ВМРО иска широко патриотично обединение, кани Атака, НФСБ и Воля

Каракачанов предлага: Лидерите да не влизат в листите за вота
13 май 2021 13:05, Красимир Ангелов
119
ВМРО иска широко патриотично обединение, кани Атака, НФСБ и Воля

45-ото Народно събрание беше най-грозният парламент в българската история. В него взеха връх желанието да се решават лични и партийни интереси, заяви на специална пресконференция лидерът на ВМРО и бивш вицепремиер Красимир Каракачанов.

Той подчерта, че ВМРО ще търси коалиция на патриотичните сили, основаваща се на ясни принципи, а не на просто механично обединение на гласове.

Още по темата
Каракачанов предлага на лидерите на патриотичните партии Атака, НФСБ и Воля коалиция, като лидерите на тези партии да останат извън депутатските листи, защото лидерите са виновни за неуспеха на последните избори. По думите му така самите лидери ще покажат на хората, че България стои над личните им проблеми.

Според Каракачанов най-приемливият вариант за партията е тя да се яви сама на следващите парламентарни избори. "Ние сме готови да повторим това, което направихме като кампания. Няма от какво да се срамуваме", подчерта бившият министър на отбраната.

Той посочи, че от ВМРО ще търсят обединение с останалите патриотични партии по седем приоритета, сред които запазване на традиционните семейни ценности, срещу Зелената сделка, за интеграция на малцинствените групи и др. Сред приоритетите е и промяна на Конституцията, с която да се дадат повече правомощия на президентската институци, а депутатите да бъдат намалени спрямо броя на населението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
4
 
14
 
! Отговори
Айде ВМРО да влиза преди 2 години
че ВМРО-ДПМНЕ оттатък границата умряха от скука и жалеха за дружката си Каракачанка.Друго нещо си е джумбуша. А и парици капят.
60
8
 
20
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Какви патриоти сте вие бе с терористичен лагер на смъртта в Перник - патриоти продали се на ЦРУ, патриоти с татарски имена!
59
7
 
9
 
! Отговори
отчаян ход преди 2 години
гледам, заедно са събрали около 6.4% на тези дето минахаочаквам огромен като бройка вот от чужбина на предстоящите и няма да минат 4%дали няма да поканят и крадеца на субсидии от възраждане?
58
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се съберат отново,че да не хабят желязо.Всичките на една релса навързани и в морето.......
57
3
 
28
 
! Отговори
ivailo преди 2 години
Тая коалиция трябва да я кръстят " Събрани от кол и въже "... То бива да искаш да се добереш до властта , ама такъв буламач , на нищо не прилича.
56
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога повече Волен, Каракачанов , Марешки и другите мушинници !
55
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До bmsНяма как хора забъркали се с националните предатели от герб , да се наричат патриоти. Няма как.------Глупости,в политиката винаги трябва да има компромиси и разбирателство, да не би Демократична България да не беше първа шпага и коалиционен партньор на ГЕРБ? Но сега нещата се промениха,а патриотите нищо лошо не са направили на никой,че да се срамуват от себе си или да се тревижат от нещо
54
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 55На КОЙ беше министерсвото на ОТБРАНАТА и 3 милярда дадени ЦЯЛАТА СУМА за нещо което даже и ЗАВОДА НЕ ПОСТРОЕН ДА СЕ ПРАВИ????
53
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рубладжийските партийки са останали без рубли в чекмеджетата та затова са готови да продадат и собствените си майки само и само да влязат в следващия парламент.Жалки креатури на ДС.
52
3
 
18
 
! Отговори
Nona преди 2 години
Няма значение как,важно е да се докопат до властта!
51
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
честит рамазан байрам на всички мюсюлмани
50
13
 
6
 
! Отговори
българин преди 2 години
Мда. Явно Владимир Путин се е активизирал да обединява нацистките и фашистките партии в България.Това обаче няма да им помогне! Българският народ никога повече няма да позволи нацисти да влязат в българския парламент!
49
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименОПатриотите нищо лошо не са направили на никой, че да им "пари под ***", нито са изнудвали някой, нито са направили нещо лошо на някой, че да се тревожат! Тревожат се герберите,че в момента тяхната не е лесна.
48
4
 
21
 
! Отговори
bms преди 2 години
Няма как хора забъркали се с националните предатели от герб , да се наричат патриоти. Няма как.
47
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гнусното прасе Каракачанов ще направи всичко само, за да остане на софрата....
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще има ясни принципи за механично обединение на гласове, та пак да са на софрата. Като видяха,че паднаха зад борда са съгляасне ня всичко та да влязят в НС и ако им стигат процентите пак да управляват с ГЕРБ. Пък като влязат един път, може пак да се изпокарат и изпоплюят. Важното е пак да захапят кокала.
45
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами опитайте се, да се съберете всички патриоти, даже и Възраждане вземете и други партии,да видим какво ще се получи,все пак , трябва и българите да имат глас в парламента!
44
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Запари им под ***,защото разбраха че ще има разследване и започнаха да скимтят на умрело.Само заради имунитета се натискат да са отново в НС-то.Тия и с дявола ще се коалират,стига да отърват затвора.За едни чертежи дадоха 4 милиарда лева.А на ученията,нашите пилоти "летят"с разперени ръце и бръмчат с уста,тичайки по земята.Затвора им е малко.Едно време едни тарикати,като тези,са купили стари немски уръдия,само пребоядисани вмест нови,но са си платили за измамата.Та мислете преди да гласувате
43
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само без Атака и Воля, моля.Ако ги няма гласувам за вас.
42
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия са толкова патриоти колкото Бойко е премиер.