Таско Ерменков: В левицата няма чистка, а обновяване

Целта е да сме първа политическа сила в България, заяви депутатът
11 фев 2021 22:10, Анисия Иванова
56

БСП се регистрира за предстоящите парламентарни избори. Левицата внесе събраните 10 000 подписа и обяви, че до седмица ще представи платформата си за вота и обяви своята цел - да бъде първа политическа сила.

"Различни са социологическите проучвания. В тази сложна обстановка няма как да направим точна прогноза. На всички избори, на които сме се явявали, целта беше да се представим достойно, днес заявихме, че нашата цел е да сме първа политическа сила в България", коментира депутатът от БСП Таско Ерменков в "Денят ON AIR".

С кого може или не може да се коалира, БСП ще решава след вота.

"Въпросът с коалирането ще го направим с допитване до нашите членове, за да не станат съмнения, че правим правителство в задкулисие. Хората са ни избрали, изпратили са ни в парламента като партия, гласували са ни доверие и е тяхно право да решат с кого ще управляваме", посочи Ерменков.

По думите му не е толкова важен въпросът с кого ще се управлява, а в името на какво.

"Когато говорим за управление на държавата, ние имаме нашите виждания, нашата програма. Търсим съмишленици, най-вероятно ще трябва да бъдат направени компромиси, защото няма как всички наши идеи да бъдат приети от евентуални коалиционни партньори", заяви депутатът от БСП пред Bulgaria ON AIR.

Той беше категоричен, че за БСП управлението на държавата не е самоцел.

Депутатът от левицата бе категоричен, че в партията няма чистка, а обновяване.

"Имаме обновяване и привеждане на партията в съответствие с това, което нашите симпатизанти и избиратели очакват от нас - да бъдем лява партия с леви идеи", каза още Ерменков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
20
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Между другото, Таско Ерменков е завършил Първа английска докато баце е играл мач и ял филии с мас и Московски Държавен Университет с Международни отношения, докато баце е бил у пожарникарското.
19
14
 
2
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Шуробаджанашките дружинки в науката, изкуството и спорта избуяха най вече при 12г управление на гроб и еврофондовете. Повярвай. И вече наистина не знам как ще се оправи...
18
10
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
моля питекантропи да не ме поучават кое е ляво. Лявото и дясното са дефинирани още от Русо. Лявото са интелектуалците и работниците, дясното- търгашите и лихварите.
17
2
 
18
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
С това Управление на БСП - може да изпадне от Парламента .Вече е 5 сила в Проучването .
16
1
 
15
 
! Отговори
До гошо тъпото преди 3 години
Те на бесепето троловете вече 13 години преди избори все им предвиждат повече проценти от ГЕРБ,а като минат изборите и бесепето и троловете остават с пръст у ... Цъкането на плюсове чрез VPN по форумите е едно,ама на изборите лъсва голата истина,че сте шепа жалки неудачници.
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха,таско-смени си тасовете и бегай далече
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГосТОт една лява партия очаквам да каже нещокаскет, ти май бъркаш левите с комунистическите партии, а?
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как има и един човек да гласува за тази партия, колкото пъти са били на власт, толкова и фалити на държавата.
12
12
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
От една лява партия очаквам да каже нещо за позорните заплати във висшето образование и науката, за хората които работят в областта на изкуството извън чалгата. От една лява партия очаквам да говорят за възстановяване на отношенията с Русия и Китай. И двете страни биха инвестирали в технологии и индустрия и после биха могли да купят ама абсолютно всичко,че даже и за нас да не остане! Нали знаете? Заедно с всичко произведено в земеделието и храните. Нали знаете?
11
12
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Ако Бесепето вземе с 0,5% повече от гласове от ГЕПИ,след 1 месец Боко Кюлчето ще бъде следствен в ЦСЗ,или...щастлив емигрант на остров Мадагаскар.
10
0
 
12
 
! Отговори
До ГосТ преди 3 години
От теб очакваме да си пиеш хапчетата навреме!!!
9
15
 
3
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
От една лява партия очаквам да говори за премахване на плоския данък, че дори и за прогресивно здравно осигуряване (каквото е и в Япония). Очаквам да кажат, че ще продължат с енергетика и привличане на легитимни корпорации и индустрия, която да осигури работа за високо квалифицирани и по ниско квалифицирани специалисти. Големите не се плашат от данъците, особено нашите които са тип бананова република. Няма проблем да станат и по високи и държавата да печели от индустрия.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХХахаха да бе, с тоя ли вампир се обновяват
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП се изпокараха, защото отдавна не са били на власт и не им стига краденето. Тия са такива, могат да функционират само докато смучат кръвта на народа. ***.
6
0
 
18
 
! Отговори
У бре преди 3 години
Като гледам тази дърта коруба,обновяване няма да има..
5
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожелавам им успех на БСП!
4
1
 
12
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
Лява партия, да. Но, леви идеи!? Боже! Милионери и леви идеи. Боже! Пази Боже!
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целта е да сме първа политическа сила в България, за да фалираме за четвърти път България. Мина доста време откакто фалирахме на 3 пъти България след 1989г. За 15 години я обезкостихме.Приватизирахме всички работещи предприятия и заводи. Фалирахме ги и за 3 дни ги нарязохме на скрап. Създадохме банковите пирамиди.Отворихме 1-ва частна банка с кредит от БНБ.Отворихме 2-ра банка с кредит от първата.Раздадохме куфари с пари на нашите хора.Куфарите вече са празни. Време е да ограбим България отново.
2
2
 
18
 
! Отговори
Божков-че преди 3 години
Като те гледам си направо ,,младеж" от дубайски-я хайлайф!
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кега така ли се казва?Както и да се "обновявате" все сте си тая манджа с грозде.