Борисов: Продължаваме да подкрепяме Добрич, отпуснахме 1,5 млн.

„Като направим и АМ Хемус, ще се осигури добра връзка“
Обновена: 14 фев 2021 13:43 | 14 фев 2021 13:40, Елка Василева
53
Борисов: Продължаваме да подкрепяме Добрич, отпуснахме 1,5 млн.
Снимка: МС

„Продължаваме да подкрепяме Добрич. Преди дни отпуснахме 1,5 милиона лева за подобряване на пътната инфраструктура в града. Детските градини и училищата са санирани, индустриалната зона се развива, а като направим и автомагистрала Хемус, ще се осигури добра връзка със столицата и другите градове“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който огледа на място новоремонтирания булевард „Добруджа“ в Добрич, съобщи правителствената пресслужа.

Премиерът припомни, че преди 3 години пътят е бил в много лошо състояние. „Прекрасен край е Добрич, нека хората да знаят, че няма значение от коя партия е кметът, правителството ще подпомага всяка община в България“, категоричен бе Бойко Борисов.
 
Кметът на Добрич Йордан Йорданов изказа благодарност от името на жителите на града за подкрепата на изпълнителната власт и уточни, че отпуснатите през януари т.г. средства от близо 1,5 милиона лева ще бъдат вложени в основен ремонт на ул. „Генерал-майор Стефан Попов“ и на още няколко натоварени и интензивно използвани участъци от уличната мрежа в града.

С извършването на предвидените ремонтни дейности ще бъде отстранена компрометираната пътна настилка в Добрич и ще се създадат условия за подобряване на движението на автомобилите и ограничаване на предпоставките за пътно-транспортни произшествия. Кметът Йорданов изтъкна, че новата и модерна инфраструктура е от изключително значение за развитието на бизнеса в региона.

Министърът на труда и социалната политика Деница Сачева информира премиера Борисов, че чрез антикризисните мерки на правителството област Добрич е получила над 18 милиона лева за запазването на повече от 8000 работни места.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5 милиарда заем се взеха за да се раздават предизборно. Просто и ясно!
20
1
 
7
 
! Отговори
До 27 преди 3 години
На гости му беше Сашо Диков и му го каза защото Слави Трифонов се кълнеше че трети или четвърти щял да е неутрален а Диков му каза имаш две възможности зависи от теб кого ще подкрепиш средно положение няма така е направена конституцията
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ела в софия при протестиращите къде се криеш по чукарите ,да те замерят по жълтите павета с топки от сняг ,цяло лято се крйййй като мишка що не излезна пред народа бе говедооо,няма да отървеш затвора да знайш че бай ставри ви чака с шиши и каскета начело с турчинна.
18
1
 
18
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ЧОВЕК КАТО НЯМА РАБОТА ПО ЦЯЛ ДЕН СЕ ЧУДИ КАКВО ДА ПРАВИ И СЕ ШЛЯЙ ПО ПЪТИЩАТА
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека народът от 1 март до 4 април да яде и пие за здравето на новата герберско-седесарска победа и нашите нови патерици от "Неволя". Слави Трифонов ще се присъедини след победата към победителите. Ще му дадем пари за телевизията, завалията. И той е с патерици и инвалид, сляп. Трябва да помагаме.
16
2
 
13
 
! Отговори
До 24 преди 3 години
Виденов живее в панелка и кара стара барака Костов как живее а
15
13
 
4
 
! Отговори
Биволъ преди 3 години
Обикаляй Баце, вдигаш им доста кръвното на червените, току виж си им докарал инфаркт.
14
12
 
5
 
! Отговори
Бай Баяни преди 3 години
Най-големите циркаджии са правителствата на БСП водени от Луканов,Виденов, Станишев. Излъгаха народа да ги избере и после го окрадоха.
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради изборите отваряме всички ресторанти на 1 март. За да няма протести и спекулации, че сме ги затворили.След изборите пак ще ги затворим и ще излекуваме всички жертви на изборното отваряне на ресторантите.
12
1
 
6
 
! Отговори
Цар Каун преди 3 години
Днес не е Хелоуин, а Кауин.
11
1
 
19
 
! Отговори
Цар Ваньо преди 3 години
Днес мислех, че е свети Валентин, а не Хелоуин (Тиквинден), че през 15 минути пускат статии за тоя...... Я се стегнете, малко... Следващата какво ще гласи.,. Б отиде до к...фа по малка нужда, и се ракува с кмета на Горноселци?!
10
2
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Що плашат ората с таз...люта зима,не знам.Ей на,на снимката Боко в Делиормана с десетина около него,все...гологлави.То верно,че...дебелокора тиква не мръзне;явно са от тях.
9
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Позитанските *** са надращили само 9 коментара под статия за Борисов???Рубли нет???
8
4
 
18
 
! Отговори
любопитен преди 3 години
Днес екскурзията е с Кугър-а или Фалкон-а?Горките служители на НСО, жипката е доставена предварително с подгряти седалки да не му мръзне *** на мутрата.
7
5
 
17
 
! Отговори
мак преди 3 години
Интересно, на какъв принцип т.лупа изибира придружаващите го екскурзианти? То стана цяла армия на безплатни пътувания, командировки, ядене-пиене в нЕкоя кръчма отворена само за тях. Пар.азити.
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов като направи АМ Хемус ще започнат ремонтите.
5
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Каква е идеята от всичко това?! За това са на власт да разпределят наши пари. Все едно аз да пиша всеки ден в моя фейсбук следното. "семейството ми реши да отпусне 12 лева за тоалетна хартия". "на днешното семейно заседание решихме да заделим 6 лева за картофи и грах". Тотална малоумщина
4
4
 
16
 
! Отговори
МАЙСТОР ЧАСОВНИКАР преди 3 години
ВРЕМЕТО НЕ ЧАКА, ТО ТИК- ТАКА. ОСТАНАХА ТИ 49 ДНИ, МУТРО ГАДНА.
3
4
 
20
 
! Отговори
мак преди 3 години
Май познах - до края на деня 18 статии за т.лупа с едни и същи ди.в.отии, раздава, работи, грижи се. Вие сайт ли сте или под.л.ога? Него кой ще освидетелства, горкия, представа нямам.
2
3
 
2
 
! Отговори
2луп преди 3 години
Keep digging. Още може. Довечера искам 20 статии+ за този ***