Тошко Йорданов: Всичките са овъртолени като свински черва. Да се оправят!

Членовете на ИНТ са по коридорите и в кафето на парламента
12 авг 2021 11:25, Нели Христова
225
Тошко Йорданов: Всичките са овъртолени като свински черва. Да се оправят!
Снимка: БГНЕС

"Христо Иванов е бивш министър на Бойко Борисов и му викаше шеф. Мая Манолова беше в БСП и викаше: "Дайте шанс на Орешарски!" Гласува за Делян Пеевски с едната си ръчичка за шеф на ДАНС. Татяна Дончева да не казвам през какво мина. Всичките са овъртолени като свински черва. Да се оправят!"

Това заяви в кулоарите на парламента председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, който заедно със съпартийците си отказва да влезе в пленарната зала, за да гласуват решението за връщане на мандата на проекто-кабинета им.

Членовете на ИТН бяха по коридорите на парламента и в кафенето, докато в пленарната зала зам. председателят на парламента правеше поименна проверка за гласуване на решението за оттеглянето на Пламен Николов като кандидат за премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
30
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Верно ли Татяна искала да ошсмари Тошко
105
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изключително смешна личност, но с огромно самочувствие. Предлагат за министри някакви мистериозни субекти, събрани от улицата, и после се чудят защо никой не иска да ги подкрепи. Държат се надменно, въпреки че всяка тяхна дума и действие е тотален провал. В сравнение с ИТН калинките на ГЕРБ изглеждат като професори и академици. Каква неадекватност, какво безочие, все едно тия фигурки са постигнали нещо значимо в живота си, а не са продуцирали чалгии и телевизионен бълвоч години наред.
104
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Простащината бе заменена от друга простащина - чалгария! Май още не сме стигнали дъното!
103
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Призовавам всипки имигранти да се съвземат. В противен случаи ,ще изискаме от следващото правителство да им спре вота. Съобразявайте се с вота на Българите в България. Вие неживеете тук и ще се съ8бразявате. Ако ли не ... скоро няма да гласувате извън границите. Седите си я Германия ,а ние ще ви търпим
102
2
 
7
 
! Отговори
а българите кви са преди 2 години
До Дедо ПенсЕдин е демократ,друг е социалист,трети-монархист...И всичките са комунисти!!!
101
2
 
17
 
! Отговори
защо преди 2 години
"Членовете на ИТН бяха по коридорите на парламента и в кафенето" Поредните избори чукат на вратата. Да мислим, кой ке изпратим в следващия парламент.
100
5
 
24
 
! Отговори
Трио юристи преди 2 години
Наистина Христо Иванов, Мая Манолова и Татяна Дончева , дали си мислят, че хората са забравили какви лицемери са, и през колко партии минаха и все още са нагли да говорят пълни глупости на хората, колко са честни, мислели са хората и т.н. Щели да оправят държавата !Ами не можете, защото се бутате само там, където Ви е удобно!Разбирам, че и тримата са юристи, но все пак подценяват хората, а хората не са забравили какви глупости и тримата вършеха и с кои го вършеха!Поне това е истина!
99
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе клоун вашия премиер шнорхел непознава дори конституцията. Пита премиер ли бил вече или не. Вие сте толкова зле,че дори нямате елементарни познания за процесите в парламента . Я си вървете,че само забатачихтее държавата до крайна степен. Батиии хаоса сте
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 71 като ти чета написаното май сега мислиш по малко и от преди. Така че по добре недй и да се напрягаш излишно
97
0
 
16
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
Сега всеки много знае - и партии, и ***. Цените на тока, инфлацията, фалитите, ковид кризата и мигрантите ще оправят положението още наесен, споко. Тогава всеки хубавко ще се сети при кого се живееше НОРМАЛНО. Дори Нинова вече подсказа какво ще стане, макар и в неин си стил
96
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм чел някъде по света в рамките на една година да се появи нова партия която да спечели изборите, сами да се прецакат и да изчезнат, ИТН са за Гинес.
95
1
 
18
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Алоууу, хитрец ....ти ли ще плащаш...
94
41
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата смаза държавата за 12 години крадене! Нормално е да рухне накрая.
93
36
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН не са били в политиката, не са лъгали, не са крали. Всички други са били в политиката, лъгали са и са крали. Аз друга разлика не виждам. Ако ИТН се бяха договорили с другите това щеше да е сигнал, че и те идват да лъжат и крадат. Те обаче не го направиха и всички им скочиха. На есен с песен и изборът е много лесен. Този мутро-корумпиран модел очаквахте да падне ей така с щракване на пръстите ли? Това нещо е градено 30+ години върху основи на 45 години. Колкото избори толкова, докато рухне.
92
2
 
16
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
***, и затова взимат 10 000 лева заплата
91
1
 
34
 
! Отговори
Абе, Тошко ! преди 2 години
Ти, че си елементарен е ясно..!!!
90
12
 
18
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Много приказки за да се прикрие една гола истина. Никой не иска да управлява при тези цени на тока. Който и да управлява ще обере негативите от решението на Винету да предлага пазарен ток за фирмите. Като свикнат българите с новите скъпи цени на тока тогава напролет всеки ще иска да състави правителство.
89
28
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радеев, Радефф! Видя ли какво забърка? Сега доволен ли си?
88
6
 
17
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 2 години
Бойко Борисов -комунист; Татяна Дончева-комунист;Мая Манолова-комунист; Данчо Ментата-комунист......И т.н.
87
2
 
14
 
! Отговори
Дзъ преди 2 години
Млъкни бе!