„Воля“: Обединението на Патриотите е правилен ход

То ще е стена срещу налагането на "джендър идеологията”
Обновена: 15 май 2021 15:00 | 15 май 2021 14:53, Елка Василева
133
„Воля“: Обединението на Патриотите е правилен ход
Снимка: БГНЕС

Идеята лидерите да отстъпят крачка назад и да не са водачи на листи ще предотврати всякакви атаки по повод минали проблеми между тях, които  вече са  решени, това заявиха от ПП „Воля“, след като лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов предложи обединяване на патриотичните формации за предстоящите избори, като лидерите им да не се кандидатират.

„ПП „Воля“ определя като правилен ход евентуалното обединение на патриотичните партии в България. Тази позиция многократно беше изразявана от лидера на „Воля“ Веселин Марешки преди и по време на последната предизборна кампания.

Още по темата

Компромисът и загърбването на егото са важни условия за постигане на такава цел. Идеята лидерите да отстъпят крачка назад и да не са водачи на листи ще предотврати всякакви опити за атаки, свързани с отдавна решени проблеми в отношенията им.

Силно патриотично обединение ще бъде единствената стена пред опитите за налагане на вредната за обществото ни „джендър идеология”. Широко представителство на патриотично настроените избиратели ще може да постави като основен приоритет въвеждане на адекватни антикризисни мерки в подкрепа на гражданите и малкия и среден бизнес, ще бъде отпор на опитите за вмешателство от страна на чужди емисари в управлението на България и ще бъде гарант за защитата на националните интереси.

Такъв патриотичен съюз няма да допусне превръщането и на следващото Народно събрание в поле на омраза, некомпетентност и подмяна на предизборни обещания. Както вече беше съобщено от кабинета на лидера на „Воля“ Веселин Марешки, предстои до дни ръководството да обсъди идеята и да излезе с официално решение“, посочват от „Воля“

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
6
 
! Отговори
самода питам преди 2 години
тия паРТидиоте къв *** (пол) та всички искат да са булки на жипката?
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха, тея наморници ги бях забравил...
51
3
 
9
 
! Отговори
Лелеле преди 2 години
Ей корумпе изнудва ли още бизнесмени пак ли им чупиш ръцете!
50
3
 
6
 
! Отговори
символично преди 2 години
ЯЛОВ <> ВОЛЯ
49
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изчезни и никога повече не се връщай, а най-добре е с приятелчетата ти от обединените да отиде в затвора до живот. При вас винаги има за какво!!!
48
1
 
8
 
! Отговори
голям майтап преди 2 години
4-5 булки се събират - само предлагат се като плейпатерици
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
магарешки времето ти отдавна изтече и ти на канала няма какво да се изяваваш никой не се интересува от теб и умрялата ти партия
46
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия па какви са Воля?А тоя на снимката защо не е в затвора?
45
1
 
14
 
! Отговори
т преди 2 години
една дума - мафиот
44
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За герберастките духачи - само шут по *** .Не обединение -клониране поне по 10 на *** ,които гласуват за тях би им помогнало .Нищо друго.
43
5
 
16
 
! Отговори
Венету преди 2 години
Кой пусна от затвора тоеа недоразумение по най бързия начин в килията защото цапа ш въздуха ТИ СИ ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ ЩЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ ТЕБ РЕЛСАТА И ШКЕМБЕ ВОЙВОДАТА С МОКРИТЕ Г ?????
42
17
 
5
 
! Отговори
Интелектуалец преди 2 години
10 минутен диалог между шофьора на Самолет Радев и големия политик, държавник и патриот Веселин Марешки:***/2RkIXxoВиждате на какво високо държавническо ниво е Марешки и как неадекватно се държи шофьора на самолет.
41
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много добър и конструктивен ход. Очаквам такъв формат патриоти да прескочи бариерата.Този последния парламент бе неумие, което е добре да не се повтаря.
40
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се обеденият само и само да се набутат в парламента! Марешки и другите псевдо патриоти сънуват да са *** не герберчетата, нали ги видяхме...
39
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Неволята нали ти казах че ще гледаш парламата през крив макарон. Помниш ли когато се подписа без да четеш какво подписваш. Още тогава казах че си подписа смъртната присъда. Играеше с Гърбавите а това народа не забравя. Хората които гласуваха за твойта партия не са гласували за да си патерица а опозиция и работа да вършиш. Сега обединение ли ще правиш с Русенскио Македонец и Скатажията с хотелите ли. Ще вкарате 10 човека и ще ги ползвате за патерица на някоя партиика За друго не ставате.
38
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сложили снимка на Умник с нещо пластмасово пред носа си , което пазило от вируси....
37
0
 
3
 
! Отговори
Ханибал Лектър преди 2 години
:-)
36
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смешници колко са жалки.
35
7
 
6
 
! Отговори
ВМРО преди 2 години
32 Така де, така процентите са верни, с тия руско мадуровски " машини" всякакви проценти са възможни в полза на руските " ПРОТЕСТНИ партии" + Бкп/ Бсп. Тия " избори" ще са първите в световната история където общата сума от партийните проценти няма да е задължително да е 100 хахах нали радев ще ги " смята", а Канчето Рачева ще си ги измисля и " отразява"
34
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мaгapeшкu защо все още не е в затвора? Нали го осъдиха на 2 инстанции!