Бабикян: Кой иска да изтощи протестните партии?

Ние ходим на избори с джобните си пари, заяви той
Обновена: 3 авг 2021 09:19 | 3 авг 2021 09:17, Александър Попов
77
Бабикян: Кой иска да изтощи протестните партии?
Снимка: БГНЕС

Дадени аспекти, по които "Има такъв народ" провежда преговорите за правителство с партиите, изглеждат като натиск, заяви Арман Бабикян от "Изправи се БГ! Ние идваме!" пред Нова тв.

"Логично е поканата на ИТН за среща да е добронамерена. Натискът не е добър начин за водене на разговор. Натискът е добър начин за разваляне на отношения и не мисля, че това е нормалният подход", посочи Бабикян.

Според него е глупав аргумента, че ако не бъде подкрепено решение или предложение на ИТН, ще се отиде на нови избори.  

"Въпросът е какво се променя, след като се правят избори. Изборите да бъдат заплаха и аргумент за натиск - моля ви се, това е несериозна работа. Има партии, които отдавна са във властта и доста са се обогатили от присъствието си в нея - дори и по законен начин.

Още по темата
Те могат да правят и десет пъти избори. Има и други - протестни, като нас, които ходят на избори с джобните си пари. И така, като отидеш няколко пъти - джобните много отдавна са свършили. Идва въпросът кой иска да изтощи партиите на протеста, за да останат само старите богати и дебели, вкоренени в статуквото партии”, попита Бабикян.

От ИБГНИ може да не подкрепят правителство на "Има такъв народ", ако в него има хора, които не харесват и смятат, че не биха се справили с дадена работа.

"Другото, което би ни демотивирало, е липсата на писмено споразумение, в което ясно са записани ограничителните червени линии, а те се наричат ГЕРБ и ДПС, към които не бива да се пристъпва от изпълнителната власт", добави Бабикян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: арман бабикян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
19
 
! Отговори
Фильо преди 2 години
Сърдихте де когато ББ рече, че в България е останал само кофти матрял. Сега да кажетефнещо?
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе кво ни баламосваш? що те гониха от протеста преди месеци в тъмната уличка и те питаха къде са онези 100 000 лева от спонсорите? Има видео. Гледах те на живо как бягаш като мишка. Сега пък с джобните си пари. Ай сиктиир!! Лъжец. Баща на фалшивите новини станал депутат. Срам и позор за България.
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавна таина е в българия че набикян мабикян ръдев мъдев васил божков тошко иорданов христо иванов сиика милева васил божков им плаща на тия борсуци.
15
2
 
7
 
! Отговори
баба Ленче преди 2 години
На крива ракета космоса й тесен.
14
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
4 години герб разправяха,че нямат алтернатива (за съжаление), но не можаха да го докажат. Е, сега протестните партии го доказаха. Кофти път, ама път. Не се ядат магистрали, ама още по-малко се яде "да махнем Гешев".
13
3
 
22
 
! Отговори
DMS Babikian in преди 2 години
Тези ги тресе страх, че следващият път ще са зад борда. Борбата е буквално за няколко месечни депутатски заплати. Арменче, ами не се явявай като плащаш всичко от собствен джоб? Направо ме разплака, бе човек. Да направим ДМС кампания за Бабикян?
12
3
 
20
 
! Отговори
asd преди 2 години
Какви джобни пари, бе! Където и да кликна в интернет все ваши реклами и на Да България изскачаха. Това бяха парите на олигархията.
11
4
 
10
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
Ако протестните партии не бяха моше-ници, щяха веднага да скочат: "Чакайте бе, към момента ГЕРБ още водят и изборите не са приключили, КАК ТАКА ЩЕ ОБЯВЯВАТЕ КАБИНЕТ??? Това беше 1-та червена лампа и беше ясно, че играта е избори до дупка. Едната партия, която ще издържи маратона, е ДПС. За другите може да се спори. Ето откъде идват нещата...
10
2
 
19
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Бабукян Минекян Хаджигян и сестра Галева немат партия - на ишлеме са при старите лисици Дончева и Мара Капон :)))
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какви джобни, знаем дефиницията за успял човек - да купиш от арменец, да продадеш на еврейн и да си на печалба. Закакво се наттискаш за депутат, като не ти отърва.
8
6
 
29
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Протестните партии може да ги изтощи само Черепа, като спре транзакциите в банкомата от Дубай, който доскоро подхранваше протеста за да не е съвсем рехав ... !!!
7
5
 
19
 
! Отговори
Жълти стинки плиз преди 2 години
Стига де - олигарсите, които спонсорираха протестите още нищо не са откраднали, а вие им искате пари за нова предизборна кампания. Върнете им поне запорираните пари!Голяма гат Гешев, а - не им ги развързва! Оставка!
6
3
 
19
 
! Отговори
Асан преди 2 години
За какво протестира Бабукян като гледам е добре охранен :)))
5
3
 
19
 
! Отговори
Коко преди 2 години
Не знам за феновете на протестните партии, но за мен стана повече от очовадно, че не стават за управляващи. Ако ставаха вече щяхме да имаме правителство и темата нямаше да са кой каква гаранция ще получи, а проблемите на хората и държавата. Докато тия папуняци се дърлят за кокала страната гори, цените растат, хората обедняват, заразата завзема територия... Да не стане след месец-два така, че суверена пак да предпочете статуквото пред Промяната...
4
3
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 2 години
Комунистическият арменец да заминава за Надолни Карабах /Нагорни Карабах Путин го отстъпи на Турция/ и там да се изтощава, ако не иска много скоро да бъде екстрадиран от Евро-Атлантическа България, заедно с метежниците му, а барабар с тях и чалгарите.
3
5
 
24
 
! Отговори
чичо ВАСКО преди 2 години
да с джобните които ви праща Черепа
2
2
 
9
 
! Отговори
И това ще премине преди 2 години
Пред сопата всички са равни.
1
3
 
18
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
БАБИКЯН е хитра лисица