Борисов в с. Грашево: Тук не е жълтите павета, да видят кой кой е

София не е България, с вас сме, заявиха местните
Обновена: 20 сеп 2020 11:58 | 20 сеп 2020 11:22, Александър Попов
389
Борисов в с. Грашево: Тук не е жълтите павета, да видят кой кой е

"Хубаво говорят за жълтите павета, но да дойдат тук и да видят кой кой е в тази ситуация. Каква война и каква битка се води между ГЕРБ и ДПС. Нека да дойдат да видят дали има хора за "Да, България", БСП и Мая Манолова. Кметовете са само от двете партии", заяви Бойко Борисов по време на посещение във Велинградско.

Той бе посрещнат с радостни възгласи в село Грашево.

"С вас сме! София не е България", посрещнаха го негови симпатизанти.

Те отбелязаха, че с помощта на правителството е ремонтиран пътят към селото, осигурен е и автобус за учениците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До болшевик/45Така е пич... например спасителят на бкп - соломон паси стана евроатлантик...
57
4
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
да не забравяме кой първи е построил ОРИГИНАЛНИЯТ ПЪТ КЪМ ТЕЗИ СЕЛА--ТОВА СА "ЛОШИТЕ" КОМУНИСТИ!
56
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да изметем мръсната мутра от Бългатия...,чак при Сретан Йосич....
55
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От години пиша, че в шайката Гроб няма нито един човек, роден в София!Лошото е, че хората от селата определят бъдещето на цялата държава, вместо кротко да си рият гюбрето, нещо от което безспорно разбират.
54
5
 
11
 
! Отговори
няма лошо преди 3 години
Остани в Грашево,щом те харесват.Стани кмет и изкарай спокойни старини.
53
6
 
13
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Абе, Пресцентара на Герб! Съобщавайте ден по рано къде ще го развеждате като панаирджийски мечок, та народа да се организира и посрещне както подобава! Тия са им казали да са там и останалите се чувстваме пренебрегнати някак си.....!
52
6
 
12
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Бокич, София е половината държава - ела тука да ти се израдваме като на никой друг.
51
7
 
2
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Ееех, кога ще падне комунистът Борисов да дойде един як капиталист да ни управлява, да станем капиталисти и да караме само джипки джиели и джиелес а не някакви cкапани тойоти, ееех!
50
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Духовно и материално народа. не се промени много от времето на Живков. Тогава имаше имаше една партия БКП с номенклатура на върха политбюро, централен комитет,апаратчици . По надоло масите. Сега няколко партии с такива кръгове , които отпуска поручки за фирми. Няма връзкарство има корупция с комисионни. Това крепи Борисов и народа го обича.
49
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов, те в София на паветата са реално не повече от 300 софиянци. Другите са екскурзиянти за определени дати едвам ги събират от цялата страна. Справката сочи, че са криминално проявени, с висящи присъди, задължени да са на паветата от олигарски - работодатели и някои с жълти книжки, които са там да събират стотинките от фонтана нощем. Всички видяха колко хора се събраха на 2.09 и на 10.09. Това не са софиянци.Не може 5 или 6000 човека да съберат. Виктор Димчев брои хората с дрон и програма.
48
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уважаеми селяни от с.Грашково.Пътищата и цялата инфраструктура е задължение на правиътелстъвото,а не благодеяние от Бойко.Те се строят с вашите пари,а не от неговия джоб.Като сте с него,колко са ви пенсиите и заплатите?
47
14
 
6
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Така се прави, другари червени и вие лентяи-популусти! Помага се! А, ако хората решат, да подкрепят който искат след това!
46
5
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Едни бедни отрудени хора в това село -Забравени от Господ и никой не му пука за Тях - И сега се радват на един път като малките деца и с право пляскат на Борисов- Просто забравени -и от ДПС и от години на различни властимащи партии- Интересното е че Борисов вика- Ако не покажем че Държавата МИСЛИ ЗА ВАС- УТРЕ ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ (ТУРЦИЯ ) --(И ЩЕ СЕ РАДВАТ ДАЖЕ)) ФАКТЪТ ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ ГО МИСЛИ ТОВА- ЗНАЧИ ИМА И ГОЛЯМА ДОЗА ИСТИНА -ЕРДОГАН КАТО НИЩО ЩЕ ПОСЕГНЕ НА ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ С ТУРСКОМИСЛЕЩИ ТЕ ХОРА!
45
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горките клетници. С нещастието на тези хора ли се храниш Бойко. Как не намери време да им помогнеш до сега. Само с парите които крадете на седмица това село щеше да прилича на село от Алпите. Отиди утре вечер на площада в София. Хората те чакат с хляб и сол.
44
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ е СЕРП Селяни за Европейско Развитие на Прованса.
43
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
:-)))) aide na lifta...
42
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президента Радев нарита дебелата тиква и тя ***! Цецерон ще го довърши като тореадор с удар на милосърдието! От днес става друго! Цецов не е стихийно протестиращ! Първо, от вчера и днес се появиха формации с конкретни действия, събиране сигнали за корупция - информиране ЕС! Цецов ще представи днес някои от лицата, влизащи в партията, която създава - защото все питате кой, ако не дебелия луд Той! На 27 регистрира партията и Греб ще бъде разпилян от бившия си партиен строител!
41
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дойде ли събота и неделя, значи е време за поредната разходка с джипката, поредните организирани посрещани, които му викат "ура", поредните глупости изречени от Боко по адрес на тези, които му искат оставка... Нищо ново, ПР-ите му трябва да сменят плочата, тая се изтърка... И да им напомня, че и Тодор Живков му ръкопляскаха до ноември 89-та, после го свалиха и тези, дето най силно пляскаха, първи се отекоха от него. Това чака и бодигарда му
40
8
 
11
 
! Отговори
болшевик преди 3 години
Давай бат Бойко, мачкай червените софийски номенклатурни Олигарси и тяхното отроче ДПС!Тези предатели на комунизма - наследници на Лилов и Луканов - са толкова комунисти колкото аз съм "балерина в Космоса"!
39
14
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
По магистралата с 90 км. в час не заради пожари, а заради откраднатия Техноимпекс и откраднатите партийни пари от касата на БСП. Снощи на протеста бяха стотици хиляди протестиращи. Лъжата лично ги преброи, и ги познава по имена и партийни родители.поговорка - която най лъже и краде, я избират за председател на БСП. Ха честито другари де били.