Подслушваните политици били 82, 1/3 от тях от БСП?

Руските служби живели необезпокоявано, когато властвала ГЕРБ
143
Подслушваните политици били 82,  1/3 от тях от БСП?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

82-ма политици са били подслушвани у нас, като 1/3 от тях са от БСП, обяви Николай Хаджигенов, съпредседателят на партията „Изправи се! Мутри вън!“ пред Нова телевизия.

Още по темата

СРС-та са били прилагани както по време на протестите, така и преди изборите, твърди той.

Според него разрешения за подслушванията са издавани от Специализирания наказателен съд.

„Работили са три служби – ГДБОП, ДАНС и "Вътрешна сигурност". Всеки мобилен оператор има служител по сигурността, който държи топли отношения с ДАНС и ГДБОП. На подслушването му е придадена формална законност", каза Хаджигенов.

„Откакто ГЕРБ са на власт, всички руски служби живеят у нас необезпокоявано. Кои са руските шпиони – тримата български полковници ли? Това е смешна история. Димитър Георгиев, бившият директор на ДАНС, беше личната вълшебна пръчица на премиера Борисов – щраква с пръсти подслушване, щраква с пръсти шпиони. Нека да не забравяме, че независимият главен прокурор Цацаров беше всяка сряда при Борисов на оперативка. Сегашният главен прокурор пък му говори на шефе.Тази лична вълшебна пръчица трябваше да си отиде", заяви съпредседателят на „Изправи се! Мутри вън!" относно уволнението на шефа на ДАНС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руските служби принципно си живеят необезпокоявано. Това им е природата, те безпокоят другите.
44
1
 
19
 
! Отговори
Край преди 3 години
Политиците защо си говорят с криминални - сигурно за да питат как да направят живота на българите по-добър.
43
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо да ви подслушват на протестите.В ефир Христо Иванов получи поздрави от Маджо,ортак на Черепа.
42
1
 
15
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
Пълни глупости са това с добавянето на чужди номера към действащо сересе! Не става толкова лесно и веднага се хваща кой е злоупотребил с фалшивото присъединяване! Никой няма да си сложи главата в торбата толкова глупаво, защото това е престъпление! Да направиш подобно нещо е все едно да да извършиш убийство с регистриран на твое име пистолет и на местопрестъплението да оставиш касовата бележка от покупката на патроните заедно с бележката от плащането с твоята кредитна карта!
41
1
 
5
 
! Отговори
нищо лично преди 3 години
Важно е да знаем само руските служби ли са действали необезпокоявани по времето на ГЕРБ или въобще сме си били разграден двор за всички агентури. Нали сме наясно, че Турция, САЩ, Израел, Франция, Китай, Великобритания, Германия поддържат в изправност своя шпионски апарат. Ако техните шпиони са били поставени в невъзможност да действат на наша територия, благодарение на добрата работа на нашите служби, а само руснаците са имали спокойствие, нещата стават доста по-отчетливи. Да кажат истината!
40
1
 
12
 
! Отговори
Отвратен преди 3 години
До светнат.....Ама наистина ли съдиите са толкова прости??? Значи, според тебе, за да получиш разрешение за СРС трябва да прибавиш в искането за СРС телефона на някой, например на Фигурантов, към телефона на престъпник, например Черепа..и подслушваш Фигурантов? Ами, ако Фигурантов не говори с Черепа как ще бъде записан? А, ако Фигурантов говори с Черепа, тогава????
39
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А и докажи го хаджиьо. И аз мога да излезе и да врякам че си адвокат на мафията.
38
15
 
4
 
! Отговори
Ндрангета преди 3 години
Димитър Георгиев, бившият директор на ДАНС, беше личната вълшебна пръчица на премиера Борисов щраква с пръсти подслушване, щраква с пръсти шпиони. Нека да не забравяме, че независимият главен прокурор Цацаров беше всяка сряда при Борисов на оперативка. Сегашният главен прокурор пък му говори на шефе.Тази лична вълшебна пръчица трябваше да си отиде", заяви съпредседателят на Изправи се! Мутри вън!" относно уволнението на шефа на ДАНС.
37
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако са чисти и неопетнени би трябвало да са спокойни,но явно много ги е страх,че започнаха да им вадят кирливите ризи и това ще доведе не само до срив на изборите,а и до търсене на наказателна отговорност.
36
2
 
18
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
Ами хайде като се събере новото народно събрание да променят Конституцията и там точно да се запише, че няма органи и институции в тази държава, а каквото каже Йончева, Нинова, Манолова, Бабекян, Радев и въобще всеки комунист е само истина, цялата истина и нищо друго освен истината и готово, цъфаме и вързваме и живеем навеки в идеалната държава от 90-те. Стига глупости бе господа !
35
2
 
21
 
! Отговори
ДБ преди 3 години
- Ицо, Маджо звъня днес няколко пъти да те търси. - Чакай сега предавам на живо от протеста, после ще се чуемс него.Е те ДАНС подслушват Маджо, а ти като му звъниш много ясно, че ще цъфнеш в записа.
34
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво, ако го подслушват? Ще му разберат рецептата за туршия? Най-много да разберат как президента насочва бойкотиращия провека към него фактор с кой от съветниците му да се координират. Или как депутат от коалиция на БСП крои планове за улични погроми и метежи. И? ГЕРБ "поголовно"подслушват, а излизат само снимки и записи на Борисов. Това как става? И то незаконни. Нито с възможност за доказване на достоверността. Но всички ги одобряват! Нали подслушването е лошо нещо?
33
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
викат на Бойко мутра без доказателства, а адвоката на Божков, който иска да ги управлява и има 50 тома доказателства, че е крал, искате да му лапате пурата, така ли???? Той е чист?
32
3
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Май ще се окаже че в тази държава само аз не съм бил подслушван ... ***, пульо, Атанас и Карабас барабас ... се изредиха да се жалват как били обект на разработка от специалните служби без да могат да дадат преки доказателства за това ... имам един такъв познат който страда от параноята че постоянно е следен и подслушван въпреки че е регистриран и диспансерирзиран в съответната клиника със съответната диагноза ... !!!
31
3
 
18
 
! Отговори
Стига бе преди 3 години
Абе тия от мутрите вече ни имат за ***.Не знам за вас хора , ама за мен тези глупости вече започнаха да ме обиждат.Г-н Хаджигенов, стига с приказките, не стана ли време за факти и доказателства, а то едно и също всеки ден, тоя казал ония казал, имайте малко уважение към този народ, ние да не сме ***. *** !
30
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда, Елена Йончева повдигна завесата над дейността на Боковите наместници във феодалните вилаети и прокуратурата вместо престъпника Делян Добрев и родата му, погна Елена Йончева за измислени проблеми. Няма да я осъдят, но ще я разследват с години, за да има лост за натиск над нея да си мълчи.
29
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БългаринПоне е учила право, а не пожарна безопасност. Но викаш друго си е сикаджия да те управлява.
28
15
 
7
 
! Отговори
браво преди 3 години
Последният абзац е много точен! Браво!Истината боли, но трябва да се казва.Освен това Доган и Борисов са руски шпиони на доста по-високо ниво, но тях не ги пипат, защо ли?!
27
5
 
18
 
! Отговори
ддд преди 3 години
Благодаря умно-красиви протестъри, за това, че недоразумения като този управляват България и определят бъдещето ни! Дали се срамувате, че докарахте мая галева и татяна мултигрупова отново на власт? А, за това, че подарихте България на агентите на путин и с живота ни се разпореждат престъпници-олигарси/череп, маджун, василевич, баневич... и тралалайки-*** като спецовия, минетов, бабикьосания, разпопения, алкохоричката, ония майки и т.н? ? Не вярвам. Струваше ли си за 50-те лева от черепа???
26
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо да се грижат за националната сигурност,дансаджиите се занимават с подслушване на политици.Нормално за мутроландия.Цяло лято вожда се криеше от страх да не му се случи нещо лошо,а дупе.давците от службите му изпълняваха прищевките и слухтяха неудобните.Затова всички слуги на главния мафиот вън от службите и да се започне на чисто.