Кирил Петков: Слави Трифонов ми каза, че би се радвал да съм министър

Той допълни, че поканата за разговор е дошла от ИТН
Обновена: 28 авг 2021 15:23 | 28 авг 2021 14:20, Петя Славова
432
Кирил Петков: Слави Трифонов ми каза, че би се радвал да съм министър
Снимка: БГНЕС

Служебният министър на икономиката Кирил Петков коментира пред bTV вчерашното интервю на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов. "В кабинета ми дойде член на ИТН и каза: "Много харесвам работата ви като министър, както и тази на Асен Василев. Мога ли да ви направя среща с Тошко Йорданов, защото много бих се радвал да бъдете част от кабинета на ИТН?".

Още по темата


По думите на служебния министър на икономиката е имало втора среща, на която Тошко Йорданов е отишъл в офиса на Асен Василев и казал: "Бих се радвал да продължите като министри, ще ви направя среща със Слави Трифонов".

Петков допълни, че е последвала и среща с лидера на ИТН, който го е поканил в кабинета си и му е казал: "Кириле, бих се радвал да си министър".

Служебният министър му е благодарил за поканата и му е отговорил, че за него е много важно единствено да се свършат работа и че не гонят по никакъв начин постове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
294
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един министър, пролет не прави. Искат го защото е млад и може и защото има рейтинг, но за да се управиме, трябват много сериозни реформи, каквито ИТН, няма да направят.
293
3
 
1
 
! Отговори
Кога ще изчегъркат преди 2 години
Киро Ментата? Конституционния съд защо не се събира? Защо се ослушват? За това ли им плащаме?
292
1
 
7
 
! Отговори
истина преди 2 години
Иначе всички са за промяна и против задкулисни сделки - но продължават да се организират тайни свещички с този и онзи. Всичко е измама и прах в очите на хората. Промяната която ни предлагат е към по лошо.
291
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя никога няма да има 100 депутата ,а и на тия избори може и да се 50..от толкова много лъжи и игри ,ще се харчат много милиони за изборите ,но казаха че ще бъдат опозиция ,вероятно това им харесва субсидийка и заплатки от 10000 лв и ще ловят лобизки закони
290
1
 
0
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
Ако беше приел ,на Иванов нямаше да му хареса.
289
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
баси срама - да служиш на шоумен, при това кръчмарски певец. Толкова насериозно се е взел че чак слугите му ходят да му назначават срещи.
288
4
 
8
 
! Отговори
Бай Коко преди 2 години
За Българсите турци може, а за Канадските българи не може.
287
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А отпадъците от Италия внасяте ли ги още.
286
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искаме правителство на ГЕРБ с Министър оредседател Ревизоро.
285
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне на всички трябва да им е ясно, че всичко в бг политиката се прави задкулисно.
284
0
 
0
 
! Отговори
Шишо Бакшишо преди 2 години
Кирчо, пък на меене, чичо Славчо ми се радва всееки ден. Пък Бааба каза, че туй да ти се радват не е като да ти дават заплаата. Чичо Славчо не обича да даава заплати.
283
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малииии, тоя сукал Киро колко е бос милият. Хал хабер си няма от нищо горкия. Киро Язовиро момче още чакаме дипломата ти и информацията относно настоящото ти гражданство и датата от която евентуално си само "българин".
282
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До *** Радеве симеонов...нали беше пУтриот...прякори...то османската ако знаеш какви на Апостола...е заради това с шефа ти боко ще свършите като тях...оградата с която ограби Българите ...пада...*** да я възстановиш за собствена сметка...пУтриоте...ние ти платихме прескъпо...крадецо
281
3
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
семеонов ви ограби през оградите...само защото топлеше...яйцата на боко...шкембевойвода си купи хапартаменте...абре...елате на себе си...един не е жертвал нищо заради вас...само Апостола,е.ич.ре/че го цензурират угодно дпс-гроб/ви управляват...демек грабят и продават...погледнетепсе в огледалата...на какво приличате...Братя...в какво ви превръщат...с какви очи гледате децата си?...ще ви презират!!!Бог да пази България!!!от "спасителЕ"
280
3
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Кир.Петков-президент"руска маша"...ляво...дясно...деца на комунисти и партизани...десни...на фашисти...леви...раделят ви и ви объркват за да ви грабят,нима "десният бойко"не строи рески поток?едни путриоте не ви ли ограбиха строящи огради паднали на 3-та год.?те с замъци...за Народа ни няма хляб!...Апостола и заветите му са ни...ценостите...Чиста и Свята...България!
279
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Кир.Петков-президентза ваша дпс-гроб-итн беда...те са част от отбора на Народа ни..тук не можете ни разделите...пътници сте...и ще ви съдим...и САЩ моля време е...не ви е лесно...но ни трябва малко за да се справим с мафията и отнемащите Свободата на невинни човешки!САЩ...Президента Рейгън уби ...СССР...с решителност и почтенност!!!...това е война...на ваша страна сме...на страната на Свободата и Справедливостта...подкрепете Народа ми!!!
278
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Що за ниво !хаха...гроб се срамуват да споделят...истината...ама г-н Петков не...споделя едно към едно...слаМчу опита да лъже...демек...ама как бе те ми идват и ме молят...бедният...заобиколен от...ванки,подкрепа г-н Петков,партия и на избори...работете за България...Народа ни има нужда от децата си!!!
277
3
 
4
 
! Отговори
Що за ниво ! преди 2 години
На мен ако Чалгарят ми предложи такова нещо, би ме било срам да го разправям ! Но явно за Кирчо това е гордост !
276
1
 
1
 
! Отговори
А па на мене преди 2 години
Ми каза, че те обича.
275
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Петков,защо сайта на сметната палата не отваря годишните финансови отчети на партиите ????????????????????????????????????????????????????/