Нидал Алгафари: Обиден е начинът, по който Трифонов кореспондира с избирателите

Според него изборът на Антоанета Стефанова е бил ПР ход
1 май 2021 19:00, Нели Христова
144
Нидал Алгафари: Обиден е начинът, по който Трифонов кореспондира с избирателите
Снимка: БГНЕС

„При Антоанета Стефанова видях, че просто няма кой друг да се появи, който да може да бъде голяма фигура и да върне достойно мандата. Има и друго нещо – те се опитаха да си направят реклама чрез нея. По страшното щеше да е, ако тя беше станала министър-председател, защото според мен не е достатъчно подготвена. Смятам, че има достатъчно по-подготвени хора, които са управлявали някога”, заяви политическият пиар Нидал Алгафари пред NOVA NEWS.

Пиарът смята за обиден и начинът, по който Трифонов кореспондира с избирателите през социалните мрежи. Според него е било грешен ход от лидера на „Има такъв народ” да се появи пред една бяла стена, облечен с тениска, за да говори злобно и с омраза.

„Ако говоренето им ще е в стил „Тошко Йорданов”, по-добре да продължат да мълчат. Когато се обади някой от тях, го прави по не особено добър начин и им носи много негативи. Начинът, по който говори Тошко – с това озлобление, с този поглед, с тази високомерност, също не помага”, каза още Алгафари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо му е на Трифонов да ходи в медии които е явно, че не са свободни и са преднамерени срещу него?Тва че твоят шеф цяло лято се кри в джипката и комуницираше докато кара не ти е проблем обаче Слави не можел така ли? Защо такива двойни стандарти бе Алгафари?
9
15
 
7
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Нидал Алгафари започна с кръга Ку-ку. като се махна от Ку-ку поради негодност, се ориентира към БСП. Курумбашев пък към СДС - Евгени бакърджиев. След време се кръстосаха. Сега Алгафари припечелва, както дойде. Посредствем се оказа и той.
8
9
 
9
 
! Отговори
Дамян преди 3 години
Предател на всичко българско! Мафията защитава ! Гнусно е даже да ти се обръща внимание!
7
13
 
10
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
Клозети чистиш ти злобен ***.
6
21
 
8
 
! Отговори
Minuvach преди 3 години
Кое му е обидното на комуникацията чрез социалните мрежи бе ***? Нали целта е точно да се отбегне филтърът на медийте, за да имаме директна информация от първо лице!Поне като искате да критикувте измислете нещо по-градивно, иначе потвърждавате още повече тезата, че сте платени.
5
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
здравейте млади чалгари. Бати ви Славчо от учиндол ще ви осигури работа в БГ - време е да се връщате от Западна Европа и започвате да чистите клозетите.
4
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо искам да знам защо мнението на този е новина?Второ, що за име е Нидал Алгафари? Трето, очевидно е, че симпатизира на ГЕРБ и вероятно е финансиран от тяхЧетвърто, не за първи път говори със злоба не само към ИТН, но и към всички движения които се изправиха срещу БорисовИ за последно, какво точно значи политическия пиар?
3
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това беше звездния миг на Слави. Има един лаф не гони птиче ако ти седне на рамото
2
27
 
14
 
! Отговори
Ей преди 3 години
платен арабин-*** на ГРОБмисшиш, че с тива облъчване ще постигнеш нещо??? Марш на днешния празник ще облъчва гнусяр
1
23
 
15
 
! Отговори
Ели преди 3 години
Да се прибира обиден в Сирия!