От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия

"Има такъв народ" започна да открива офиси в страната
19 сеп 2020 18:14, Анисия Иванова
544
От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия
Снимка: БГНЕС

Както започваше концертите винаги от Враца, Слави Трифонов реши да открие първия офис на партията си "Има такъв народ” от града, който, според думите му, винаги му е носил късмет.

На официалното събитие присъстваха зам.-председателят на партията Тошко Йорданов, главният секретар на партията Виктория Василева, координаторът за област Враца Георги Георгиев, координаторът за община Враца Гергана Пепиева и любопитни врачани.

"Благодаря ви, че сте тук. Сюреалистично ми е, че откривам партиен офис. От друга страна се надявам да е показателно, че първият ни офис е във Враца, защото вие тук сте много инати, а ние ще имаме нужда от огромен инат и хъс за това, с което сме започнали да се справяме. Надявам се ако всички ние тук си свършим работата, като минат изборите ще имаме повод да си направим едно парти като победители и да започнем да ги изриваме тия, да ги вкарваме в затвора” заяви Йорданов на откриването, цитиран от "24 часа".

Според последните социологически проучвания таванът на Трифонов е 600 000 избиратели, което, при определени обстоятелства, може да се окаже достатъчно, за да стане повече от трета сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


544
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
31
 
! Отговори
hahah преди 3 години
Няма ли най накрая някой журналист да пита тая мутра, защо е постоянно сърдит...
38
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам за ГЕРБ но ще е патерица на БКП или ДПС или на коалицията между БКП и ДПС!Ми той си е на другарите,нищо случайно не е се е случило и неслучайно на 20 и няколко година става водещ по телевизора.
37
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Торбичките под очите показват много лошо здравословно състояние.Защо така човек, който има достатъчно пари и претендира са управлява хиляди хора, не умее да се грижи за себе си?
36
1
 
37
 
! Отговори
ЗА КОГО ГОВОРИМ...?? преди 3 години
ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ ЛИ....??!!ТОЗИ ЛИ , КОЙТО СЕ ПРАВЕШЕ НА "МУТРА"...И КОГАТО ХОРАТА ГЛАДУВАХА ПРИ ВИДЕНОВАТА ЗИМА , ПЛЮСКАШЕ С МУТРИТЕ В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛ "СОФИЯ" ПЕЧЕНО ПРАСЕНЦЕ ...И ГЛАДНИТЕ БЪЛГАРИ ГО ГЛЕДАХА ПРЕЗ ВИТРИНАТА НА РЕСТОРАНТА И ПРЕГЛЪЩАХА....ДАЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА ПРЕГЛЪЩАТЕ ПАК ОТ ГЛАД.......??!!!
35
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** да не стане като Яне Янев после
34
1
 
25
 
! Отговори
Бърза за изборите преди 3 години
До ВарненскиЗащото го е закъсал финансово и партийните дотаци, срещу които се обяви, ще му дойдат тамън навреме
33
0
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
м/у другото,тая персона има нужда от ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ЛЕЧЕНИЕ!..но,"Както ви се харесва"..
32
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната патерица на ГЕРБ.
31
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво му е новото на Главанака бе проста рая дето ще ГО гласувате,на колко години е ЧИЧО ВИ СЛАВЧО,или няма Жипка,или не му е по-голяма охраната от на Борисов и Гадев взети заедно,СЛАВЧО ЛИ НЕ Е ДЕТЕ НА т.н.РЕЖИСИРАН ПРЕХОД??Главанака ли не е ПОЗНАВАЛ МУТРИ,колко данъци е платил в България?Умря му шоуто още преди 5 години и ***-ПО СЦЕНАРИИ НА ДРУГАРИТЕ СЛАВЧО ПАРТИЕЦ И СПАСИТЕЛ!!Застерляйте се бе,проста рая.
30
1
 
22
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Славейко са изфърли:-"След изборите фатяме да ги изриваме тия"..."ДЕЖА ВЮ"!!!...2009-та:-Боко:-"След изборите ще вкарам доган и "тройната" в панделата"....Едно не ми е ясно:..-Що за шаааарани сте,щом кълвете на ЕДНА И СЪЩА ПРАЗНА КУКИЧКА?!?!..Толкова време!Май ви харесва?..*** за "Бареков 2"?!..е,живи и здрави да сте!..."Судбина,ща да ради човьек?"..
29
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже пази България и българите,чалгаджии ще управляват...
28
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този път ще гласувам, само да не е за този. Направо получавам алергия от това изчадие.
27
16
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Едва ли Слаффчо ще стане...премиер,дори да...спечели изборите.Естествено,че има повече...акъл от кухата самовлюбена Тиква.Най...вероятно ще търси отговорен морален интелектуалец...икономист някъде от Запад.В краен случай може да опре и до Маестрото,който е...пенкилер,от всичко разбира,та една държава няма да върти на пръста си.Дори ще напише много композиции на национални теми,може,маршове,дори нов...химн.Ще бъде весело при тях.
26
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новите патриоти и воля. Отвартителни още от сега. Явно ще спечелят служебно защото така трябва.
25
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тц,тц,тц а бесилките по улиите ли ще са или в задните дворове на жилкопеоперациите?Колко АКЪЛ трябва да НЯМАШ за да гласуваш за човек който ще изрива през 21 век в ЕВРОПА И ДОРИ ЕС??МНОГО СИ ВЯРВАТ НА ИЗМИСЛЕНИТЕ ИМ ПРОЦЕНТИ!Втори Бориосв няма да има,но ще има много спасителикато дедо Симо,от ден до пладне.Но племет си е такова нихилистично,анархистично И КЕЛЕПИРДЖИЙСКО,такова било а комунизЪма го осакати още десет пъти пъти по толкова.Така говорят ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ СА ПРОСТИ!
24
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Таван за глупостта - няма.
23
33
 
9
 
! Отговори
Dd преди 3 години
Ех все черногледиии българи.Погреднете го така-Слави е нещо ново и различно,доста млади българи ще го предпочетът пред старата мафия!
22
3
 
30
 
! Отговори
Глупости преди 3 години
УЧИНДОЛСКИЯ ЧАЛГАР , ИЗОБЩО НЕ Е ЗАПЛАХА!ПОПУЛИЗМА И ПРОСТОТИЯТА ПОМАГАТ САМО НА ЧЕРВЕНИТЕ КУХАРИ ОТ "БСП-ШАРЛАТАНИМПЕКС" !С ТАЗИ РАЗЛИКА --ЧЕ СЛАВИ , САМО ЩЕ НАМАЛИ ТЯХНАТА ОБЩА БРОЙКА ПРИ ИЗБОРИТЕ , ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ НЕ СИ ПРАВЯТ ИЛЮЗИИ ЗА СЪЩНОСТТА НА ПАРТИЯТА НА ТРИФОНОВ!
21
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ШефаКак да промени нещо иначе?
20
4
 
26
 
! Отговори
Както е казал преди 3 години
Народа: "Музикант къща не храни!" камо ли народ!