Най-вероятно президентските избори ще са на 14 ноември

Имало време да бъде приета актуализацията на бюджета
Обновена: 31 авг 2021 14:46 | 31 авг 2021 14:35, Камелия Цветанова
71
Най-вероятно президентските избори ще са на 14 ноември
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Най-вероятната за провеждане на избори за държавен глава е 14 ноември. Около това са се обединили повечето депутати, съобщи председателят на НС Ива Митева.

Още по темата


Тя обясни, че ще покани лидерите на парламентарните групи преди председателския съвет в сряда, който ще се проведе утре, за да преговорят още веднъж решението за насрочване на президентските избори.

Относно актуализацията на бюджета Ива Митева коментира в парламента, че според нея до 10-15 септември той може да бъде приет.

Тя добави, че актуализацията ще се разглежда другата седмица и ако е необходимо, ще се удължава пленарното време на заседанието, докато бъде приета.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
0
 
! Отговори
НОВИНИ ОТ БЪДЕЩЕТО преди 2 години
20.01.2027г. ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ПРЕДАДЕ ВЛАСТТА СЛЕД ДВА УСПЕШНИ МАНДАТА НА НОВОИЗБРАНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ! НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЗАЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ УТВЪРЖДАВАНЕТО НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА ПРИ СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА РАЗПОРЕДБИТЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЛАВАТА И ЧЕСТТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ. ЗНАМ И ИМЕТО НА СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ СЛЕД ВТОРИЯТ УСПЕШЕН МАНДАТ НА РУМЕН РАДЕВ, НО ЩЕ ВИ ОСТАВЯ ДА ГАДАЕТЕ ДО НУЖНИЯТ МОМЕНТ.
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
14 ноември е крайна дата, *** мъ.ло!Я по напред!Може и октомври!Още ли ще търпим Хвърчилков ?Не удължавайте до 15 .09 на това ненужно НС,че новите да съвпаднат с президентските,а до 10.09.без почивен ден да оправите бюджета,както е нужно и да ви няма.Нито сте за гледане,нито за слушане!Само празнословие.Тока скочи,храни,вода,изобщо не ги интересува,а се фокусирали,че и в правната комисия брей то голям проблем битка срещу в гл.прокурорпреди президентски,че кой е заинтересован,знаем го?
46
2
 
4
 
! Отговори
кака ива преди 2 години
как ива кака ива, как ми го повдига...
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бря тоя петков ще прави партия ..леле Господи пребери си вересиите ,още един слави )
44
0
 
8
 
! Отговори
Питанка преди 2 години
От тая кака председател на парламент не става, не ставало и премиер, а някои я предлагат за президент...Вярно, след поцинкованата всеки е по-подходящ за председател на парламента, ама пък толкова ли сме зле с кадрите...
43
2
 
15
 
! Отговори
Петко преди 2 години
Некадърните чалгари , фигуранта и другарите ще ни вкарат в третия свят .
42
1
 
3
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Ще се кандидатирам за президент. Партията ни е малка, но се развива добре. Ние еколозите винаги сме печелили европроекти.
41
0
 
15
 
! Отговори
Малко му остана на преди 2 години
Фигуранта !
40
1
 
9
 
! Отговори
Ива Рупчева преди 2 години
Когато и кажат кукловодите на Радев, тогава !
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изборите както подобава на чалгарската ни страна да става с есемеси .. що пък не ! С томболи награди ... ферарита,апартаменти , почивки ... ех живот! ИЛИ ЛОТАРИЯ .
38
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да живее царство Чалгария! Не правете избори, а направете абсолютна маймунархия! Слава на маймунархията!
37
1
 
14
 
! Отговори
КРАЯТ НА БКП/БСП.... преди 2 години
С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА РУМЕН РАДЕВ......... ЧЕСТИТО..!!
36
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавата и остават седмици, не месци да се срине, успех на изборите.
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИЗБОРИ ЛИ, ДА ИДВАТ ТАЛИБАНИТЕ
34
7
 
19
 
! Отговори
гербер преди 2 години
До жалка гледка. Гледаш на фигуранта в топките гледаш, ей там гледаш. Само че огромната част от хората (за разлика от такива зомбита като теб) вече виждат правилно, че страната е потънала в хаос и върви и към катастрофа.
33
3
 
0
 
! Отговори
Opressor MKII преди 2 години
До Дота 2 - пробвай GTA V с графични модове. Това е най-добрата игра правена от човека до момента. А като излезе GTA 6, направо не ми се мисли какво ще става.
32
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"...актуализацията ще се разглежда другата седмица и ако е необходимо, ще се удължава пленарното време на заседанието, докато бъде приета." Да, когато е удобно на Фигурантов, например да се наложи задължителен машинен вот, парламента работи на разпети петък до среднощ, а Фигуранта посред нощ подписа указ и разпореди отпечатването в Държавен вестник. Сега ще гледаме как Фигурантов изнудва Парламента, защото иска актуализация на бюджета. Втори мандат и още 2 милиарда за крадене от василев и петков
31
5
 
25
 
! Отговори
гражданин преди 2 години
До смях в залата. Хе-хе, ами то сега е голям смях и в залата и в президентството.Ама още малко и вече на народа няма да му е до смях и ще грабне сопите.
30
4
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
До 12. Не, няма да се пробва. Ще остави клепара да се пържи в собствения си огън и след като съсипе окончателно държавата да бъде изритан от народа с камъни.
29
2
 
0
 
! Отговори
Дота 2 преди 2 години
Средно ми върви 1080р със средни настройки 120-140 fps текстурите на високо качество. GTX Nvidia Palit Jet Stream RGB 1060 3GB.