Пеевски иска отмяна на санкциите, предприел е правни действия в САЩ

На 21 юли е депозирано становище с искане от американска адвокатска кантора
22 юни 2021 22:00, Петя Славова
74

Делян Пеевски е предприел правни действия пред Службата за контрол на чуждестранните активи към Министерството на финансите на Съединените щати. Целта му е отмяна на наложените му по закона "Магнитски“ санкции, предава Bulgaria ON AIR.

Проверка на "24 часа" по воденото в Окръжния съд на Ню Йорк дело "Рико" показва, че на 21 юли е депозирано становище с подобен текст от американската адвокатска кантора "Морган Луис".

Припомняме, че делото "Рико" беше заведено в края на януари 2019г. от варненския адвокат Захари Томов, срещу 24-а ответници, включително Пеевски, като спорът е за имоти в Балчик и нереализирания проект "Силвърбийч". Две години по-късно, делото не е започнало, като все още се очаква произнасяне по допустимостта на подобен иск на територията на САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
5
 
! Отговори
115 преди 2 години
Докато има политици, трудещия се народ не го чака нищо! Хубаво! !!
44
0
 
6
 
! Отговори
Проф. Ханке преди 2 години
рече, че мин.на финансите на САЩ, когато предлагат подобен род санкции, са достаъчно уверени и че досега никой съдебен иск срещу такива санкции не е успял и с отпаднал. Ама Пейо се нада да успее........
43
0
 
6
 
! Отговори
Праведен преди 2 години
Шиши, как е сега ситуацията около твоето теловище !
42
0
 
5
 
! Отговори
No Coment преди 2 години
От Европейския Съюз знаят всичко какво се случва зад кулисите на властта,но изглежда че и там им миришат чорапките.Скоро САЩ може да помишкуват и в Евро Съюза,сигурно ще се окажат чисти колкото на краваря гумените ботуши.Добре че се е приел този закон ,,Магнитстки'' че да им извади някой кирташките руски рубашки на недоялите и ненаялите се политици.Пак американците ще насочат прожектора към тъмната страна на политиката,та народа да си каже ,бреййй ,един път да кажат и те истината/за масмедиите/.
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време и домусчиев да кацне в списька
40
1
 
9
 
! Отговори
До Йордан преди 2 години
Йордане, сега е момента, повличай си някоя лавка, този шо пар не може да докаже, че са негови, няма право да се жалва. Много хубави курници става от тях, кокошките ще наддават като шо пара!?
39
0
 
12
 
! Отговори
Бедните събират преди 2 години
пари за черни дни, богатите събират пари за адвокати!? Американците отдавна си ги знаеха какви ги вършат нашите пишман олигарси, но си траеха, чакаха хубаво да се нагушат с пари и дойде момента да им ги вземат. Уж им забраняват да харчат парите си в САЩ, ама за адвокати можело, и колко, всичките. И Божков ще напълни гушите на адвокати. Как Домусчиев още не е в списъка, какво чакат, хубаво да се нагуши ли?
38
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом ***, значи са го настъпили където трябва.
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Га яде кюфтета ни рива нали мамин сладък!
36
2
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Е напълни гушите на американските адвокати с парите на бг пурковците . Амчи така е лапайтеГо шоколадовия прът и викайте урааааа
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дерибеевски милиардера живеещ като въшка на главите на европейските граждани присвоявайки евросредства защото тиквите от племето на наглите българи го избрали да ги управлява защото бил най- умния от племето на чалгясалите българи
34
0
 
21
 
! Отговори
Ха-ха! преди 2 години
Актът по Магнитски просто не подлежи на обжалване. Точка по въпроса. Никакви правни действия не могат да го променят. Само министърът на правосъдието на САЩ, а там тоя няма как да влияе
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цял свят ги разкри и ни ги показаха амаериканците а тия нагли хора на чело със Певски чак ще обжалват.Не знам за какво протестирахте 2 години и се хабихте когато споменатите лица бяха през всичко правителства
32
8
 
1
 
! Отговори
До Сат Н преди 2 години
Те никога не са ни били приятели, единствено са гледали кава полза могат да извлекат от нас ! Но... с кого ли не е така !
31
0
 
14
 
! Отговори
Емката преди 2 години
Освен Байдън да му се извини нещо ама там не е *** на Боката. Американският президент натирили ли те и папата не може да те оправи.
30
2
 
7
 
! Отговори
Рашков преди 2 години
Делянчо, виж там удари едно рамо и за мене !
29
0
 
16
 
! Отговори
Пенсията преди 2 години
Гадно Шиши, а? Дреме ми. Аз 300 кинта си ги получавам. Ако изгубя 50 е проблем. Ама ти Шиши загуби милиард и нещо. Спиш ли добре?
28
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е приятел на Бойко Борисов.
27
2
 
8
 
! Отговори
Деян преди 2 години
Той иска ама няма
26
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Уганда да беше инвестирал. Кампала много прилича на София като пътна инфраструктура и архитектура.