Нинова: Някой виждал ли е Слави Трифонов на протестите?

Не ги наричайте партия на протеста, зове тя
20 апр 2021 09:00,
488
Нинова: Някой виждал ли е Слави Трифонов на протестите?
Снимка: БГНЕС

Все повече се шири лъжата, че трите нови партии са партии на протестите, а БСП - на статуквото. Имам един въпрос и пет факта. Въпросът: Някой виждал ли е Слави Трифонов и сценаристите му на протестите? Не. Защо тогава ги наричате партия на протеста? Това попита в профила си във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

Тя посочи следните факти: 

1. Аз и цялата парламентарна група излязохме пред президентството още първия ден на протеста

2. Многократно отправихме призив към нашите структури да се включат и го направихме - депутати, общински съветници,членове и симпатизанти бяха всеки ден по площадите в страната

3. Нашата телевизия от ден първи отразяваше събитията, на живо излъчване, често до полунощ и сътрудничеше с Ройтерс по тяхно искане, за да види целият свят какво се случва в България

4. Направихме собствен протест с хиляди наши членове и симпатизанти като преместихме събора от Бузлуджа на жълтите павета

5. Единствено БСП внесе вътре в парламента исканията на протеста като законни и докрай се бори за тях.

Това са необоримите факти. Част от стария модел на управление е манипулацията. Част от промяната е да се уважава истината. Ние сме за промяната. Последователни и принципни, както сме били досега, написа още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


488
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учиндолския чалгар беше за затвор още докато си водеше мизерното шоу,къде се бъзикаше със *** и пульо,а даже Кубрат Пулев се беше канил да го бие заради подигравките с Андреа..
23
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП се държат като отхвърляна жена.... Казват ни ,че са красиви и способни,а никой не ги иска....
22
7
 
20
 
! Отговори
Коурнела преди 3 години
Тая срита кошчето с търпение и не виждам на какво стъпва,за да си позволява подобен коментар?Това ,че някой е бил на площада означава,че има повече право в обществените си искания ли?
21
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Готови са на всякакви врътки и схеми само и сано да се докопат до кокала. Така им е заповядано от Москва. Българите са мазни и гадни предатели. Представете си народ който не го е грижа за собствените му деца доста се приближаваме до *** не мислите ли. Но важното е на приказки и съмочуствие да го докарваме.
20
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей тая женица е направо за съжаление,абе гледай си там проскубаната партия която ти с твоето мъдро ръководство успя да я докараш до един файтон хора и престани да се занимаваш с другите!
19
5
 
21
 
! Отговори
Ама преди 3 години
куха лейко, при такъв изборен провал всеки лидер с достойнство трябва веднага да напусне поста! Ти продължаваш да наглееш!
18
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави е единствения човек дето не погази реда и правовата държава и направи подписка съвсем законно и Конституционно. Знаем обаче едни депутати, дето не излязоха от НС Слави като беше там със 3 млн подписа да се поинтересуват от волята на Суверена и педадоха народа си, като последни мишки.
17
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И твоите и чуждите искат да се разкараш!Върховен табан-сурат!
16
10
 
14
 
! Отговори
25614 преди 3 години
Така е, буквално погледнато. Само че Слави Трифонов и неговите сценаристи протестират много по-отдавна. Това не може да се отрече от никого. А всъщност, какво значение има кой как ще назове една партия, ако тя не е такава? Например Нинова нарича БСП лява партия. А поведението на БСП и по-конкретно на нейното ръководство няма нищо общо с лявото мислене.
15
11
 
14
 
! Отговори
Провокация преди 3 години
Ако Бсп продължава с този тон на следващите избори те няма да влезат в НС...
14
7
 
15
 
! Отговори
Евро Дикоф преди 3 години
До Анонименче сега чалгаря кого е бил бе ***, като 10% е зад ГЕРБА.
13
13
 
14
 
! Отговори
ДА НАПОМНЯ НА БСП преди 3 години
Нинова върни 6 000 000 те милиона и тогава питай. МНОГО НАГЛА.
12
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави и Боко пият в избата в Банкя и се смеят на стадото!
11
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарке, не съм гласувал за Слави, но човекът каза, че не иска да политизира протестите както някои партии. Кое не е ясно?
10
6
 
46
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Събудих се, и о какъв прекрасен пролетен ден. Но допуснах голяма грешка, че пуснах телевизора по БНТ и о ужас, мутрата Хаджигенов ме учи на морал там, превключвам БТВ и още по голям ужас, Костинбродската мутреса Мая Манолова Сетра Галева, се е запенила там. Не се реших да пусна НОВА ТВ, защото я на онова БСПелерастче Тошко Африкански, я на старата мома Дончева, щях да се натъкна. Денят ми вече не е хубав, щом мутрите са победили, и само с 4% са превзели целия ефир, какво ли щеше да е ако имаха не 4% а 5%. Да гледаш другарката Мая Манолова как ти говори за морал, все едно порно звездат
9
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бяха пред парламента на едно столче, те бяха първите протестиращи. Друтите пък не са протестиращи, а вандали. Слави не е замерял никой със яйца. Слави е велик човек и пак ще ви бие на всички избори. Свиквайте.
8
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"4. Направихме собствен протест с хиляди наши членове и симпатизанти като преместихме събора от Бузлуджа на жълтите павета"Тая е толкова просста, че си призна директно, че "протестърите" са платени и организирани партийни функционери, а не "гражданите", както тръбяха през цялото време.
7
10
 
41
 
! Отговори
предлагам преди 3 години
За следващите избори, ЗАБРАНА за гласуване от чужбина.Който е тук в България, той да гласува.
6
9
 
17
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Ми що го подкрепяте *** кранто...
5
4
 
9
 
! Отговори
Чичко преди 3 години
Те така Те и тези и те станаха протестъри