ГЕРБ за "Бръмбаргейт": Ченгеджийска операция и измама

Радев искал да обезглави службата, която разследва шпионажа
252
ГЕРБ за "Бръмбаргейт": Ченгеджийска операция и измама
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Скандалът с подслушването е „ченгеджийска операция“ и „измама“, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред bTV.
 
„Имат инструментите, имат властта да извадят всичко наяве. До днес нямаме нито едно парченце доказателство. Някакъв човек им бил казал, но кой е този човек?“, допълни Митов.

Още по темата

По неговите думи „машините са такива, че не могат да се прикрият следите на подслушването“, а освен това трябва да има разрешение за използването на СРС в регистъра на съда.
 
„Това е игра на институциите, те в момента се опитват да фабрикуват нещо, защото нямат доказателства", каза Митов.
 
„Ние също искаме да знаем дали е имало подслушване и да се разграничим от хората, които са го извършили“, но не се дават доказателства, заяви Митов.

Заместник-председателят на ГЕРБ коментира и рокадите в службите, както и дългите отпуски, които техните ръководители си бяха взели, преди служебното правителство да поеме управлението.

Според него службите не са били обезглавени заради дългите отпуски на техните ръководители, защото „тези хора имат заместници“. Самият той не можа да обясни дългите отпуски на техните шефове, но смята, че обезглавяване на  службите се извършва в момента от служебния кабинет.

„Президентът Радев искаше да обезглави една от службите и то точно тази, която се занимаваше с руския шпионаж. Президентът и до ден днешен не го е осъдил“, каза Митов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко ли време ще се занимаваме с тези глупости - едните казват едно, другите друго, а резултати няма. Бавно се топим, а все още най-важното в главите на много хора е дали си комунист, агент на ДС, руски шпионин, западно ориентиран и т.н.
118
6
 
7
 
! Отговори
бивш гербер преди 3 години
Като гледам какви неща започват да изплуват ... от пловдивските мутри с пагони, чрез българската банка за за развитие и енергийния холдинг и апи ... почвам да си мисля - добре, че Герб падна
117
2
 
6
 
! Отговори
А? преди 3 години
Къдравата Сю да не станал любовница на Боко?
116
0
 
5
 
! Отговори
иван преди 3 години
а на снимката кой е бръмбара и кои са ченгетата?
115
1
 
7
 
! Отговори
... преди 3 години
никой не ви вярва
114
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Куку,прав си,затова българите ,се отърваха от един некадърен комунист,от банкя.
113
6
 
4
 
! Отговори
МАШИНАТА БРОИ.. преди 3 години
КЪМ 11.00..........СА ПРЕБРОЕНИ 9 ФИРМИ, ОТ ОБРЪЧИТЕ ОКОЛО РАДЕВ.......... НЯМА ДА ИМ ПРАВЯ РЕКЛАМА-КОИ СА...........
112
3
 
6
 
! Отговори
4epa преди 3 години
4ЕСТИТ КОМУНИЗЪМ ДРУГАРИ !!!!!!!!! СЛЕДВАЩА НИ СТЪПКА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ БРАТСКА РУСИЯ !!!!!!!!
111
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-118,как ще има,като вашия вожд-слънце е наредил,да се унищожат ,доказателствата,също като разрешението му,лофците на шампиони,да излязат в неплатен отпуск,и за това ли искаш доказателства,но сметките на тиквата излязоха,като сметки,без кръчмар.
110
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Млък и взатвора престъпници нагли!
109
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямате нито едно доказателство че ГЕРБ са подслушвали някого. Занимавате се с интриги, докато икономиката на България потъва.Сезонът по морето е пред провал, протестират заведения и розопрпизводители.Вие не вземате никакви мерки и скоро народът ще ви поиска сметка!
108
5
 
6
 
! Отговори
МРАЗЯ ТЪПИТЕ ВОЕННИ преди 3 години
НАЙ-МЪРЗЕЛИВИТЕ...... НА 40 Г-ВЕЧЕ СА ПЕНСИОНЕРИ-НА ГЪРБА НА ИЗНЕМОГВАЩИТЕ РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ........... КАТО МЛАДИ ПЕНСИОНЕРИ, ТЕ ОСВЕН ЗА ИНТРИГИ И ПАРИ.,С ДРУГО НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ............. СЕГА - ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТ ВОЕННИ ***..... ГОЛЯМ ГЛАД ИДЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ....................... ВЪН, СЪВЕТСКА М*ТРО РАДЕВ!!!....
107
11
 
7
 
! Отговори
Куку преди 3 години
Българи,какво очаквахте от некадърни комунисти,културист криещ данъците си,неграмотния Минеков и ченгета които се занимават само с интриги и доноси....
106
2
 
16
 
! Отговори
българин преди 3 години
Господа,хайде стига сте ревали вече,сякаш властта ви принадлежи! Реформи ще има при всички случаи и който спечели ще управлява после!
105
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То Цецомобила снимаше нарушители *** пътя, което е практика в цял свят.
104
4
 
9
 
! Отговори
а тоя на снимката преди 3 години
какъв мазник е **** ееееее
103
1
 
8
 
! Отговори
.................... преди 3 години
За всички *** от герб--доказателства СЕ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД СЪДА!!!
102
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На ченгета си играете вие, господа герберасти, подслушващите и тормозещите народа, крадящите България!
101
0
 
11
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
Да подслушваш незаконно със служебната техника на ДАНС и ДАТО е все едно да застреляш някой със собствения си регистриран пистолет и освен това на местопрестъплението да оставиш касовата бележка за покупката на патроните и бележката от ПОС-а на който си платил с твоята карта!
100
11
 
7
 
! Отговори
ПАРИТЕ СА У РАДЕВ.. преди 3 години
ВСИЧКИТЕ ПАРИ........ ЕДНОЛИЧНО........ БЕЗКОНТРОЛНО...........................................................РУМЕН РАДЕВ........ ВЗЕ...... ВСИЧКИТЕ ПАРИ....., КЮЛЧЕТА....... И ПАЧКИ................................ ГЛЕДАЙТЕ СЕГА ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ ОКОЛО ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ............