Борисов с оценка: Това, което поехме като ангажимент, го изпълняваме

Което правим в образователната инфраструктура е огромно, заяви премиерът
Обновена: 16 яну 2021 18:45 | 16 яну 2021 15:18, Красимир Ангелов
182

Снимка: МС

"Това, което поехме като ангажимент, го изпълняваме". Това заяви премиерът Бойко Борисов, който посети Хаджидимово по време на съботната си обиколка из страната.

"Поехме ангажимент към хората - мостът е готов. Само преди 3 дни знаете какви наводнения бяха", посочи премиерът. В сряда той посети района на разрушения от придошлите води на река Места мост и увери гражданите, че съоръжението ще бъде укрепено в най-кратки срокове.

Още по темата
"Това, което поехме като ангажимент, го изпълняваме. Заздравиха се основите на съоръжението, дигите също се правят", изтъкна Борисов. Министър-председателят подчерта, че въпреки противоепидемичните мерки у нас бизнесът, индустрията, строителството продължават да работят. "Ако не бяхме давали милиарди за КТБ, за руските реактори, за американските централи, щеше да има пари да затрупаме планината с диги", заяви Борисов.
 
Премиерът заяви още, че през този мандат правителството изпълни и ангажимента си за двойно увеличение на заплатите на учителите, като в същото време са вложени над 1 милиард в образователна инфраструктура.

"Огромна работа на правителството в областта на образованието – компютърни зали, салони, учебни центрове. Това, което правим в образователната инфраструктура, е огромно", заяви Бойко Борисов. Той акцентира, че държавата подпомага всяко едно населено място по отношение на доизграждане и ремонт на детски градини и училища.

"Само за София са отпуснати допълнителни 65 млн. лв. за детски градини и ясли. И тук в този регион също -  населението е смесено, има мюсюлмани и християни, има джамии и църкви. Единственият начин да се поддържат хората, е да има училища и детски градини. Грижим се и за спорта. Тогава и подрастващото поколение ще е толерантно", посочи още премиерът.
 
Министър-председателят посети и училището в Хаджидимово, където потвърди ангажимента на правителството да помогне за доизграждането на физкултурния салон.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
3
 
17
 
! Отговори
До Пиян_Гъz преди 3 години
1)Лидер? 2)База - купени чиновници и любители на кебапчета3)Идентичност - каква? Като кляка на Путин или като кляка на Тръмп, или на Ердоган?4)Управленски опит - придобит от Бай Тошо и от Маджо докато е слогувал при тях?
128
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм допускал, че прости, дебели, алчни мутри ще поемат управлението на държавата!
127
4
 
15
 
! Отговори
До Бойко Борисов преди 3 години
- 10 в Чекмеджето - О на Народа!Лека вечер!
126
10
 
4
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 3 години
Приятели, не се притеснявайте.Те си лаят ние си биеме. Хайде пожелавам ви хубава вечер. А и да не забравя, мача е 10:0 а сме още на полувремето.
125
10
 
4
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
Истината мноо боли. Да попитам все пак хейтърите тук: тва си ви е дежурната омраза и мрънкане или имате реалистична визия и аргументи? В случай че е второто (за нещо различно от ГЕРБ!), готов съм да порчерпя в посочен от вас скъп ресторант в БГ, ако ми (до/по)кажете кой е добре да управлява БГ така, че да отговаря на следните изисквания: 1) лидер на голяма партия; 2) широка електорална база за влизане в НС; 3) ясно заявена политическа идентичност; 4) управленски опит и умереност.
124
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко .ремонтира мост за три дена.Караджов ремонтира апартамент за пет дена.
123
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Селското възпитание в детството провокира език и държание, неприемливи за образован човек от града.
122
3
 
13
 
! Отговори
ПР на Герб преди 3 години
Само да поясним че думата 'ангажимент' не се споменава нито веднъж във 'Винету" и нашия вожд не е напълно наясно със значението и...
121
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива нагли типове като този трябва да бъдат млатени с тояги само заради наглостта си!Дори и нищо друго да не са сторили.
120
7
 
6
 
! Отговори
Путин преди 3 години
Борисов изпълни всичките ми поръчки. Хариза ни ръководството на ДАНС и службите, извади 3 млрд за газа ни и 2 млрд за ръждясалите ни реактори, подари ни 0,5 млрд на ВТБ за БТК....Досега нема грешка! Ти Бойко молодец!
119
4
 
6
 
! Отговори
Бедняк преди 3 години
Отново хвалби. 26 правителства в ЕС под ръководството на съотв . ръководители (Макрон, Меркел, Курц, Бабиш, Матович, Орбан и т.н.) разработват стратегии за развитието до 2027 г. По отрасли и приоритети: машиностроение(автомобил при Меркел) , ИИ , селско стопанство, инфраструктура, образование, здравеопазване, екология,демография, енергоснабд. и т.н.и т.н. Знае ли някой в този форум, ама детайлно, ние накъде ще се движим или накъдето духне вятъра? Ще вървим след джипа към следващия паднал мост
118
4
 
11
 
! Отговори
Шиши преди 3 години
Верно е! Докато ГЕРБ беше на власт станах мноооооооого богат!
117
11
 
6
 
! Отговори
Румен Радев преди 3 години
Скъпи съграждани, искам да ви уверя че полагам неимоверни усилия да ви от клоня от проевропейския ви път, демокрацията и развитието и заедно да прегърнем майка Русия. Но.. с голямо прискърбие искам да си призная, че ГЕРБ и Бойко Борисов отново ще спечелят изборите през април...Отново.
116
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безочлив лъжец. Тотална липса на връзка с реалността. Сам вярва ли си въобще?
115
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, спомням си когато си обеща да имаш няколко милиона в нощното шкафче.Определено изпълни това обещание.
114
4
 
22
 
! Отговори
Герп са си обещали преди 3 години
Новогодишно да продължат ЯКОТО КРАДЕНЕ. Всеки ден го изпълняват.
113
16
 
4
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
То и затова на идните избори обществото ще го преизбере Борисов...
112
9
 
5
 
! Отговори
до 128 преди 3 години
Ангажиментите са от предизборните обещания и от визията на партията.Въпреки съботирането на правителството - то работи и не е престанало да изпълнява поетите ангажименти. Когато България има врагове от вътре се казва, че са налице тихи антентати. Пречи се на правителството и се подкопава доверието в него от най-високото място - от президентството през президента Радев и съветниците му агентите от ДС. Кое не разбрахте?
111
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви ангажименти и кого лъжеш?Ти си на заплата и трябва да работишза нея. Задължение е на правителствотода работи по инфраструктурата.
110
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безплатни безмислени разходки.Но като се има предвид колко се плаща за охраната на охранения...мани мани.З а бензин изобщо не говорим.