Борисов се среща с Курц за ваксините

Ще разговоря и с премиерите на Чехия, Латвия, Словения, Хърватия
70
Борисов се среща с Курц за ваксините
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов ще участва днес в работна среща с австрийския канцлер Себастиан Курц и премиерите на Чехия - Андрей Бабиш, на Латвия - Артурс Кришянис Каринш, на Словения - Янез Янша и на Хърватия – Андрей Пленкович, съобщиха от правителствената пресслужба.

Още по темата


В рамките на събитието, което ще се проведе в австрийската столица Виена, шестимата лидери ще обсъдят своята позиция, чрез която призовават за дискусия на европейско ниво относно доставките на ваксини срещу COVID-19 и за справедливото им разпределение въз основа на процента на населението на всяка страна членка на ЕС.

След края на срещата е предвидена пресконференция, в която ще участва и българският премиер.

В рамките на визитата си във Виена министър-председателят Бойко Борисов ще проведе и двустранна среща с канцлера на Австрия Себастиан Курц.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: борисовваксиниКурц
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
2
 
! Отговори
КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ преди 3 години
ДАВАЙ БОЙКО, НАПРЕД И НАГОРЕ КЪМ ПОБЕДАТА !!! БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Я ЗАСЛУЖАВА !!!
63
3
 
2
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
Аз харесвам много управлението на БОЙКО и ГЕРБ !!! Разочарова ме РАДЕВ започна много да лъже!! ЛЪЖЕЦ ИЗЛЕЗЕ!!
62
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-1, чул те господ.
61
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-41 ,тази лъжа за спирането,твоя любим от банкя 100 я повтаря,но не стана истина.
60
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Калеко Алеко,прав си с *** може да се среща,неграмотнико калеко.
59
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До СТРАНДЖАТА,първо двамата да се ***,защото и двамата са комунисти,не може фашист да стане шофьор,в милицията,нито фашист може да влезе в милиционерското училище"Симеоново",макар и в пожарникарския факултет,не знам *** дали ме разбра.
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възстановявайте Австрийската империя и напускайте ЕС.И ние ще влезем там.По-добре с австрийците,отколкото с френско германските луди.
57
6
 
7
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
Защо отказа през октомври ваксината на Пфайзер, защото няма хладилници и защото била по-скъпа. Значи за герберите - членове на|СИК сега има Пфайзер, а за лошия човешки материал - от боклукчивата Астра Зенека, дето и нея я няма и хората умират от нея. Къде са ти ваксините, ТИКВО? Не те ли е срам? Да те вградят в асфалта на скапаните ти магистрали, дето се нуждаят от ремонт веднага след построяването, това ти пожелава българския народ.
56
4
 
9
 
! Отговори
Иван е ненормалник преди 3 години
До ИванНе си добре, Радев, Манолова, Нинова и Христо Иванов са виновниза това положение, скъсаха се да внушават на хората, че такова нещокато ковид 19 няма, но не им попречи първи да се ваксинират при зелениякоридор.
55
6
 
3
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
И ДА ПИШЕШ ОТ МОЕ ИМЕ , СЕ ОТЛИЧАВА , ЗАЩОТО НЕ ОБИЖДАМ НИКОГО !!!
54
10
 
6
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
ДО # 56 ,АКО МРАЗЕЗЩИТЕ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ СА КОМУНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ , ТО БСП ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ С 77 % !!!АЗ МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ И ДИКТАТОРИТЕ !!!ТИКВАТА Е И ДВЕТЕ !!!
53
4
 
10
 
! Отговори
До БАНко преди 3 години
Освен че пишеш с главни букви умозаключенията си е хубаво да ги оцветиш и в червено, като онези крилати лозунги от времето на Тошо ... !!!
52
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Разликата в процентите на предстоящите избори ще бъде в съотношение 2 към 1.Интелигентните веднага ще разберат в чия полза.
51
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човека не е виновен че е психясал. :)
50
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На хемороидите си е седнал.
49
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На хемороидите си е седнал.
48
7
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
БРАВО БОЙКО, БРАВО ЦЕЦО! ВСИЧКИ КОМУНИСТИ КЛЕЦАЙ!
47
9
 
11
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Заради глупостта на една тиква, бяха загубени хиляди човешки животи. Много ваши любими хора ще останат инвалиди за цял живот. Вината е на едноличното управление на тиква, която цели да остане на власт на всяка цена. Тази тиква иска да продължи да ограбва бъдещето на вашите деца. Колко от вашите близки и приятели пострадаха заради некадърното управление на безмозъчната тиква? Всеки един от вас е засегнат от действията на мафията, превзела вашата родина.Вие троловете сте съучастници във това.
46
10
 
12
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Тази тиква още ли е премиер?!? :DВ новинарските сайтове гъмжи от ГРОБ-арски ***. Вземете си парите, които мутрите откраднаха от вас и вашите семейства. Ограбват ви всеки ден чрез данъци и такси. Вие и вашите семейства рано или късно ще се сблъскате със последствията от мафиотското грабителство. Вие сте съучастници на системата, която ще ви донесе нищета и агония.Вие и вашите близки сте потърпевши от действията на мафията, която цели да остане на власт за да продължи да ви ограбва.
45
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай *** е тръгнал за Виена да пита дедовия как да се оправи ваксинацията. Абе Буци, какъв е смисъла да се срещате с премиер, който и да знае нещичко няма как да го сподели със комична и тотално дискедитирана фигура като ББ