместо да се радват за държавата, му искат оставка! Проблемът на България не е Бойко, а лицемерите от БСП!
206
1
 
8
 
! Отговори
емигрант преди 3 години
До diana21:Моля, моля?! Оправданията са присъщи само на хора търсещи някакъв катарзис за мерзостите, които причиниха на собственият си народ!Защо БСП да е виновна, не БСП ме накара да емигрирам апропо, а точно мафията, но да тя се състои от всички *** цветове на дъгата включително синьо и червено.ГЕРБ имаха възможност, но я пропиляха в търсенето на здравни министри по магистрали, впрочем илй в трескавото усвояване на евро-фондове...ДПС са винаги печеливши! Докато двама се карат....
205
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пак изпадна в транс! Върти крадливата дупара,ръси тъпизми,свърши се бре крадец не ти ли стана ясно?
204
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пътища такива няма за благодарение на *** но нищо управницинте ни си карат последни модели коли и дЖипове това е важното
203
12
 
0
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До емигрант с кирилицаСлушай, гледаш до носа си по отношение на Бойко! Той се мъчи да оправи кашата, която замеси БСП с нейния преход, а това съвсем не е лесно - виждаш и сега как искат да го махнат защото явно им пречи на далаверите...Не обиждай хората - времето на прехода беше такова, че тласна много хора по нанадолнището защото въпросът беше за оцеляване и за това са виновни само БСП! Герберите също са продукти на БСП и точно защото не се харесват като такива, точно затова се борят с БСП...
202
0
 
13
 
! Отговори
емигрант с кирилица преди 3 години
Аз съм емигрант и не знаех, че крада никнеймове, а описаното от теб е най валидно точно за управляващите!Посочи ми един единствен ГЕРБ-ераст без крими досие или връзки с МВар или да не е бил партиен член или вулва в зависимост от джендъра на предишните крадливи мишоци и пребоядисани седесари, само един ми посочи и се връщам в БълГЕЙрия.......и не съм ***, а бачкатор, който си плаща, но знае защо!
201
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божеееее.... Някакъв тук хвали Мутрата, пък в същото време е емигрант! Ами върни се, бе, да видиш колко е хубаво!
200
6
 
5
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 217Напълно не съм съгласна с теб! Ремонтите на пътищата по Великобритания са постоянни и непрекъснати - въпросът е точно в технологията! Римските пътища са ги строили с настилки около метър отдолу и за това седят векове непокътнати! Но при нас и надзорът на строежа на пътищата е слаб, а там работят доста неквалифицирани работници. Мисля, че Бойко е прав да обикаля по строежите на пътищата специално, но дали той сам разбира нещо от пътища е доста съмнително...Може и да го лъжат!
199
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви заводи,бе пич.Никой не иска да праи заводи,а после да ви се отчита.Бегай по магистралата!
198
17
 
1
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Гледам,че троловете се задействаха и даже почнаха да ми крадът никнеймът!!Няма лошо! Нека да ви видят хората,че крадете наред и че не Борисов е мутрата,а всички вие,крадците на ДДС,трафикантите на дрога,трафикантите на фалшиви цигари,фалшив алкохол,трафикантите на ***,организаторите на фалшиви лотарии,нелегалните лихвари сте мутрите и сте бесни,че Борисов ви отряза по всички линии!Бунта на подкорието!!
197
6
 
4
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
До До Бойко,Швейцарците никога не са позволили да ги управляват комунисти и са единствените в света,които са успяли да прелапат парите и златото на световната комунистическа мафия!Ето така са си построили държавата!Анадънму!!
196
0
 
10
 
! Отговори
емигрант преди 3 години
Джип се кара по празни пътища най добре и сред обезлюдени села и градове, така инцидентите се свеждат до почти нула, какъвто е и коефициента на интелигентност на пълни-чувалчетата (с бюлетини имам предвид)....Слава богу заминах преди повече от 6 години и съм щастлив, но тъжен за народа, щастието не е само ти да си добре.....тъжно ми е за вас ...
195
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 297 - постинг 212 Недостойни са нашите политици днес и всички трябва да си ходят, но ако Бойко сега си отиде, ще дойде БСП, която никога няма да си отиде! А Бойко е в политиката доста случайно -той беше охранител на Премиера, когато го вкараха в политиката и аз мисля, че БСП е тази, която го лансира за да е като в Русия,а БСП копира Русия - Премиерът ни да е охранител както Путин е бил охрана!...Бойко не се е натискал и не се натиска в политиката за разлика от БСП!
194
1
 
15
 
! Отговори
До Бойко преди 3 години
А швейцарци като имат само планини, как са си построили магистрали?
193
0
 
10
 
! Отговори
До 230 преди 3 години
А ти вярваш на платените социолози.
192
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно му признавам на ББ - успешно манипулира масите. Последните проучвания го показват. Три мандата лъже като дърт ц.. ром и пак му вярват.
191
0
 
6
 
! Отговори
От U.K. преди 3 години
Не разбирам този, който на очеизвадната истина и факти цъка минуси или то по навик, ако е против Бойко цък, ако е срещу Путин цък, ако е за там където слънцето не огрява и без вазелин троен плюс + VPN-aи още пет плюса, че да те клатят, както загорял чобан уфтсъ си е благ кеф и вазелин си не требв, а?!Аз съм емигрант, но предпочитам достоен емигрант да бера тук ягоди и да виждам за какво ми отиват парите ОЧЕВИДНО отколкото кака-лашка!