Бабикян: При дълго работещ кабинет щеше да се свърши повече

Предизвестена ли беше съдбата на парламента, коментира депутатът от ИБГНИ
Обновена: 2 сеп 2021 22:53 | 2 сеп 2021 22:34, Петя Славова
85

Отиваме на поредните предсрочни парламентарни избори. БСП връща мандата на 7-и септември. Ситуацията в парламента коментира за "Денят ON AIR" депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!" Арман Бабикян.

"Добре е да ни е срам. На безсрамно управление се нагледахме 11 години, а може би и повече. Днес бе поредния бурен ден за безсмислен казус. Надявам се утре сутринта юристите да вземат някакво решение, за да продължи парламентът ритмично работата си.", каза народният представител.

Той бе категоричен: "Известно време се опитваха да скрият НСО и като видяха, че не им се отдава, решиха да си тръгнат". По думите му се стигнало до горещи страсти в парламента, тъй като госпожа Кирова, която председателстваше не можело да се справи, докато ГЕРБ излезли от зала.

Според него, ако имаше дълго работещ кабинет, щеше да се свърши повече работа. "С повече емоция, жив дебат, припирни, но работа се върши", коментира той и допълни: "Въпросът е кой атакува нон-стоп. Според мен този бутон се натиска от хората, които държаха властта до онзи ден. Очевидно имат толкова влияние. Парламентът е този орган, който променя реформите. Народното събрание е това, което сменя системата. Докато се водят спорове за по-красиви очи, се блокира единствената институция, която е легитимно избрана и през два месеца отиваме на избори", посочи Бабикян за Bulgaria ON AIR.

И отбеляза, че в момента се води разговор за това кой е по-виновен и по-малко виновен за това, че е счупена вазата, а не че можем да съберем цветята в нея.

"Грешка сигурно има и в двете страни. Всяка група, която беше произведена, беше услуга за джипката. Дава се повече възможност ГЕРБ да поеме дъх и Борисов да се усмихва.Най-голямата вина е на най-големия. Отговорността винаги е на силния, да си силен означава да можеш да правиш съчетания", допълни депутатът.

"Изтърпяхме се един друг с много мъка, за да произвеждаме промяна", коментира още Арман Бабикян. Той припомни какво са направили българите преди година на площада: "И изглежда техните представители не могат да се разберат да работят заедно. Хората показаха по-голяма мъдрост от тези 240 човечета", финализира депутатът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как това недоразумение, долнопробен автор на фалшиви новини успя да допълзи до Парламенета???
48
1
 
7
 
! Отговори
Аман от тоя... преди 2 години
АРМЕНСКИ ДЕ ГЕ НЕРАТ...!
47
1
 
6
 
! Отговори
ВъзМездие преди 2 години
Вече започнаха първите протести. Как искам "протестърите" да спечелят властта и после да бъдат пребити от истински озверели, и протестиращи маси от хора, поради некадърно управление.
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОТ НОСЕНЕ НА КОВЧЕЗИТЕ ОЧИТЕ МУ ИЗХВРЪКНАХА, АЛКОХОЛА ГО НАТИСНА И СТАНА ОЩЕ ПО ГНУСЕН, А КЪФ ГЕНИЙ Е САМО...ЦЯЛАТА ИМ ПРОТИВНА КОМПАНИЯ СА КАТО ПУЙКИ С ЦУКАЛО/ГЪРНЕ/. ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОВЧЕЗИТЕ- ТЕ ДОПРИНЕСОХА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗА ПОВИШЕНИЕТО НА ДОХОДИТЕ- ПАРДОН НА ЦЕНИТЕ.
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След два поредни избора България показа на протестърите, че иска и ГЕРБ в управлението. Никой обаче, не му пука какво мисли суверена, а какво мисли той.
44
1
 
18
 
! Отговори
Не мога да разбера преди 2 години
до кога ще се вее този флаг с този протест - напълно измислен и пресилен?!? Никой не иска промени - искаме спокойствие! И между другото, господинчо, протрстите тепърва ще започеат и то срещу вас! И 5 дни не изкарахте и вече цвлата страна се тресе - и, не, не са ви виновни ГЕРБ! Вече вие сте виновните!
43
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Излез и кажи какво свърши!!!
42
1
 
22
 
! Отговори
Швейк: преди 2 години
- Видяхме Ви,господине каква я свършихте с извинение .Свършихте я Вие, уважаеми, като кучето на нивата. Така да се каже.
41
1
 
20
 
! Отговори
sa преди 2 години
Върни се да хвърляш развалени яйца и носиш ковчези за това най те бива
40
2
 
22
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 2 години
Те при тоя кабинет ни разориха с повишените цени и намалените заплати ипенсии, какво ли щеше да стане,ако бяха стояли по- дълго . Ама те всъщност ни обещаха ковчези в предизборните си изяви.Бяхме предупредени. Ще ти остържат портмонетата.
39
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шмекерян
38
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шмекерян да каже защо вдигна цените та тока, природния газ? Защо обслужва руски интереси и защо увеличиха таксите за теглене на пари ? Защо Шмекеряне? Отговорността е твоя, пиянамутро.
37
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шофьорът на самолет се издъни с това сружебно правителство. А за пияндето с чернения нос Бабуинчо въобще не говорим. Едвам се мвъкна в Парламента и то за келепира
36
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак пиянски приказки. Как само си е повЕрвал тоя дърткомунист. Каква работа ще вършиш Бабуинчо? Закога? Животът ти е минал по кръчмите. Това , че псуваш на майка, не те е направило политик. А с ,,джипката,, тия мързели не могат да се мерят . Бойко е доста добър организатор и в кризата се справи перфектно. МухльотоКацаров се провали тотално под ръководството на ***.
35
3
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Бабуинкян пак се прави на много умен...
34
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
товарищ сБабикян извади две колони на площада ... и сега 15 бона заплата ... от стара коза тарикат дето има една дума, а вие лапайте ... мухите де ...
33
4
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
мафията се самозабави...откровенно залашва и нагло...това е нелепо в 21 век...в какво превърнахте ЕС г-жо меркел...това е престъпление...толкова сте безпомощни и импотентни...грях е за Бога!ЕС се превърна в финансист на мафиоти и престъпници,ограбващи Народите ни...къде забравихте ...Свободен,Справедлив и Солидарен!...за мафията е...за Народите ни ...не!!!чудовищно престъпление е!!!
32
1
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
"Говореше често за бунт, за борба,кат за една ближна обща веселба,часът на която беше нейзвестен,изпитваше кой е сърцат,сиреч честен,участник да стане във подвига свят,всяк един слушател беше му и брат"!!!Вазов за Апостола..не ви е важно имащи хартийки политици...за Народа ни е!така оцеляваме бре......"ми е брат"!Бог да пази България от...ен.ч.рЕто дето ни налазиха последните 30...вземете се в ръце братя!!!!.България има нужда от Вас!!!!
31
3
 
9
 
! Отговори
М А Ф И Я Т А преди 2 години
Мафията си върши нейната работа а вие всички сте за фасада. Няма какво да се обяснявате народа е смачкан до степен дето не го вълнува вече какво се случва
30
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Воят на запътилите се към ада гербави *** се чува на километри! Скоро съвсем здраво ще ядете дървото с алчните усти!