Нинова отговори на Борисов:"Мен ме няма във Вашата азбука!"

Лидерът на БСП с пост в социалните мрежи
Обновена: 18 апр 2021 11:39 | 18 апр 2021 11:35, Петя Славова
216
Нинова отговори на Борисов:"Мен ме няма във Вашата азбука!"
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на премиера в оставка Бойко Борисов в социалните мрежи.

Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред "Позитано" от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП  отвътре, защото само нас не можахте да купите.

Още по темата

Интересно е, че в изброяването на имена днес пропуснахте най- големите си любимци в БСП, които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко- продажба на имоти, на горива. ВЕЦ-ове, назначения.  
Като сте казали А, кажете и Б.

Едно знам със сигурност - и до Я да го изкарате, мен ме няма във Вашата азбука", написа Нинова в профила си.

Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред "Позитано" от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат...

Публикувахте от Корнелия Нинова в Неделя, 18 април 2021 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
8
 
2
 
! Отговори
Цитат преди 3 години
Бойко Борисов може да загуби истинската символна власт на силата - като на Маджо и ***, ако загуби същинската - икономиката и парите. Това може да стане, ако партньорите му в икономиката го извадят от играта и "партията" му отнеме финансовия ресурс.Засега никой от "партията" не е поставил на дневен ред същинската власт на Борисов - финансовия ресурс, с "Къде са парите?" и никой от партньорите му в корпоративната схема не му е скочил."Партията" може ли да го направи - да го извади от трафиците с Ердоган, американците и... прокситата на Путин?
127
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бат Бойка, сега ще премести съдържанието, от едното в другото чекмедже.
126
4
 
19
 
! Отговори
аз преди 3 години
Безпомощна лидерка с безпомощна партия.Колко избори спечели Нинова.Някой спомня ли си.На тези избори партията вече се брои за треторазрядна.И пак някой друг и е виновен.Кога ще си поемеш вината др.Нинова.Май никога или докато твоите другари най накрая се престрашат да те изметат,че да измият срама,който им натресе.Ей,нагъл човек
125
13
 
4
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 години
Интересни са ми пишман-анализаторите, които откриват много акъл или хитрост у Бойко, който сам си е признавал, че е п'рост. Много акъл и много хитрост ли се иска, за да видиш че при този парламент няма как да приемат правителство на ГЕРБ?Бойко просто няма избор. Предлага правителство с надеждата, че ако се види че Слави не се справя (не е изключено) да каже: "Аз такова чудесно правителство ви предложих, даже не предложих себе си". Та да се каже електората "хайде да го изберем пак".
124
16
 
8
 
! Отговори
Дотук с Бойко преди 3 години
Време е да се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка заради която вече трети мандат на Бойко сме все на опашката на ЕС - най-бедната и корумпирана държава. Стига му толкова. Да връща мандата, да си изпразва чекмеджето и да се изнася към Барселона. Никой не иска дори и да говори с него.
123
11
 
6
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 години
До Анонимен 127: Нищо не е откраднала Корнелия Нинова. Продала си е акциите през фондовата борса и вече отдавна не притежава нищо от Техноимпекс.Ако имаше нещо вярно в това, от ГЕРБ нямаше теб да чакат да го пишеш тук. Отдавна спряха да приказват - оставят тая дъвка на *** като теб.Нека да започнат да разследват Бойко, та да видим какво чудо ще излезе.
122
2
 
10
 
! Отговори
САМО ГЕЧЕВ МОЖЕ преди 3 години
ДА НАПРАВИ СРЕДНА ЗАПЛАТА 3/5ДЛ.
121
6
 
18
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Е тая е уникат,Борисов бил плащал на хора, да викат оставка на Позитано,а всъщност Борисов иска г-жа Лъжа, да остане още малко,за да затрие партията,таз е тотално из вет ря ла ла ла
120
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВОДИ НИ ПАРТИЙО ЛЮБИМА КЪМ ФАЛИТИ НИ ВОДИ И РАЗКОСТВАНЕ- МИН ЗАПЛАТА 1.8 ДЛ ГА РУМЕН ГЕЧЕВ БЕШЕ МИН НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ.
119
15
 
6
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Бат'ви Бойко е вече бита карта. Даже не смее да се покаже. И никой няма да излезе да го спасява както по времето на Орешарски. Не и този път. Свиквайте.
118
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЛЕД РУМЕН ГЕЧЕВ- НАД 2500% ИНФЛАЦИЯ- СПРАВКА НСИ, КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ....
117
2
 
4
 
! Отговори
Цитат преди 3 години
"Партията" ще демонтира ли икономическата конструкция на Домусчиев, Пеевски, Маджо и ***, която е истинската "паралелна държава" - политиците са им клиенти?! Домусчиев ли няма позиции в партията на Слави Трифонов, или Пеевски, Маджо и *** нямат? "Слави" може ли да е новият Пеевски или новият Борисов за тях?Бойко Борисов се притеснява само от информационния ресурс и влиянието на US факторите в София. ("Руското ресто" се видя - медиен мит.)bgsniper/sniper/16327-1
116
2
 
15
 
! Отговори
..НО ВИ ИМА В ФК преди 3 години
СЛЕД КАТО ИЗБРАХА РУМЕН ГЕЧЕВ В Ф КОМИСИЯ СЕ СТЯГАЙТЕ ЗА МАСОВИ ФАЛИТИ- ГА БЕШЕ МИН НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ ФАЛИРА 15 БАНКИ.
115
5
 
18
 
! Отговори
Е. Е.Т. преди 3 години
Отвратителна жена.Тя май не помни какво говореше през изминалите години. Мегданска звеноводка от Мизия или Крушовица-окръг Врачански.Та те нейните съселянки се отказаха от нея, защото ги шляпаше едни....,,Излез да се разберем по мъжки навън..."
114
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До тролската дружина 124Курнелия ги е откраднала с врътки просто е изтекла давноста затова прокурора не може да я разследватя си е крадла
113
16
 
8
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
Дойде краят на едноличното управление на банкянският хитрец Бойко. Дотук беше. Никоя от останалите партии не иска дори и да разговаря с него.A БСП е в много добра позиция.Трето място на БСП в момента е по-добро от първо или второ. Какво щеше да се получи ако БСП имаше гласовете на ГЕРБ? Цялата нова опозиция 'Има такъв народ", "Изправи се" и ДБ щяха да се обединят срещу БСП и те пак нямаше да направят правителство. А сега се обединяват срещу ГЕРБ и, щат-не щат, ще търсят подкрепа от БСП.
112
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** чака парите за въстановяване от Европа за да си напълни гушата за пореден път
111
14
 
4
 
! Отговори
До тролската дружина преди 3 години
Техноимпекс? Все същата гербаджийска тролска дъвка. Хайде стига г'лупости. Корнелия Нинова е купила акции от приватизираният Техноимпекс и ги е продала през фондовата борса. А в процедурата по приватизацията са участвали двама зам. министри от кабинета на Иван Костов.Ако имаше нещо още да се разследва, Бойко и каскетурата отдавна да са се задействали. Оставят го на такива като вас дано излъжете някого.А корупцията я търсете в чекмеджето на бат'ви Бойко. Като си отиде Гешев много още ще излезе.
110
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кака Смешка пак се е помислила за пъпа на политиката! След като сама се провали, си търси виновни наляво и надясно. Борисов си няма други кахъри,та ще се занимава с тази циркаджийка..
109
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
караво дебела, стига лъга и смърдя в простанството