Цветанов прогнозира: ГЕРБ ще получи под 500 000 гласа

Бивши кметове напуснаха партията и го последваха в новата му формация
Обновена: 15 сеп 2020 09:35 | 15 сеп 2020 09:35, Петя Славова
164

Бивши кметове на ГЕРБ напуснаха партията, за да станат част от новата формация на Цветан Цветанов. А доскорошната дясна ръка на Бойко Борисов е готов да разговаря с всички партии с десни убеждения.

"Разговорите, които правя през последните няколко месеца, е да намеря съмишленици, които са за евроатлантическата насоченост на проекта, който правя. Водя разговори както с представители на ГЕРБ, които напускат партията, така и с хора от целия политически спектър - в център/дясно", каза Цветанов Цветанов в интервю за Bulgaria ON AIR.

По думите му в последните месеци хората получават сериозно разочарование.

Още по темата

"Много от тези хора, които са честни и с капацитет, представители на ГЕРБ в местната власт или в други области на страната, имат необходимите качества, но виждат, че всичко, което беше създадено през годините... за много кратък период ГЕРБ се превърна в най-мразената партия. Което е абсурдно и толкова голяма политическа грешка на тези, които днес управляват партията и тези, които управляват държавата", допълни бившият втори в ГЕРБ.

Според Цветанов тази грешка се дължи на загубата от реалността.

"През всичките тези години, участвайки активно в стария политически проект, аз бях човекът, който първо носеше отговорност, имах постоянно комуникация и решавах проблеми, които те поставят както на местно, регионално, но така и на хората, които са присъствали както на приемни дни като депутат, така и на срещите, които съм правил в цялата страна", подчерта той.

Бившият вътрешен министър коментира, че структурирането на една партия е много къртовска работа.

"Правителството изцяло се отклони от управленския си стил, който имахме в първия мандат и когато аз бях депутат в изпълнителната власт", категоричен е Цветан Цветанов.

"Процесът и спиралата, в която влезе ГЕРБ, тази промяна на поведението при тези обществени констатации и протестите отвън - партията ще загуби страшно много. Прогнозата, която аз мога да дам е, че те ще получат под 500 000 гласа. А колкото по-дълго управляват - те могат да паднат и доста под тези гласове", каза още основателят на "Републиканци за България".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Охххх мамоооо и тоя ли не го досрамя да се покаже отново пред хората! Пфффф
24
3
 
17
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Цецо, тоя асансьор ще ти тежи като воденичен камък иначе успех, но ГЕРБ пак ще бие Импексовата БСПдирастия, и това е най важното...
23
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Под 500 000 е ясно, ама колко под 500 000??? - 50 000?- 20 000?- 10 000?
22
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви 500 хиляди,след като заковат вожда - крадец Герб отива в небитието!
21
11
 
2
 
! Отговори
ananio преди 3 години
Добре , че е Цветанов.
20
6
 
6
 
! Отговори
Младежкото Герб преди 3 години
ДА ЖИВЕЕ НОВИЯТ ИМПЕРАТОР ЦВЪК!!!!!!!!!!!!!!!!!
19
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мечти, представени за реалност през медии.Нито един отцепниците, или отлюспен, не е успял дори да влезе в парламента, от новата ни политическа история. Цветанов, ще привлече подобни на себе си, облажени с имотчета, втори ешалон подгласници, без реални шансове за партиен ръст и толкоз. В цял свят, през медии създава паралелна илюзия, която се разбива на избори. И всичко това рефлектира върху системата на избори като цяло, и фрустрира публиката им.Герб няма да загубят следващите избори,
18
0
 
21
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
Кога прави асансьор,прогноза за бъдещето си спомена ли?А прогноза за неговата бъдеща партия направи ли? Нека го видим какъв велик организатор е бил под ореола на Борисов, и сега като шеф! Да не стане за смях с 0.5% подкрепа, а после да писка че изборите са купени? Намери се още една врачка...
17
1
 
11
 
! Отговори
сравнението преди 3 години
Вифаджията партиен строител-престъпник!Бил десен,ходил на молитвени закуски в белият дом ама не казва на кой господ се е молил там!Правил партия-то си е преливане на едни престъпници към друга мафиотска организация под знамето на ЕС и на кенефният евроатлантизъм!ЦЕЦО АСАНСЬОРА ДА ОТГОВОРИ НА ЕДИН ЕДИНСТВЕН ВЪПРОС-КОЙ ПЛАЩА МАСРАФА ДА ОБИКАЛЯ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ,ЗАЛИ И ЛУКСОЗНИ РЕСТОРАНТИ!СЪЩАТА МАФИОТСКА ГЕРБ БЕ СЪЗДАДЕНА С ПАРИТЕ НА МАФИЯТА,СЕГА ОТНОВО ПО ИЗПИТАНИЯ ПЪТ!НАРОДЕЕЕЕ
16
14
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
ЦВЪК ЦВЪК СВЪРШИ ТОВА -КОЕТО БСП 12 Г НЕ МОЖА !!АХАХАХ БРАВО ЦВЪК!! ВЕЛИК СИ!!!
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И така деца, днес разбрахме как политиката е *** игра. Вижте сега как се мразят, но после пак ще се коалират и дружно ще ни вдигнат данъците.
14
6
 
18
 
! Отговори
Бай преди 3 години
Цветанов, не се безпокой за ГЕРБ. Доста повече ще са гласовете - другото са ковчези, бесилки и чували. Как мислиш, какво ще изберат хората??? Но дори да можеше да стане (500 000 гласа), теб кво те грее? Само се излагаш и показваш, че си злобен и че правилно си отсвирен.
13
7
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
УБИЕЦА НА ГЕРБ -АХХАХАХАХАХАХААХАХХАХА
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този *** наистина ли си вярва?
11
2
 
29
 
! Отговори
РЕНЕГАТ преди 3 години
Цв.Цв. изпълзя от дупката си, напуснали били кметове, ДА АМА БИВШИ и какво ще правиш с тази партия Цецко
10
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И това ще им е много, освен ако не си напазарят ромски гласове.Но, Цветанов не е вече в ГЕРБ, така че пазаруването няма да е толкова ефективно, пък и той вече ще си пазарува за себе си.
9
1
 
22
 
! Отговори
истина преди 3 години
Цветан е пропаднал в дупка без дъно. Асансьора е по важен от идеята. Най силна е омразата след развод в семейство и партия.
8
2
 
27
 
! Отговори
Бай Пеньо преди 3 години
Гладна кокошка просо сънува!
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се сещам, тоя защо го махнаха от ГЕРБ?
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друго си е като си познава стоката нали той ги е създал тези структори сега си ги взима в ГЕРБ 2.