Караянчева: Гневът и злобата, които излъчва Радев, разделят хората

Провалени политици са яхнали протестите, за ГЕРБ властта не била самоцел
Обновена: 8 сеп 2020 14:07 | 8 сеп 2020 13:48, Камелия Цветанова
396
Караянчева: Гневът и злобата, които излъчва Радев, разделят хората
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Някакво трио и провалени политици, които са яхнали протестите, обясняват на хората, че който не е съгласен с тях - е мутра. Силни думи от хора, които докараха държавата до ръба на пропастта. На техните атаки и вдигнати юмруци ние ще отговорим с резултатите от нашата работа, които са видими във всяко едно населено място в страната. Това е заявила членът на ИК на ГЕРБ и председател на Народното събрание Цвета Караянчева в Брегово, където е участвала в партийно събрание и е връчила картите на над 40 новоприети членове на местната структура, информират от офиса на партия ГЕРБ във Видин.

Още по темата

"Властта не е самоцел за нас. В момента дори понасяме тежки удари. Най-лесно е да захвърлиш всичко и да се явиш на избори. Коя партия е по-готова от нас? Но това е лесният начин. Трудният е да останеш и да се опиташ да се справиш с безпрецедентното предизвикателство на коронавируса и всичките последствия от него", е обяснила на присъстващите председателят на парламента.

Според Караянчева няма партия като ГЕРБ, която при най-малкото съмнение за злоупотреба да се разделя със свои членове. Към актива на партията в Брегово, Караянчева се е обърнала с думите: "Нищо не ви коства да изслушате един човек, дори и да не можете да му помогнете. Гледайте гражданите в очите и им казвайте истината. Ние няма от какво да се срамуваме. Достатъчен факт е, че страшно много искат да се присъединят към нашия отбор".

На 6 септември - Денят на Съединението, един от най-славните за българския дух празници президентът, по Конституция обединител на нацията, за пореден път призова за разединение. Единство категорично не се постига с грубо обругаване на легитимно избрания кабинет, призиви за метеж и с вдигнат юмрук. Това е заявила Цвета Караянчева по време на среща с членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в Ружинци.

По време на събитието Караянчева е връчила картите на над 40 новоприети членове на ГЕРБ от общините Ружинци и Белоградчик.

Председателят на парламента е отчела, че целият гняв и злоба, които президентът излъчва, се отразяват на отношенията между хората, които подкрепят едната или другата страна. Караянчева е подчертала, че партията не се страхува от служебно правителство и е обяснила, че приоритет на кабинета в момента е извеждането на България от кризата, вследствие на COVID-19, с минимални щети както за икономиката, така и за здравето на хората. Тя е отбелязала, че президентът Радев така и не призна успешния начин, по който правителството управлява кризата - нещо, което европейските ни партньори неведнъж са изтъквали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
0
 
11
 
! Отговори
ало 225 преди 3 години
Никой няма право да клалифицира и обижда хората в Днес Бг.
215
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо няма развитие по повод на записите? Защо няма наказани, ако са фаалшиви? А има ли вариант да са истински?
214
2
 
6
 
! Отговори
Чук и Гек преди 3 години
Виждам, Карастанчева! Чувствата Ви с комсомолеца Радев са взаимни!
213
1
 
6
 
! Отговори
още един преди 3 години
Прочетете днешното интервю на Лозан Панов пред "Шпигел" и пак да си говорим.Или и той е комунист като президента.
212
5
 
12
 
! Отговори
Време разделно преди 3 години
*** решила да каже нещо по опорната точка.Президентът Радев не е избран за да обединява българският народ с крадливата и некадърна гербаджийска дружинка. Време разделно. Когато се оттървем от тях тогава ще се отлепим от дъното.
211
5
 
6
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 3 години
Караянчева-интелект, блестяща риторика и здрав пуритански морал ! Традиция и съвременност в едно ! Ще заеме достойно място в ана,,лите световната история!!!
210
3
 
5
 
! Отговори
Лена преди 3 години
за 208, 209На приема за чужденци, шефът на фирмата така се беше напил че не успявах да преведа тирадите му. Той ми кресна и ме нарече пред всички "студено кафе". А там работех като преводачка преди още той да вземе фирмата. На сутринта мъжа ми взема бележниците, в които си водех бележки по време на разговори. И са разговаряли на четери очи.Никой не знае повече от един преводач! След 24 часа шефът дойде лично и ми донесе документите за освобождаване, с всички бонуси. Цвета няма достойнство
209
6
 
16
 
! Отговори
До 213 преди 3 години
Хората обичали Бойко?Само неук и откровено пр0ст човек може да харесва...камо ли да обича една необразована и цинична мутра.
208
4
 
18
 
! Отговори
Минаващ преди 3 години
Караянчева, гневът и злобата на Вожда Тиквуний що ги не коментираш, ***?! Нямаш ли поне малко чест и достойнство?! За пари и власт лижеш *** на тоя, който те унизи, наричайки те "проста кърджалийска п...а". И , моля те, не се вземай насериозно, защото си председател на НС! Нямаш грам авторитет пред народа, разбери го! Върни историята на НС и виж какви достойни председатели е имало. Никой няма да те помни като председател на НС, а като "Простата кърджалийска п...а". Ужас!
207
3
 
11
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Много точно казано. Браво !
206
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тази ЙОТОВА защо получава заплата една дума не е казала или само го ръчка ръжена
205
1
 
4
 
! Отговори
до 211 преди 3 години
Каква измислица, бе 211?Аз да не съм ваза Рачева да си измислям? Има го в историята. Може да се провери всичко. Аз не съм седнал тука да лъжа или да мажа.Млади сте- образовайте се. Учете се от историята! Има и видео документирано е. Това е началото на прехода. Питайте вашите родители, роднини. Те знаят! Аз нямам време да ви уча сега. Който иска сам да търси-с фуния политология и знания не се наливат.
204
3
 
3
 
! Отговори
215 преди 3 години
Пред вратите на Сталинград - голям филм. Зайцев уникален образ. Пред вратите на София - такъв филм няма да има.
203
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Радев-матрьошкаХайде стига! И двете страни имат вина,да не говорим пък,че герберите първи започнаха конфликта с Радев,а той им се върза и им отговори.
202
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти Кауне Хасковски, кажи нещо да си направил досега, освен критика, критика? Нещо конкретно да си предложил, с което да подобриш състоянието на българския народ?НИЩО! Само нарушаваш Конституцията! Какво прави Конституционния съд, та не предприема нишо ?
201
11
 
8
 
! Отговори
Радев-матрьошка преди 3 години
Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...
200
6
 
14
 
! Отговори
Тенджера преди 3 години
До ФигурантаРадев е виновен и за наднорменото ти тегло предполагам.
199
15
 
9
 
! Отговори
Фигуранта преди 3 години
Космите му пречат.Вместо да направи нещо добро за България, той е започнал да си отмъщава на Бойко, защото хората го обичат.Спомняте ли си един филм от 2002 Пред вратите на Сталинград, мисля се казваше. Там снайпериста беше уважаван даже от германците които убиваше със смазваща прецизност, а ЗКПЧ умираше от завист . . .
198
7
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Истината е--- че ГЕРБ вече е толкова Необразован - че СТАНА НАПРАВО ОЧЕВАДНО -ДОРИ ПИАРКИТЕ НА ГЕРБ СА ПО НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ ОТ 99% ОТ ФОРУМЦИТЕ ТУК!!!!!!!!!!!!!!!!
197
9
 
11
 
! Отговори
Az преди 3 години
На кой му пука за президента ? Вие, партия ГЕРБ вече 11 години крадете и си нагаждате закони както ви е угодно, ерозирате държавата и тормозите гражданите умишлено, или неумишлено ( с безкрайна некадърност ) . Президентът ли не събра милиарди ДДС ? Президентът ли не събра 700млн данък от хазарта ? Президентът ли си увеличи заплатата с обещание че ще я дарява ? Я ни кажи , кържалийски ***, колко лева дари от заплатата си ?