Нинова стана жертва на джебчии, обраха я в трамвая

Наложи се спешно да си вади лични документи
Обновена: 15 дек 2020 08:48 | 15 дек 2020 08:48, Камелия Цветанова
117
Нинова стана жертва  на джебчии, обраха я в трамвая
Снимка: БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се нареди на опашка пред Паспортната служба на бул. "Мария Луиза" в столицата в понеделник следобед. С маска на лицето тя си изчакала реда на опашка с около 20-ина души, съобщи „24 часа“.

По-рано през деня Нинова е станала жертва на джебчии, затова се наложило да си вади спешно нови документи за самоличност. Неприятният инцидент станал в трамвая, с който тя пътувала по лична работа, както често прави.

Докато се возела обаче, неизвестни лица задигнали портмонето на соцлидерката от чантата й. А в него били и всичките й документи.

Нинова веднага се наредила пред Паспортна служба, за да си извади експресно нови документи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са нейни хора, нали иска да дига данъците, за да ги храним шведите и да не им се налага да крадат
31
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си ходи с джипка и няма да я обират.
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плача....
29
3
 
29
 
! Отговори
ти да видиш преди 3 години
Бре от крадец да откраднат!
28
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те парите от Техноимпекс са в банка ,а не в чанта.
27
1
 
19
 
! Отговори
Лелееее.. преди 3 години
ЩО, САМО НА НЕЯ И СЕ СЛУЧВА, БЕ....КАСАТА НА ПАРТИЯТА И ОБРАХА... ДНЕС Я ОБРАЛИ, ЩОТО НОСЕЛА ПАРТИЙНИ ПАРИ..... ЩО НЕ СИ ДЪРЖИ ПАРИТЕ У БРЮКСЕЛ У ШКАФА НА БАНКАТА..... КАТО БОКО??!!!МОЖЕ И У МОСКВА..... АМА И ТАМ ПИПАТ, ЯКОИ НЕ Е БАШ СИГУРНО. БРЕЙЙЙЙ КВИ ВРЕМЕНА,, ДОЙДОХА.... ХАХАХААА.
26
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вече е обедена защо Ленин навсякъде е стиснал каскета си
25
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе... трамвай, джебчии, чакала на опашка с 20тина човека... и един мармот накрая.Да я ожалиш горката - Санитарка, обрана, на опашка На това едно време другарите от народната милиция и държавна сигурност му викаха "активно мероприятие". Тея като ми кажат "добър ден" и си гледам часовника да не е станало време за "шоуто на слави"
24
7
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До Отечествен Фронт ... Хванали сте се за едни кулажи на пачки във Фейсбук, като удавници за сламка, а насреща имате цял Техноимпекс, Завод Мраз, Черноморските солници, Полимери АД и так далее ... и так далее ... Да не говорим за офшорните сметки на Вирджините, след фалита на КТБ и цялата банкова система по времето на Виденов ... както и за комисионните на архитект Доган и от милиардите, които бяха погребани в траповете на Белене и Цанков камък ... !!!
23
17
 
6
 
! Отговори
Отечествен Фронт преди 3 години
До бг Във СРАВНЕНИЕ СЪС ПАЧКИТЕ И ЗЛАТОТО НА БОРИСОВ ТЯ СИ Е БЕДНЯКЪТ МИЛИОНЕР Крадецът и разбойникът Борисов никой не може да го бие по кражби .Само доган може да се мери със него .
22
4
 
36
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Нинова цял Техноимпекс цапцароса, а сега риве за някакви джобни пари ... тези джебчии са тръгнали на стар краставичар - краставици да продават. Не могат да стъпят на малкия пръст на акционерите от РеМеДето на "Позитано 20" , които имат стогодишна история в присвояване на чуждо имущество, като се почне от обирите на мандри, та се стигне зо национализацията, след това приватизацията, обира на банковата система ... накрая като окрадоха всичко посегнаха дори и на партийната си каса ... !!!
21
3
 
16
 
! Отговори
Курнела преди 3 години
Да ве да .... изтарашила е на всички пътници портофелите и са в камарата не може да намери своя. Те красните другари са много прибрани и дейни хора, а именно всичко прибират ( чуждо) и без да губят време в приказки хаха . *** в трамвая на връщане от дежурство, брех отруден живот. Остава да засади ряпа между панелките. *** ще гласувам за теб , изкусен играч си, не ти прозират схемите хахаха
20
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е някаква PR акция. Кой политик ще си остави служебната кола и шофьор.
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да беше звъннала на Боко да я закара
18
6
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
Апашите д а ходят в спалнята на председателя - ако е истина снимката ще си оправят живота. но май няма плячка и всичко е фотошоп
17
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха ха, тоя сценарии е по-добър от този за мача Пулев-Джошуа! Трамвай каза.... Нинова.... ха ха ха
16
3
 
22
 
! Отговори
бг преди 3 години
Все пак са й останали Техноекспорт и някой друг милион.Кактко казваше един- Какво му остава на човек освен една красота и едни пари. е има си ги жената.
15
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това с Премиера не може да се случи.Така е. Трябва да разкъртват вратата на трамвая за да влезе вътре.
14
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прибирала се е от работа от болницата, където работи доброволка и са я обрали. Бандитите в тая държава нямат респект към нищо, явно закони ги закриля и вилнеят.
13
3
 
22
 
! Отговори
Комунист преди 3 години
Купили са трамвай на НСО!Разхищение на народни пари.