Протестът ще се радикализира, възможен ли е кабинет ДБ, БСП и Слави?

Очаква ли ни правителство на малцинството?
Обновена: 6 сеп 2020 09:46 | 6 сеп 2020 09:45, Александър Попов
421
Протестът ще се радикализира, възможен ли е кабинет ДБ, БСП и Слави?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Събитията от 2 септември, когато се състояха сблъсъци между полицията и протестиращите, са имали частичен ефект на сплашване. Протестите няма да спрат, но ще се радикализират. Нямаме нужда от всичко това, заяви социологът Кънчо Стойчев пред bTV.

Според него "кървавата сряда" е най-грозното нещо, което се случвало в последните 30 години.

"Случи се така, че бяха бити не тези, които трябва да бъдат набити, защото на площада се появиха едни лица, които трябваше да бъдат набити, но вместо това бяха набити невинни хора", коментира още социологът.

Още по темата

Вероятно ни очаква правителство на малцинството, защото всички ще се обединят срещу ГЕРБ, прогнозира политологът Стойчо Стойчев.

"Струва ми се, че ще имаме все по-фрагментирани парламенти, равни по брой депутати и партии, досега имахме една доминираща партия и други по-малки. Ще имаме многопартийни мнозинства и ще трябва да свикнем на 2 години да имаме", коментира Стойчев.

Според него живеем във време на нетърпимост между политици и обикновените хора. По думите му Бойко Борисов е направил много за страната ни в последните 10 години.

Стойчо Стойчев не изключи възможността следващото правителство да е коалиция на "Демократична България" и БСП , подкрепена от Слави Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
347
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протеста ще се радикализира.Носи се слух че ще подкупват контрапротестиращи ,редови полицаи и полицайки с блага ракия. Шансовете за оставка стават реални.
346
0
 
1
 
! Отговори
111 преди 3 години
До Анонимен ще ти се ,не ще ти се ,но е така за съжаление!
345
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не не е възможен защото иматмалко хора не ги слушайте пуловете какво говорят чалгаря Смави Трифонов лъже че има много превърженици БСП и тя е на същия хал използват протестиращите на 17 или 19 години или мързеливци който ги мързи да работят или олигарси който открадоха парите
344
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''Демократична България" и БСП , подкрепена от Слави Трифонов? Tова е абсолютна смехория.Циркаджилък.За това ли хората са по площади и улици.Не искам да вярвам да има толкова глупави да подкрепят тази пародия.
343
1
 
7
 
! Отговори
men преди 3 години
те пък сега една орговорност поемат, ум да ти зайде..... черни въжета и цялата пасмина от последните 30 години барабар с челядта и преторианския гард по малкото останали дървета. после да идват кандидати за слава колкото искат. сгазят ли лука знаят какво ги чака.
342
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато Правителството е съставено от Коалиция/Сбир-щаин,тогава никой няма да поема отговорности за каквото и да е. Кажете къде с Коалиция се е просперирало.Измежду тях няма нито един,който да има смелоста да поема отговорности.Всички са ,,шкарто хора'',то те и ако не бяха,нямаше да го играят отборно.Слабаци са до един.Бойко какъвто и да е,излиза и говори от негово име,и поема личната отговорност,пък нека след това да го псуват.Тези артисти не могат да му стъпят и на малкият пръст.
341
2
 
22
 
! Отговори
пази биже преди 3 години
пази боже чалкар - водещ , бсп - турската партия и демократи само за себе си да управляват
340
6
 
27
 
! Отговори
Културна революция преди 3 години
Великата пролетарска културна революция на Фигуранта. В действителност тя представлява радикализация на българска революция, оглавявана от Бандата на четиримата. Това са: Тримата глупа.ци от Щаба на Черепа и Вожда им . Основните цели на Културната революция са утвърждаване на възгледите на Черепи и вълци. в ръководството на БЪЛГАРСКАТА комунистическа партия. Сякаш получавам дежа вю. Мао Дзъдун можеше да им потърси сметка за авторско право.Пълно копие на неговите идеи. 1:1
339
4
 
31
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Отровното трио действа така, както е действал поп Гапон през януари 1905. Тогава той подмамва стотици граждани на Санкт Петербург да протестират, като предварително е имал информация, че полицията ще стреля. Убеждавал хората, че видите ли, царят е добър и ще ги чуе. В т. нар. Кървава неделя, загиват повече от 200 човека, защото са му повярвали. Ето това хората трябва да проумеят. Не вярвайте и дума на отровното трио!
338
2
 
3
 
! Отговори
До 372 Дедо ви преди 3 години
Не се разбира нищо от коментара ти!
337
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искаме БСП,АБВ,Възраждане и ДПС,не щем Слави простако-чалгаря!***,чалгар,алчник,ялов пр.ъч!
336
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кънчо Стойчев,само името като му видиш и ти е ясно какви аристократи са били предците му на тоя ПЪНЧО!Но той благодарение на любимата на баща му БКП сега е арисоткрат,бизнесмени цицолог,има имения по морето и Мелник.Истински фермерсамо американската шапка на каубоя му липсва.Тъ..панар,отвратителни комунистически из,,чадия.На жълтопаветните пък аристократиСлавчо вече им е любимец,вече не е чалгар опростачил нацията,а са толкова десниколкото левия ми крак.Ще повърна от гнус.
335
7
 
39
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Когато Прокуратурата взе да разнищва мрежата от съветници извършващи не дотам законни действия,Президента се втурна да ги защитава и да отвлича вниманието и подстрекаване към надигане на протести срещу хората борещи се за законност и ред в държавата.Възможно е и Президента да стои зад доста незаконни действия в Президентството и затова се надига като защитна мярка. Атаката е най добрата защита...това е принципа на Радев.
334
4
 
28
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Нищо не се радикализира и такъв кабинет е невъзможен. Не манипулирайте хората. Не е време за развихряне на фантазията на заблудени журналисти/най вероятно платени с поръчкови статии/.
333
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** на Бойкикев по-скоро НЯМА да влезе в следващия парламент или силите ще им стигат да са нечий златен пръст,ако ДПС не направи с БКП коалиция.Главанака също ще е с много по-малко отколкото го помпат поръчковите проучвания.Една седесарканосеща цветя на тошовия гроб,един десеннеоболшевик със здрав комунистически корен и единслучайнонеможещ да пее незавършил дълги години консерваторията цигулар шоуменще спасяват България!Само че НЯМА КОЙ В ЕВРОПА ДА ИМ ВЯРВА!ПАРИ,НАНАЙ!Жална ни майка
332
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До преди два месеца нямаше никакви сигнали за някакви протестиче назрявали,Гадев си съскаше злобно както прави от почти четири години.Арестуваха му секретар и съветник и Гадев обяви курс към въоръжена борба с вдигнат юмрук,същий садист Че Гевара!!Всичко е по сценарий на едни далече на североизток,очертава се една много принципна УЗУРПАТОРКА КОАЛИЦИЯ,УЗУРПАТОРСКА ЗАЩОТО ГЕРБ ЩЕ ИМАТ НАЙ=МНОГО!Нищо чудно няма в тая коалиция ХОРА,ВСИЧКО Е С КОМУНИСТИЧЕСКИ КОРЕН!БКП,ДЕСНИТЕна Ристо,Главчо!УЖАС
331
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С ТОЗИ ВАРИАНТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ - ТОВА НАИСТИНА ЩЕ Е КРАЯТ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!
330
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ПРЕДИ ВСИЧКО!Ако го нямаше днешния ден Гадев поне в Пловдив нямаше да дърдори злобно защото щеше да е извън България.Но той пък като околохасковски *** можеше да е някакъв в източнорумелийската власт,но нямаше да тормози нас от княжеството.Егати късмета 135 години след Съединението антибългари-русофили пак искат да ни направят задунайска губерния както между 1944-1989 година.Тъкмо започнахме да се отскубваме и неслучайно побесняха.БЪТЪВЪ=ТЕЛЕВИЗИЯТА НА МЕТЕЖА.БОЙКОТ!
329
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте снимка та на която полицията бие майка с дете. В,Фейсбук пишат че един от полицаите после удря и детето с палка?????
328
9
 
15
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Аха, да заменим Боко със Славчо Чалгаджията. От трън та на глог, че бил по-висок!Единият ни грабеше 10 години, другият 20 години ни опростявашем за да може първият да ни граби и ние да не рабираме какво става.