Санкциите от САЩ - намек, че корупцията у нас излиза от контрол

Политическият живот у нас врял и кипял, предстояли сериозни промени
298
Санкциите от САЩ - намек, че корупцията у нас излиза от контрол
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Санкциите от САЩ са политически намек, че корупцията у нас излиза от контрол, смята  Милен Керемедчиев, бивш зам.-министър на външните работи.

Още по темата

„Много е важно да се отбележи, че законът „Магнитски”и неговата употреба в правния свят не е съдебен акт. Това е решение, което се подписва лично от американския президент, въз основа на предложение, което се прави от американски конгресмени. По закона „Магнитски”има много сериозен отзвук по целия свят. Канада и Великобритания също приеха подобен закон”, обясни Керемедчиев пред Нова телевизия.

Той допълни, че банките в САЩ кореспондират с почти всички банки в света.

Според него посланик Херо Мустафа е най-активният американски посланик за последното десетилетие в България.

„Още при стъпването й в длъжност тя даде интервю, в което каза, че борбата с корупцията ще бъде неин приоритет”, коментира бившият зам.-министър на външните работи.

По думите му да се направи толкова обстойно разследване на толкова много компании не е лесна задача.

Според  Керемедчиев САЩ рязко влизат в политиката на България.

„Както виждаме политическият живот у нас ври и кипи. Предстоят сериозни промени”, смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знак , че хунтата на фигуранта ще бъде санкционирана постоянно.Все пак от щатите не са забравили, че фигуранта налагаше вето на решението да купим американски изтребители и лобираше подозрително за грипени.
128
8
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АКО ИСКАТЕ ДА НАКАЖЕТЕ ФАЩ ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ !!! ВМРО Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ! НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ВИ ПРЕДАДЕ СЪЩО , ЗАЩОТО ТЕЗИ ЗА ПАРИ ЩЕ ПРОДАДАТ И МАЙКИТЕ СИ!
127
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Демократ "В списъка е и Кипър, а не можеш да ме убедиш, че там е пълно с русофили." Точно Кипър е ПРОЧУТ с това, че се напълни с руски милионери и други руски "граждани". На твоето му се казва, "вместо да изпишеш вежди, извади очи". :))))
126
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България не само корупцията излиза извън контрол а МАФИЯТА, която е превзелацялата държава, същата мафия създадена от БКП/ДС.. В момента водят борба 2-3 клана на същата тази мафия, по принцип това е вътрешна борба в БКП/ДС.В България има само фасада демокрация, де факто се управлява от олигархията на БКП/ДС. Всички партии са клонинги на майката БКП и инфилтрирани с агенти на ДС.Това е причината да се въртим в КРЪГ, кръгът на ДС/КГБ.
125
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А рекетираните фирми? Това не е ли важно, заграбените и рекетирани фирми защо не се разследва как са ги ограбили?
124
4
 
1
 
! Отговори
Питане преди 2 години
А американските граждани аплайват ли за български визи в българското посолство и ходят ли на интервюта, или си влизат в България като че ли им е фадърленд?
123
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До давай ГЕШЕВТе искаха да прилапат и фирмата на Божков,вече бяха приготвили онези двама братя , за да поемат фирмата на Божков и да се ***
122
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До sante_dog "Сега изясни ли се дали снимките са истински?" Снимките са истински. Просто съдържанието им е изфабрикувано. :))))
121
2
 
1
 
! Отговори
Глупости преди 2 години
До БългаринТой може да си богатее и джитка в останалия свят. И да му е все тая за Америка.
120
1
 
3
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Нормално е САЩ да налагат визи за българи, но българите са *** и не могат да го разберат това нещо!
119
5
 
10
 
! Отговори
Разбирач преди 2 години
С това ново правителство на руския агент Радев добро не ни чака...
118
8
 
0
 
! Отговори
а САЩ преди 2 години
А САЩ едва вчера ли научихаза корупция в България?
117
8
 
5
 
! Отговори
sante_dog преди 2 години
Илко Желязков е дългогодишен шеф на службите в МВР. Такива се назначават от министъра. Министъра се назначава от правителството. Правителството последните 12 години е на ГЕРБ и Бойко Борисов. Т.е. когато САЩ казват - в правителството има корумпиран шеф на службите, трябва да се погледнат и шкафчетата където парите от корупцията отиват.Сега изясни ли се дали снимките са истински?
116
1
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Анонимен 131 :D БОЖКОВ ИМА МНОГО ПАРТИИ :D ЩЕ МИ Е МНОГО ТРУДНО ДА ОТГОВОРЯ КЪМ КОЯ ТОЧНО ПРИНАДЛЕЖИ :D
115
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Демократ Дори и простите и некадърни русофили получават виза за САЩ, стиг да са достатъчно прости, че да е ясно, че не могат да вършат шпионска дейнсот в полза на господарите си. :))) Даже тук в този форум много от тях са се хвалили с това, че са ходили в САЩ: разбира се, с цел да хулят страната, но все пак са били ... и така. Днес отчаянеито виждам, че е повече от обичайното: свършила е ракията или новините от "кораба-майка" са лоши? :)))))
114
1
 
4
 
! Отговори
До Демократ преди 2 години
САЩ пътува до България без визи, но българите пътуват до САЩ с визи. Това е проблема, а не на кого ги издават и на кого не. Няколко са държавите в ЕС, за които има визов режим, ама вземете го прочетете това, че ставате смешни. В списъка е и Кипър, а не можеш да ме убедиш, че там е пълно с русофили.
113
3
 
4
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Мачкай Джо! Мачкай русофилите в България!
112
3
 
3
 
! Отговори
До давай ГЕШЕВ преди 2 години
За сметка на това според гешефта Пеевски е чист като сълза. Не случайно американците не се срещнаха с прокуратурата и казаха, че не планират никакви среши с нея. Ако Черепа си беше траял и плащал, гешефта нямаше и с пръст да го пипне.
111
5
 
4
 
! Отговори
Българин преди 2 години
В Русия започнаха демократичните протестите в подкрепа на демократа Навални! Дните на Путин са преброени! Със сигурност може да се каже, че времето на диктатора Путин изтече!
110
5
 
2
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Нормалните и умните българи си пускат молба за виза и пътуват свободно са САЩ със виза, само простите и некадърните рисофили не могат да пътуват за САЩ без виза.