Янев към Борисов: Да влизаме в предизборна полемика e несериозно

Служебният премиер отговори на обвиненията на Борисов
Обновена: 22 юни 2021 16:17 | 22 юни 2021 16:17, Красимир Ангелов
158
Янев към Борисов: Да влизаме в предизборна полемика e несериозно
Снимка: БГНЕС

Не мога да коментирам кой какво е казал. Нямам време да следя медийната среда. За това дали ще има разпити, репресии, изчегъртване, реваншизъм, мисля, че сме отговорили многократно на тези неща, на служебния кабинет знаете какви са му правомощията, основните задачи. Това заяви служебният премиер Стефан Янев в Лом, попитан за коментар на словесните престрелки между правителството и бившия премиер Бойко Борисов.

"Опитваме се да бъдем близо до хората. Да влизаме в чисто предизборна полемика, за това кой ще бъде преследван и разпитван е несериозно и нека да оставим темата за след изборите".

Още по темата
Опитваме се да бъдем близо до проблемите на хората, които живеят в различните райони на България. От гледна точка на местната власт, тази власт, която е най-близо до хората, търсим начини проблемите да бъдат разбираеми и да има добър диалог, търсим начина да подобрим диалога и реалните действия, коментира Янев в Лом.

Пътната настилка от Лом за атомната централа се оказа, че е полагана през 1938 година. Оттогава не е имало сериозен ремонт. При последната буря водата, която се е събрала е изровила почти цялата настилка в стръмната част, добави Янев. Различни министерства и ведомства имат отговорност. Ще направим опит местната комисия за бедствия и аварии ще направим опит да помогнем на хората, каза още Янев, цитиран от БГНЕС.

Ангажиментът на държавата го има, търсим решение, което няма да е само национално, а национално решение, което е в съзвучие с редица европейски регламенти по отношение на водния цикъл, отбеляза Янев.

Той припомни, че България със законови промени е създала ВиК холдинг, а на местно ниво ВиК дружествата трябва да имат съгласие как да се извършват дейностите по пречиствателните станции.

В Ломско има проблем, име една община, която не е съгласна с това. Ролята на държавата е как да не се стига до блокиране на такива решения. Не може заради една община да страда друга. Ще работим в тази посока, допълни още Янев, а кметът на Лом съобщи, че щетите от пороя там още се изчисляват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
9
 
! Отговори
охоо преди 2 години
Имаме червена на повикване сред нас. Сега ще почне да повтаря един и същи коментар. На толкоз акъл - толкоз.
22
9
 
8
 
! Отговори
  преди 2 години
Води ги Бойко, разказвай им приказки за твоята пещеря на Али Бойко Баба. Те се плюнчат, халюценират като им говориш какви съкровища има там. Представят си, че и те ще имат такава пещера и с още по-голям ищак работят за теб. Води ги Бойко, лъжи ги. Те това искат.
21
17
 
15
 
! Отговори
Чегърт,чегърт,чегърт преди 2 години
Само яко чегъртане за вас , че човек не ви ли диша във врата, на две магарета сламата не можете да разделите. А бочито е готов за панделата, нагласен, само се чака подходящия момент.
20
21
 
16
 
! Отговори
BRAWO преди 2 години
Браво Янев , Поклон за Президента Радев - Работят усилено във Войната ГЕРБ срещу България .Да живее България и Народа .
19
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво вМожеш бе ***, единствено да повтаряш, че нищо не можеш освен да крадеш
18
4
 
16
 
! Отговори
хм преди 2 години
Интересното е, че от *** никой не дава отпор. Обаче изкажеш ли чалга истината за Славун ти се стоварват 65 кръчмарски тъпогълъници с мнението си. Добре се пребоядисаха, ноо на 11 ги измитаме!
17
9
 
13
 
! Отговори
фабриканте преди 2 години
Марш бързо в Техноимпекс чорапче!
16
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев, а пак? От самото встъпване в длъжност, служебното правителство започна предизборната кампания на Радев, същевременно и предизборна кампания срещу ГЕРБ. И сега тоя ще ми говори за предизборна кампания от страна на Борисов. На такива като теб и Рашков им викат само по един начин - слуги.
15
9
 
18
 
! Отговори
сопа за вас преди 2 години
защо другарю зелен чорап нима не сте от предизборният щаб на другая гадев нагли подли комунисти антибългари . докажете го с действия а не с приказки
14
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че вие в тая полемика сте нагазили до гуша, бе Янев! От първия ден , в който ви назначиха. *** ли се прайш шли си си такъв?? Толкова много лъжи колкото вие ни наприкязвахте за 30 години не сме слушали.
13
7
 
21
 
! Отговори
набора преди 2 години
Момчета, живеем в исторически момент. Пред очите ни е последното червено управление за всички времена. Предстоят прекрасни времена.
12
10
 
19
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Началника на този Калинко - Фигуранта, да излезе и да каже кой свали изтребителя в Черно Море! От криене и мълчание, като шмуткa в нови гaщи файда няма!
11
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В съветска България славната военна хунта избира вас на изборите!
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сите са маскари.
9
13
 
14
 
! Отговори
таймера преди 2 години
Имаш 2 седмици кажи-речи. Стягайте червените , щото ще ги насиним. Айде у лево.
8
6
 
12
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Решението било Янев! Я па я. Аз си мислех , всичко е измислил Радев!
7
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори на най-недосетливите им е станало ясно, че т.нар. служебно правителство ( всъщност червено правителство на Кремъл) води предизборна кампания като се фокусира върху една конкретна партия. Руския слуга Янев е достатъчно нагъл, за да се държи така все едно българите са глупави и не разбират това.
6
7
 
13
 
! Отговори
Калинко Янев преди 2 години
Калин Янев.
5
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евала, разритайте ги докрай наглите герберастки мафиотчета.
4
13
 
24
 
! Отговори
италиано преди 2 години
Ариведерчи червеняци рагаци