Нинова: Някой виждал ли е Слави Трифонов на протестите?

Не ги наричайте партия на протеста, зове тя
20 апр 2021 09:00,
488
Нинова: Някой виждал ли е Слави Трифонов на протестите?
Снимка: БГНЕС

Все повече се шири лъжата, че трите нови партии са партии на протестите, а БСП - на статуквото. Имам един въпрос и пет факта. Въпросът: Някой виждал ли е Слави Трифонов и сценаристите му на протестите? Не. Защо тогава ги наричате партия на протеста? Това попита в профила си във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

Тя посочи следните факти: 

1. Аз и цялата парламентарна група излязохме пред президентството още първия ден на протеста

2. Многократно отправихме призив към нашите структури да се включат и го направихме - депутати, общински съветници,членове и симпатизанти бяха всеки ден по площадите в страната

3. Нашата телевизия от ден първи отразяваше събитията, на живо излъчване, често до полунощ и сътрудничеше с Ройтерс по тяхно искане, за да види целият свят какво се случва в България

4. Направихме собствен протест с хиляди наши членове и симпатизанти като преместихме събора от Бузлуджа на жълтите павета

5. Единствено БСП внесе вътре в парламента исканията на протеста като законни и докрай се бори за тях.

Това са необоримите факти. Част от стария модел на управление е манипулацията. Част от промяната е да се уважава истината. Ние сме за промяната. Последователни и принципни, както сме били досега, написа още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


488
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
3
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
От тази криза оня - Фигуранта ще може да извлече много дивиденти, стига руснаците да успеят да го научат какво точно да прави. Правейки политически проект начело със зеления чорап, руснаците ще си върнат контрола върху вътрешната политика на България. Жалко е но е факт. Черепа ще финансира, за да му позволят да се върне необезпокояван и да завърти търкането на билетчета отново. Старата песен на нов глас с летец начело. Не сме чак толкова проЗти, за колкото ни мислят обаче.
363
2
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Хиените почнаха да се самоизяждат, а бутовете на убитото животно още не са им подхвърлени. От една страна ми е много приятно като гледам тази как унищожава комунистическата партия отвътре, обаче от друга страна като знам че политическата криза ще задълбочи икономическата и най-вече здравната, ми е тъпо, защото ние сме потребителите на техните дразги. Клоунски парламент, избран от изтерични чалга девочки, които са навършили 18 миналата година и мият чинии в някой бар на запад.Да ни е честит!
362
1
 
5
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Най-грозното и цинично нещо в новото НС беше как ужНеРосенец, уж НенаДоган ДБ се целунаха с ДПС за председателите на 2 комисии, т.е. за около 20 мил лв. А после заедно ДБ=ДПС спряха предложението на Нинова Бойко да не харчи пари и да назначи за 5 г свои хора в енергетиката, т.е. подариха 250 мил на Бойковите `ора. Искат да изолират БСП, ама не - всъщност искат голямата баница за себе си, не за народа. Всичко лъсна и съвсем ще лъсне.
361
4
 
1
 
! Отговори
нона преди 3 години
бсп и промяна ?!?!?!? и как точно
360
4
 
5
 
! Отговори
ПОЗОР И ПОГРОМ преди 3 години
бабата ПИТА И АЗ ДА ПИТАМ КОЙ ДОПУСНА ГУРУТО НА ИКОНОМИЧЕСКАТА МИСЪЛ ГЕНИЯТ РУМЕН ГЕЧЕВ ДА БЪДЕ В КОМИСИЯТА ПО ФИНАНСИ- ЗАБРАВИХМЕ ЛИ НЕГОВИТЕ ЗАСЛУГИ ЗА ТОВА МИН ЗАПЛАТА ДА СТАНЕ 5500ЛВ- А В ДЛ- 1.8ДЛ- КЪФ ВЪЗХОД В ДОХОДИТЕ НИ ЧАКА НАЛИ ГЕЧЕВ- ТИ СИ ПОГРЕБАЛНИЯТ АГЕНТ- ТЕ ТИЯ ПОГРЕБАХА БГ ИКОНОМИКА- 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ- ПАК ЛИ ГИ ДОПУСНАХМЕ ДО ФИНАНСИТЕ....
359
4
 
6
 
! Отговори
ДА НАПОМНЯ НА БСП преди 3 години
И днеска да се съберете БСП и да решите въпроса с надвзетите субсидии, че ми ее не ми е омръзнало да те подсещам. 6 000 000 лева как искате ги връщайте. НИЕ ПОМНИМ. ПРИЯТНО МИ БЕШЕ ДА ТИ НАПОМНЯ АИДЕ ЧАО ВСИЧКОТО БСП.
358
1
 
4
 
! Отговори
Абе къде е преди 3 години
ЧУКалов.Никъв го нема.
357
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали помните как Бялата Златка се криеше под масата като се опита да се присламчи към протестиращите?!На есен,ако не и по-рано ще има протести.Яки!Да видим тогава тази *** и сестрата Галева с адвокатчето под какво ще се крият.
356
2
 
4
 
! Отговори
крушоФската селян преди 3 години
ка трябва да разбере действителността, а тя е, че копилдацитеНа100 годишната мандраджийскаКурва са дълбоко в историята......
355
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая пък, Слави никой не го е виждал отдавна. Изобщо има ли такъв Слави? Да не го мъчи склерозата и да е забравил какво трябва да прави напоследък?
354
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито Бясно Срутище Позитано, нито Има Такъв Клозеееm са били по протести. Иво Божков документира протеста с ежедневни видеа. В страницата му може да се види цялата история на протеста с малко прекъсване от дни докато беше при баща си във Франция за седмица. Трифонов пращаше вечер един репортер да прави интервю на хора до шадравана. В ТВ 7/8 пускаха стари записи и много малко от протеста. Не те не бяха на протеста. Бяха само зрители.Телевизията на Нинова излъчваше малко.Иво Божков документира вс.
353
3
 
13
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Мангъра на къде фанА?
352
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той подклажда недоволство от години.Сега като не става за нищо реши, че трябва да управлява държава.А той ,горкия, без сценарий е гола вода.
351
0
 
17
 
! Отговори
Оставете Нинова преди 3 години
Тя това го казва за протокола.Тя си знае ,че 12-14% все ще събере.Вижте Манолова как се присламчи към протеста.И влезе във власта,ама ще бъде съвсем за кратко.Това ще е епитафията и в политиката.МАЙО:МУТРО,ВЪН!Т.ДОНЧЕВА:МУТРО,ВЪН!Другите двама нефелници,няма и да ги коментирам.
350
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До питане tri fon off
349
9
 
5
 
! Отговори
Варненец преди 3 години
Единствената тв, която предаваше протестите от първия до последния ден, бе Алфа на партия Атака. Те показаха всеки бит протестиращ, не един-двама студенти. Слави е поредният шут, не че не трябваше да се свали Бойко Банкев. ГЕРБ наложи диктатура и страх в цяло Българско. А ДБ се оказаха жадни за власт, защото не подкрепиха Меморандума на БСП и се прегърнаха с ДПС за две комисии, което значи горе-долу за 20-25 мил. БСП не е по-добра от останалите. Българите не мислят.
348
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не те иска, Нинова. Ти не си алтернатива на Бойко, а доказано си по-зле и от него. Твоят протест беше опит да се подмажеш и да излъжеш хората, ама ние сме те виждали и няма да се вържем. Партията ти губи подкрепа с всеки изминал ден. Надявам се, че не след дълго ще се състезавате само с ДПС и националистите.
347
2
 
14
 
! Отговори
питане преди 3 години
Има ли Такъв Трифонов.
346
16
 
4
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 3 години
Умните българи веднага забелязаха подлия замисъл на Винету да елиминира българите в чужбина като предлага мажоритарни избори само с 6 мандата за българите в чужбина. Тоест, българите в чужбина да могат да избират всичко на всичко 6 депутата от 240. И сега всички от простолюдието се тръшкат и мазнят на Винету и сочат Слави с пръст колко лош бил Слави,че не искал да подкрепи мажоритарния вариант на Винету. А най-простите слуги на Винету дори не се усетиха какво крои Винету за българите зад граница
345
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учиндолеца се оказа най големият лъжец дето лъсна на втория ден. Искам мажоритарни избори от 5 години ама като лапнах кокала вече не искам. Сега искам да строя в някоя градинка :))))