Вълна от реакции след острата реч на Караянчева в Лом

И все пак трудно би изпъкнала на фона на премиера и президента
187
Вълна от реакции след острата реч на Караянчева в Лом
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вълна от реакции след речта на Цвета Караянчева пред актива на партията в Лом. В нея председателя на Народното събрание посъветва хората, които не харесват пътищата и метрото направени от правителството на ГЕРБ - да ходят пеш.

Още по темата

В един от най-бедните региони в страната Цвета Караянчева отправи остри послания към критиците на правителството.

"Някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: Ама те не стават. Ми що не ги направихте вие като не стават, бе? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни по това, което правим", заяви тя.

Думите на председателя на Народното събрание, изречени пред активисти на ГЕРБ, предизвикаха вълна от възмущение в социалните мрежи.

Според музиканта и журналист Венци Мицов поведението на областния координатор на ГЕРБ в Кърджали е недопустимо.

Освен за думите Караянчева получава критики и за тона на говорене. Според политолога Стойчо Стойчев обаче агресивното говорене е световна тенденция, а целта е политиците да се приближат максимално до хората.

И допълва, че за Караянчева е трудно да изпъкне на политическата сцена при двама силно изразени лидери като Бойко Борисов и Румен Радев.


Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още по темата: речКараянчева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
4
 
19
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Когато вече имаш изградена репутация,трябва да си я поддържаш!Старае се жената.
71
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иронията е че в Лом, нито метро има, нито магистрали! Хората по дърветата ли да ходят?
70
11
 
2
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Баш Бай БрадърКаде бе, Баш Бай, го виде туйзъка, значи - че децата щели да плащат заемите, щот язека го не видим, значи..Но по принцип, заемите са си заеми и трябва да се връщат...Глей са кво праи Бойко:Той взима заем и с половината плаща стар заем, а другата половина слага в пътищата-инвестиция, която няма възвръщаемост и така парите потъват! Нема капитал, който да прави пари от тях! А това е лошо! Заради простотиите на БСП и сие, правителството не може да седне на спокойствие и да помисли
69
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 82За същата патица става на въпрос :))) Това е пример как мъжете се отблъскват от милфове :))))
68
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Лом отдавна нямат пътища, те така или иначе си ходят пеш газейки в калта, като столичаните по крайните квартали.
67
8
 
3
 
! Отговори
Перко преди 3 години
Венци пък що реши че Мунката е лидер, и то силно изразен :) Ама може. Откак на Божков ПР-ите забраниха на Деса да се показва ...
66
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тази ли пратиха хеликоптер, като си изкълчи ключицата?
65
5
 
10
 
! Отговори
.i. преди 3 години
Точно пък Венци Мицов. От Хиподил. Да обвинява Караянчева за простотия.Шегува ли се? Ако изредя само имената на някои от песните му ще ми изтрият мнението заради цинизми.
64
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля ви се Днес, не я изтипосвайте тази патица, поне статията да е без снимка :)))
63
9
 
7
 
! Отговори
Баш Бай Брадър преди 3 години
Дрогата, много рипате нещо , децата ни щели да връщат заемите за строителството на пътища??? Дрогаре, дрогата ви е изпила мозъка. Какви заеми бре дрогаре? Има валутен борд, вноски които плаща всяка държава и се разпределят парите за всяка държава членка на ЕС. Дрогаре, яд ви е, че ви усетиха и спряха всички пари и kлeц. Фабриката за фалшиви новини работи на три смени нали дрогаре? Ах колко сте долни и алчни, чак не ми се вярва. Айде дрогаре със здраве.
62
2
 
7
 
! Отговори
Не се правете преди 3 години
На канарчета. Няма българин, който да не псува. Много културни се изкарахте.
61
4
 
6
 
! Отговори
ДО БЪЛГАРИН преди 3 години
Ти за такава само си мечтаеш
60
5
 
18
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Мъчи се женицата да влезе и тя в историята с некоя чутовна прос*тотия,ама не и стигат силиците...
59
4
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
А майката на Нацията (Кермит) къде е да се изкаже по въпроса- и другите там Менда Денда и всякакви калинки плюс праскинята Фидосова и всякаква *** от ГЕРБ в последните 12 години. Бащата на Нацията сигурно е в Германия да пита кога ще строят завод на Фолксваген в БГ)) мда......
58
16
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Най-големия майтап е, че ГЕРБ пак ще спечели изборите. Просто няма други, които искат да управлявят. Искащите, искат да са само на хранилката. Не и да се ангажират с отговорност
57
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз един въпрос имам: Какво точно е направил Венци Мицов? Аз лично не се сещам, а имам общи познати с него. Че ГЕРБ не са цвете за мирисане е ясно на всеки, но да критикуваш ей така за спорта може всеки без значение дали си Венци или Менци.
56
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коката дава крилааа
55
8
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
аз лично искам да бладодаря на Караянчева- Освен Цвък който разби партия ГЕРБ -ТЯ е ВТОРАТА СЛЕД НЕГО КОЯТО ПРАВИ СЪЩОТО -САМО ЧЕ БЕЗ ДА ЗНАЕ !! Това е нещо като -КОРАБЪТ ПОТЪВА -А ТЯ Е ВЗЕЛА ДВЕ КОФИ И С ТЯХ ПЪЛНИ ДОПЪЛНИТЕЛНО КОРАБА С ВОДА -ВМЕСТО ДА ГО ИЗПРАЗВА))
54
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Странно е как тази жена има безсрамието да се появява и говори публично след епитетите, които й залепи шефа й. Тя трябва да го познава достатъчно, за да знае че всичко, което прозвуча по неин адрес в записите, Борисов го е казал. Реакциите й след това, което чу цялата страна, са неадекватни за нормален човек, способен да изпитва чувство на срам. Да не говорим за унизителния начин, по който я целуваше по ***. Това, моля ви се, е председателя на парламента - пълна липса на достойнство.
53
1
 
11
 
! Отговори
До Сина преди 3 години
Жан беше най- грамотен . ВЪРНЕТЕ ГО!