Състоянието на Корнелия Нинова остава стабилно

Лидерът на БСП остава за лечение във ВМА
31 окт 2020 20:38, Петя Славова
125
Състоянието на Корнелия Нинова остава стабилно
Снимка: БГНЕС

Стабилно остава състоянието на лидера на БСП Корнелия Нинова, но тя остава за лечение във ВМА, съобщава Нова тв, позовавайки се на пресцентъра на социалистите.

Още по темата

Стана ясно, че на 29 октомври Нинова е дала положителен тест за коронавирус. Депутатите, които са били в пряк контакт с нея, както и екипът й са се самоизолирали.

От партията коментираха, че спазват всички предписания на РЗИ и предстоят тестове на контактните лица. Общо трима са заразените с COVID-19 от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Депутатите са с имунитет. Като са с имунитет, що търсят ремдесивир?Ремдесивира свършил преди да го получат. Всички дози са запазени за депутати до девето коляно.Само да кихнат и ще получат дозите. А вие си пишете по форумите! Това ще ви остане като успокоение.Но като си пееш Пенкелеее, кой ли те чува? Те наглеят и не им пука за народа.А лидерката на уж социалната партия първа се барикадира във ВМА. Нито е военен, нито е служител на войските.Зае мястото на застрашен за живота си човек.Непростимо
55
0
 
30
 
! Отговори
да се маха преди 3 години
като е стабилна чий го дири там? да освободи мястото за някой в тежко състояние, а не хората да висят по 4-5 часа по линейките и да умират, обикаляйки болниците
54
0
 
14
 
! Отговори
Премиерът преди 3 години
Понеже е галантен кавалер и мачо пuчо, любезно й е отстъпил леглото си във военна.
53
0
 
26
 
! Отговори
до54 преди 3 години
Трудно ще е, политиците ги лекуват във ВМА а обикновените хора са вкъщи, на чайче, както съветва другарят Мангъров. Познай кой има по-добър шанс за оцеляване?
52
1
 
9
 
! Отговори
С руски протоколи преди 3 години
Я лекуват на ранния стадий, само заместват авипиравира с ремдесивир.
51
4
 
38
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Позор за лекарите ! Приели са една ***, която ги клепаше ежедневно вече 8 месеца , че са некадърни и здравната система е пробит мехур ! Безсрамницата веднага окупира легло за тежко болен от вируса, за да я пазим всички българи като икона !!! Позор за България е тази конярка , заедно с Фигуранта !
50
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато от коронката умре някой политик, тогава ще повярвам, че вирусът е опасен. А не да ми пишат всеки ден, че от него уж умрели разни случайници.
49
1
 
29
 
! Отговори
Azamara преди 3 години
защо принцесата стои и заема места за реално болни. мръсни и нагли ***. премиера може у дома, тя- не.
48
1
 
27
 
! Отговори
до 45 преди 3 години
Всъщност, за да съм максимално точен и коректен, Нинова се извинява на хората, които и пишат и звънят. Написа: "Добре съм.Благодаря на всички за загрижеността на всички, които ми звъните и пишите.Извинете ме, че в момента не мога да ви отговоря."и т.н. Не ми се цитират хора, които не заслужават дори да коментирам.Писах в полето на коментарите защото съм изумен от нейната наглост да заеме легло в Ковид отделение и да напише, че е добре.Щом е добре, значи може да се лекува като хилядите други..
47
0
 
11
 
! Отговори
The Real Бай Иван преди 3 години
Е па защо на РЗИ? Не спазват ли предписанията на доцентина Бай Ман-го?
46
3
 
6
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ПРЪЦ преди 3 години
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,ЧЕ ДА СИ ХАРЧИ ЧЕСТНО СПЕЧЕЛЕНИТЕ ПАРИ...
45
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Нинова, като истинска човеколюбка не се нареди на опашката в инфекциозна болница да чака легло, защото докато нея я приеха веднага хора умряха чакайки легло
44
1
 
33
 
! Отговори
до 45 преди 3 години
Как да се извини като се има за Богиня!?Вижте записите от вчера в парламента!Тя нямаше маска и нейните съпартийци също.Бяха се нагушили един в друг и се хилеха като п.а.ч.и. След това се качи на трибуната и оп.лю микрофоните.Плюнките и опръскаха чак Орлов мост.Да се извини, ама в някой друг живот.Тя неграмотно написа снощи на стената си едно послание.Идете и вижте!Написала точки на изречения за пунктуация с удивителен.Не се извинява.Благодари на докторите.Пожелава кураж на българите.Във ФБ пост.
43
2
 
18
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
КАК ТАКА ВСИЧКИ ВИСОКОПОСТАВЕНИ ОСТАВАТ СТАБИЛНИ ПРИ ТАЗИ -КОВАРНА- БОЛЕСТ?АМА ВСИЧКИ-КАТО ПОЧНЕШ ОТ ТРЪМП ТА ДО НИНОВА.-3 ДЕНА И СА ЗДРАВИ-КАК????????
42
2
 
5
 
! Отговори
До 44 преди 3 години
Ваксина и Ремдесивир са коренно различни лекарства. Не варвам Тръмп и Бирлускони " да са дали да ги боцкат". Боцкаш се ти.
41
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито дума не каза на контактните, тая ***.Да се беше извинила.
40
4
 
2
 
! Отговори
до 40 преди 3 години
*** стани доброволец и получи тестова ваксина, има и тестови антивирусни препарати. Ей ги обявите из интернет- пълно е. Какво мислиш правят нашите берачи на малини в UK в момента? Еми точно от това припечелват- боцкат ги.
39
31
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да е жива и здрава и бързо оздравяване на г-жа Нинова.
38
4
 
7
 
! Отговори
до 40 преди 3 години
Доброволец на Pfizer може да стане всеки. Кой те спира да станеш? Кой те спира да получиш тестова ваксина? Има още 3 компании, които предлагат и търсят доброволци. Какво лаеш? Спира ли те някой??? Не. Айде марш.
37
4
 
18
 
! Отговори
до 34 преди 3 години
Отдавна гръмна бомбата, че руската смешка не е ваксина и не работи като такава. Да, дава някакъв имунитет, но намалява шанса да се разболееш с 50%. За разлика препаратът на Pfizer намалява шанса с над 98%. Освен него има още няколко антивирусни препарата, които се тестват (не ваксини). Pfizer подложи на тестове около 40 000 американци, вече ще получат втора доза. Та, да, прав си, има препарати доста. Само Русия е толкова безотговорна да пуска препарат след няколко седмици тестове.