Йотова: Нуждаем се от стабилно и работещо правителство

Партиите да поставят обществения интерес над егоизма си
47
Йотова: Нуждаем се от стабилно и работещо правителство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Живеем в несигурни дни и се нуждаем от стабилно и работещо правителство. Всички, които се борехме против модела на управление, трябва да проявим разум и да се опитаме да изградим онези мостове, които да направят работеща алтернативата. Да изискаме от тези, които изпратихме в българския парламент, да поставят интереса на хората на България над политиканстването, егоизма, партизанщината.“ С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към гражданите и гостите на Стражица, където бе официален гост на празника на града, съобщиха от прессекретариата на "Дондуков" 2.
 
Вицепрезидентът изтъкна, че са направени първите, най-трудни стъпки за връщане на държавността. „С още по-силна воля ще продължим“, подчерта Илияна Йотова. Вицепрезидентът заяви, че всеки ден от работата на служебния кабинет е много труден, но той се справя, защото чувства подкрепата на хората, гарантира стабилност и сигурност.
 
„Консултативният съвет за национална сигурност при президента ще направи сериозен анализ на предизвикателствата пред България, свързани с настъпващата четвърта вълна на коронавируса и с миграционната криза. Президентската институция настоява за актуализация на бюджета, за да бъдат спокойни българските граждани в идващите трудни месеци. Закъсняваме и с внасянето в Европейската комисия на Плана за възстановяване и устойчивост“, подчерта Илияна Йотова.
 
„За да се справим с идващите кризи, трябва да сме единни. Силата на българина винаги е била в единството. Всички политици цитират надписа на фасадата на българския парламент „Съединението прави силата“, но малцина наистина го разбират“, посочи вицепрезидентът.
 
Илияна Йотова поздрави жителите на Стражица за техния празник, като изтъкна, че неслучайно за избрали за своя закрилница Божията майка и го отбелязват на един от най-големите християнски празници Успение Богородично.
 
„Най-голямото богатство на Стражица са нейните хора. Те са крепост, сила и вяра, какъвто е и девизът на града“, заяви вицепрезидентът и припомни разрушителното земетресение от 1986 г. „Трусът разруши домовете, но не и душите. Хората на Стражица успяха да съградят наново града си. Но ако земетресението не успя да ги прогони от родното им място, липсата на перспектива го прави. Това трябва заедно да променим“, призова Илияна Йотова.
 
Вицепрезидентът връчи годишната награда на община Стражица за принос в сферата на здравеопазването на филиала за спешна медицинска помощ в град Стражица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
24
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Йотова, коя куха кратуна строи замъци върху пясък, бре? Какво стабилно правителство върху никакъв диалог в обществото? Ти и Генерала до тебе вече достатъчно ебхте майката на държавата, за да искате каквото и да е. Стойте си там по местата до изборите, хранете кучетата и не пипайте нищо друго.
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АХА ЙОТОВА И РАДЕВ ЩЕ ПРАВЯТ АНАЛИЗ...НА КАКВО БЕ ДРУГАРКО ЙОТОВА?КОЕ НЕ ЯСНО,ЧЕ ДА ПРАВИТЕ АНАЛИЗ...ЩОМ КАТО ЗАПОЧНАХТЕ С АНАЛИЗИТЕ ЗНАЧИ НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИТЕ.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бягайте при Слави, паднете му на колене и му целувайте подметките. Може да ви съжали. ДВЕ ПРАВИТЕЛСТВА му отхвърлихте и се подигравахте с тях. Сега отивате на избори. Много се надявам Радевите партии да са аут.
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По бързо да идва октомври, че тази на снимката заедно с фигуранта да изчезнат от политическата сцена.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
предателство на съюзниците.и по -нататък:Всеки ден ни се казваше, стремейки се да засилим решимостта си да му се противопоставим, че ние, Полша, сме Давид, борейки се с Голиат, ключова сила на съпротивата, а нашият задграничен съюзник ни помага само в нашата героична борба. Но се оказа, че САЩ се ръководят във всичко това от своите глобални интереси, докато Полша играе само спомагателна роля в това. Влязохме във война на два фронта и в крайна сметка претърпяхме болезнено поражение.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Офф само глупости. Оставете Афганистан ами вие знаете ли как реват поляците срещу САЩ ? Предателиии .А ние ви купихме 200 абрамса макар че сме с леопарди .Поляците съа СП2 губвт транзита на руски газ и заплашиха да затворят границата с Русия и да спрат руските и германските стоки да минават. Това правят поляците за да задържат техния ,,южен поток,, а ние нашия го подарихме на Ердоган ;) Добре че ще се оправи България .Ето някой цитати от полска преса.