Съвсем скоро ГЕРБ ще обяви своя кандидат за президент

Според Тома Биков антиГЕРБ риториката няма да победи
2 сеп 2021 09:07, Нели Христова
170
Съвсем скоро ГЕРБ ще обяви своя кандидат за президент
Снимка: БГНЕС

Няма как антиГЕРБ риториката да победи, каза пред bTV депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Няма как само една политическа сила да управлява, трябва да го направим заедно, допълни той.

"Съвсем скоро ще обявим своя кандидат за президент. Дали това ще е политическа фигура ще се реши допълнително. Профилът му е на човек активен участник и медиатор в процесите в страната. Президентската институция е мястото, където се събират политическите сили, за да се търси стабилност", каза Биков

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 50 "Цеца пак! Бойко тва му изяде главата! Помисли си, че и магарето да тури, баламите пак ще гласуват!" Само дето "Цеца" беше 1000 пъти по-стойностен кандидат от Фигуранта. Така беше и тогава, така е и сега.
25
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да е ЖЕНА на всяка цена. Да смачка фалшивото самочувствие на Льотчика.
24
15
 
29
 
! Отговори
Политикан преди 2 години
Да ти кажа ли каква е корупцията на при Радев - Кирил Петков, негов министър на икономиката назначава юрист-консулт на заплата 7 000 лв. Ленка Владимирова.Предполагам че твоята заплата не е 7 000 лв и ми кажи как се връзва тива със заявките за законност, справедливост честност на новите партии?
23
20
 
30
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами ГЕРБ няма за къде да бърза, с тия политически опоненти времето е негово ... друг е въпросът че това време в момента не работи добре за България и колкото повече продължава парламентарната агония и управлението на Служебната Хунта, толкова по-дълго ще боксуваме в парламентарно, политическо и икономическо безвремие ище бъдем играчка в ръцете на червената ДС-олигархия от преЦедентството на фигуранта ... !!!
22
18
 
22
 
! Отговори
БСП преди 2 години
12 години диктатура стигат!! ГЕРБ са политически труп точно като НДСВ
21
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо сега вие калинките на Радев не направихте като хърватите пътища и магистрали, а спряхте всички инфраструктурни проекти и не давате заплатите на хората, които работят в съроителните фирми?
20
7
 
13
 
! Отговори
Пян Гъ до 23 преди 2 години
Той и Борисов не е полагал асфалта край Своге, но катастрофата с автобуса я лепнаха на него. Не казвам, че винаги е справедливо, а че винаги така става - за проблемите в държавата е виновна ... ВЛАСТТА! И затова протестите са срещу тях. Дори друг да е виновен, пак властта трябва да реши проблемите и като не го прави, става виновна. Сега разбра ли? Стана ли ти ясно?
19
8
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Киро Канадеца ли е новия месия, след гологлавата муумия? Положил клетва пред Кралицата като верен поданик, отказвайки се от преданост към България. Намерете клетвата, която се полага в интернет.
18
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А дай нещо от управлението на Румен Радев, който той да направи за България за тези пет години, откакто е президент - политическата криза е негово дело, поскъпването на ток, парно хранителни стоки е при вашето упатвление на служебното правителство.
17
6
 
5
 
! Отговори
Тълковен речник преди 2 години
Изд. ГЕРБ, 2020 г. Медиатор - служител в полицията или подстрекател.
16
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Постигна три път увеличение на работните заплати, двойно увеличение на пенсиите, БВП от 63 млрд при Станишев 2007 г сега е 121 млрд при Борисов. Магистралите са качествени и ми покажи по-качествените на Румен Радев, с,ед като спряхте АМ Хемус и откраднахте 440 млн лв предвидени за нея.Къде отидоха, между другото тези пари?
15
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Биков, вас не ви пускат в селото,а ввие сте тръгнали да питате за поповата къща...
14
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти си пусни видеото с плика с пари, който президенсткият съветник Пламен Узунов взима от един митничар, уволнен за корупция и го носи в президентсвото.Пусни си първо този запис.
13
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Томата да се ориентира вече към друга партия,че ГЕРБ е на бунището!
12
16
 
15
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
Хайде да измерим подкрепата за Радев след първите сметки за ток/парно и след стачките на редици фалирали сектори наесен, става ли? Дали ще сте такива оптимисти и тогава?
11
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо ви птечи толкова прокуратурата? Защото разлседва олигарсите спонсори на Христо Иванов ли?
10
9
 
14
 
! Отговори
ГЕРБЕР ЮГЕНД преди 2 години
Само некой да спомене Радев ...и ние почваме - джав, джав, джав, хрррррр, джав, джав, джав, хррррр
9
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успех на ГЕРБ, те са единствената надежда на българския народ срещу червената диктатура на Румен Радев!
8
1
 
17
 
! Отговори
Мдааа преди 2 години
Само да не е като майката на...леля Цецка, защото ще ясно като бял ден, че ни се разиграват долнопробни сценки за замазване на очите и в циркаджилъците са целия политически "елит" на България! Много се лази по нервите и търпението на всички българи и скоро ще заиграе тоягата, камънЕ и дърве по всички алчни и елементарни "артисти" в НС, президентството и прочие политически наглеци
7
17
 
19
 
! Отговори
Българско лято преди 2 години
Народа иска тотална забрана на ГЕРБ и затвор за всичките му членове, а тия нагледци тръгнали на избори за президент.. Абсолютно безочливи мафиоти са ГЕРБ