От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия

"Има такъв народ" започна да открива офиси в страната
19 сеп 2020 18:14, Анисия Иванова
544
От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия
Снимка: БГНЕС

Както започваше концертите винаги от Враца, Слави Трифонов реши да открие първия офис на партията си "Има такъв народ” от града, който, според думите му, винаги му е носил късмет.

На официалното събитие присъстваха зам.-председателят на партията Тошко Йорданов, главният секретар на партията Виктория Василева, координаторът за област Враца Георги Георгиев, координаторът за община Враца Гергана Пепиева и любопитни врачани.

"Благодаря ви, че сте тук. Сюреалистично ми е, че откривам партиен офис. От друга страна се надявам да е показателно, че първият ни офис е във Враца, защото вие тук сте много инати, а ние ще имаме нужда от огромен инат и хъс за това, с което сме започнали да се справяме. Надявам се ако всички ние тук си свършим работата, като минат изборите ще имаме повод да си направим едно парти като победители и да започнем да ги изриваме тия, да ги вкарваме в затвора” заяви Йорданов на откриването, цитиран от "24 часа".

Според последните социологически проучвания таванът на Трифонов е 600 000 избиратели, което, при определени обстоятелства, може да се окаже достатъчно, за да стане повече от трета сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


544
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
339
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славчо е поредната патерица на мутренските групировки. Ако проктчето ГЕРБ се разпадне, имат бекъп вариант. Никой няма да остави обикновенния гражданин да избере кой да управлява милиардите и в чий джоб да потъват. Разберете го най-после!!! Става това, което реши мафията!
338
30
 
7
 
! Отговори
Слави е прав преди 3 години
ГЕРБАВИТЕ СА ЗА ЗАТВОРА , НАД 10 МЛРД. ОТ ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ СА ПО ЧЕКМЕДЖЕТА И ГАРДЕРОБИ , А ХОРАТА ОТ БРАНША МИЗЕРСТВАТ. ГЕРБ ДА ХОДЯТ ПО ЗАТВОРИ И В КАНАЛА.МУТРИ ВЪН! ОСТАВКА МУТРО!
337
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простотията граници не познава!
336
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е. Врачани са инати и винаги гласуват за бсп
335
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 369. 370 371 какви глупости говориш това се казва човек с нисък коефициент на интелигетност ти май искаш чалгаря Слави с неговите мутрински простотий да управлява и докато продължава да лъже и маже и да сипе глупости по неговаъа телееизия и има хора да мму вярват той да каже първо връзките си със мутрите и неговите масонски възгледи защото за масоните ние сме роби и така ксто го гледам чалгаря Длави се държи кой е той той е един ***
334
7
 
22
 
! Отговори
Рада преди 3 години
Пази боже сляпо да прогледа и наСлави чалгара е същото стига си приказвал глупости бизнеса ти западна и телевизиятати не върви ще видим и Март ще видим какво ще бъде не ми се вярва да имаш 600 000 гласа ако ги крадеш е друго да ти повярва мадон такъв кажи си и кирливите ризи с твоите приятели мутрите
333
4
 
29
 
! Отговори
Псевдоизбори преди 3 години
Винаги може да стане по-страшно! Така, както на предишните избори варненци гордо набутаха цървула Мар ешки, така сега в сериозната политика ще влезе чалгата. Голям прогрес, ама друг път! И колкото Марешки разбира от лекарства, толкова Слави разбира от политика. И двамата това не са го учили. Слави дори дипломата си получи след дългогодишен запек, защото чалгата не е музика! Тя е един огромен компромис с всичко истинско и свято. А Марешки разбира само от машинации, търгашество и вратички в закони
332
8
 
31
 
! Отговори
Провидението преди 3 години
Я се из ривай, чалг ар мръсен. Изри вай се към село език телешки. С тоя език доста нещо може да излиже този злобар. Кой ще ти пише изказванията в парламента, или ще ти подсказва Ванката в слушалките. Само Димитър Пенев и Христо Стоичков липсват в парламента. Е, нема такава държава наистина !
331
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкичкият.Бизнесът му потъна.Единственият му шанс за изплуване е да се закачи за политиката.
330
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойкоу,махай се,продажник и предател долен!Искаме БСП с ДПС да управляват!
329
14
 
1
 
! Отговори
Бойко,турски слуга преди 3 години
Босовете от Сарая и "Берлин" извадиха бившия бос на хазарта от играта и в Дубай в "полза" на Борисов, който след голямата среща на боса на турската мафия с "колегите" от MIT и поръчката в Анталия на 19 август срещу "изпълнителя на Божков" Лоту Гули изведнъж стана много твърд за оставката.
328
12
 
3
 
! Отговори
Бойко,турски слуга преди 3 години
Това обаче е на официално равнище - бившият бос на хазарта 25 години беше "партия" с турски крале на хазарта и трафиците, но сега босът на турската мафия Седат Пекер и Берат Албайрак, зетят на Ердоган, си оспорват и държат Бизнеса.Техните нови партньори в "Берлин" и Сарая явно силно са ги "помолили" да извадят от Уравнението бившия бос на хазарта - Борисов може да се прегръща с Ердоган, но Бизнеса с Турция го държат Пеевски и Доган.
327
6
 
4
 
! Отговори
Бойко,турски слуга преди 3 години
ЦРУ е получило "добро" от емира да работи срещу Божков заради засечени транзакции по трафици през Турция, които агенцията контролира заедно с DEA, турската мафия и MIT.Натискът на американците обаче прави заслон на службите на Ердоган и турската мафия, които са си като вкъщи в Дубай. "MIT не се интересува от войната на Божков с Пеевски, Доган и Борисов за власта в София, следят си Трафика. Турците не пускат дори руски босове в трафиците", заяви източник от службите.След като разузнаването на Ердоган и антимафиотите на Анкара са блокирали Божков в трафиците, бившият бос на хазарта нямаше
326
6
 
3
 
! Отговори
Бойко,турски слуга преди 3 години
Обаче това е само част от отговора - американците поръчаха Божков, а Маджо и Борисов изпълниха поръчката, прикривайки се зад широкия гръб на Пеевски.Американците притискат Божков в Дубай с предупреждение чрез висш местен чиновник, че ако не се дистанцира от протестите и трафика през Турция, ще бъде екстрадиран."Когато ЦРУ се намеси в Емиратите, това означава, че е по договорка с властите. Американците имат "негласно споразумение" с емира, че няма да работят в страната, ако не е съвместно с неговите служби", коментира източник от Външно.
325
2
 
8
 
! Отговори
До 362 преди 3 години
Ама той вече е !
324
3
 
26
 
! Отговори
Детенце преди 3 години
Тате, това ли е дядо Торбалан ?
323
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно бута здрави пари на агенциите да лъжат, че качва проценти.
322
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тоя ще ви спаси ... след един мандат ще се превърне в новия Бойко, само че по-противен и по - крадлив
321
4
 
21
 
! Отговори
Коле преди 3 години
Ако този *** вкара партия в парламента наистина трябва всички да емигрират няма смисъл в тая държава *** ще изберат сърдитият чичко с очилата и мотора котарак куцият крак да управлява България Това не е нормално някаква смисъл той няма как па трябва щом влиза там всички да бягаме защото нещата просто не отиват на добре и Ако прочетете на за това което написах досега няма смисъл начин ферари с цвят червен това не е сериозно няма как такава партия да направи нещо за републиката патриоти
320
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
340Кога при БСП е Имало демокрация, след тях спрени фондове, изолация, бедност, дългове и руски диктат.